New England Patriots - Carolina Panthers
2 hónapja
Azért Vrabelből nem néztem ki hogy ennyi negyedikre neki megyünk idénPersze kell az önbizalom mert a köv. meccs a Bills ellen nem fog a csapat így villogni
manuszka86
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
Azért Vrabelből nem néztem ki hogy ennyi negyedikre neki megyünk idénÉs ez tökös negyedik volt.
manuszka86
2 hónapja
false start gyanús 2 játék volt a 3. és a 4. down issőt a 3.ban mintha holding is lett volna
2 hónapja
Azért Vrabelből nem néztem ki hogy ennyi negyedikre neki megyünk idén
2 hónapja
ezek szerint az első puntokat már elfelejtettétek 😊Én 6:7 állásnál kapcsolódtam be.
de mind a 3 csapategység első játéka full betli volt, azóta mindenki extrát tol
NB2
2 hónapja
ezek szerint az első puntokat már elfelejtettétek 😊de mind a 3 csapategység első játéka full betli volt, azóta mindenki extrát tol
2 hónapja
nem csináltunk pontot 😕Majd most, a puntból. 😊
NB2
2 hónapja
A ST vért ivott ma 😊
2 hónapja
Spec. Team mavillog végre valahára
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
nem csináltunk pontot 😕
2 hónapja
Woodson jó picknek tűnik.Young kevésbé. Nagyon pontatlan.
kolok1972
2 hónapja
Ma lényegesen kevesebb a mistackle 😊
2 hónapja
Belefért, meg kellett próbálni.Az nem elkapásmiért is nem? 😊
vpi
simán lent volt a 2 láb, nem is értettem Vrabel pirosát
NB2
2 hónapja
Az nem elkapásmiért is nem? 😊
vpi
simán lent volt a 2 láb, nem is értettem Vrabel pirosát
2 hónapja
Woodson jó picknek tűnik.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
Az nem elkapás
2 hónapja
A büntetések elkerülésében kellene előrelépni, mert ha nincs a Diggs hosszú elkapás, akkor az a holding kinyírja a drive-ot. De ez most szemet gyönyörködtető, nyilván az ellenfél is kell hozzá.múlt héten csak a mezőny pozícióból kiindulva minimum 17 pont bennünk maradt, de simán 27 lehet az a 17
Burkus
2 hónapja
A büntetések elkerülésében kellene előrelépni, mert ha nincs a Diggs hosszú elkapás, akkor az a holding kinyírja a drive-ot. De ez most szemet gyönyörködtető, nyilván az ellenfél is kell hozzá.
2 hónapja
ez a faxé sárga?
2 hónapja
ha nincs a sárga, ez milyen statisztika javító játék volt 😊
2 hónapja
az első 5 perc után szépen teljesítettünknah ki ne találják már, hogy van még 1 mp!
2 hónapja
Velem ellentétben sokan nem örültek a visszaigazolásának, pedig az egyik legjobb O-koordinátor és nagyon nagy előnye, hogy szinte esélytelen, hogy valaki újra el akarná vinni HC-nak az előélete után.Maye önbizalommal telve játszik.Nemcsak ahhoz, hanem ahhoz is, hogy a lehetőségekhez adaptálja a gameplant. A O-fal olyat játszik idén, amit tavaly csak álmodtunk, pedig annyival nem lettek jobbak.
JMD tényleg ért a QB-khoz (persze ezt eddig is tudtuk 😊)
FunHun
Burkus
2 hónapja
Maye önbizalommal telve játszik.Nemcsak ahhoz, hanem ahhoz is, hogy a lehetőségekhez adaptálja a gameplant. A O-fal olyat játszik idén, amit tavaly csak álmodtunk, pedig annyival nem lettek jobbak.
JMD tényleg ért a QB-khoz (persze ezt eddig is tudtuk 😊)
FunHun