NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New England Patriots - Detroit Lions
több mint 2 éve
Hát ez örvendetesen váratlan volt. Nekem inkább a védelem teljesítménye a nagy meglepetés.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Nem kell valami hűde nagy valami gondolni, igazi feelgood limonádé film...Ja, és emeljük ki, hogy Cheech Marin is szerepel benne 😀régen tuti láttam az HBO-n, felírjuk a nézendő listára 😊Volt a kilencvenes években egy limoásdé film Kevin Costner, Don Johnson, Rene Russo főszereplésévelFejjel a falnak - Tin Cup, imádom 😊
Annak az egyik fontos jelenetében van, hogy Costner figurája mindenáron be akarja egyből űtni a golflabdát egy lyukba és az Istenért nem sikerül neki.
Ez jut eszembe a mai Lions támadójátékról.
zinedine5
Lúdas Solymi
NB2
több mint 2 éve
régen tuti láttam az HBO-n, felírjuk a nézendő listára 😊Volt a kilencvenes években egy limoásdé film Kevin Costner, Don Johnson, Rene Russo főszereplésévelFejjel a falnak - Tin Cup, imádom 😊
Annak az egyik fontos jelenetében van, hogy Costner figurája mindenáron be akarja egyből űtni a golflabdát egy lyukba és az Istenért nem sikerül neki.
zinedine5
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Volt a kilencvenes években egy limoásdé film Kevin Costner, Don Johnson, Rene Russo főszereplésévelFejjel a falnak - Tin Cup, imádom 😊
zinedine5
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Volt a kilencvenes években egy limoásdé film Kevin Costner, Don Johnson, Rene Russu főszereplésévelAnnak az egyik fontos jelenetében van, hogy Costner figurája mindenáron be akarja egyből űtni a golflabdát egy lyukba és az Istenért nem sikerül neki.
több mint 2 éve
Irónia volt sztem4. körben azért nem véletlenül húzol még QB-t...Még jó, hogy véletlenül idekerült hozzánk.BB mikor adott utoljára sisak pacsit bármelyik qb-jának?Megérdemli, nagy szarból húzta ki a csapatot azzal hogy felnőtt a feladatához...
vpi
Castleai01
Lúdas Solymi
Castleai01
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
miért nem rúgtak amúgy?
több mint 2 éve
4. körben azért nem véletlenül húzol még QB-t...Még jó, hogy véletlenül idekerült hozzánk.BB mikor adott utoljára sisak pacsit bármelyik qb-jának?Megérdemli, nagy szarból húzta ki a csapatot azzal hogy felnőtt a feladatához...
vpi
Castleai01
Lúdas Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Mehet is M Jones két első körért 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Még jó, hogy véletlenül idekerült hozzánk.BB mikor adott utoljára sisak pacsit bármelyik qb-jának?Megérdemli, nagy szarból húzta ki a csapatot azzal hogy felnőtt a feladatához...
vpi
Castleai01
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
azért holnap tuti elő fog kerülni az RZO, mert finoman szólva sem acélosSzar a RZO nálatok? Fogd meg a söröm!
(igaz ez kb egy éve nem az)
NB2
több mint 2 éve
Zappenek ez egy minden szempontból ideális kezdő meccs volt és nagyon szépen meg is oldotta
több mint 2 éve
BB mikor adott utoljára sisak pacsit bármelyik qb-jának?Megérdemli, nagy szarból húzta ki a csapatot azzal hogy felnőtt a feladatához...
vpi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
azért holnap tuti elő fog kerülni az RZO, mert finoman szólva sem acélos(igaz ez kb egy éve nem az)
több mint 2 éve
BB mikor adott utoljára sisak pacsit bármelyik qb-jának?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Persze, nem igazán segít nekik, hogy kiesik ennyi ember, de azért haladgat az Offensünk, a védelmünk meg eddig 0-án tartja az O-jukat.Az pont annyit ér mint a mérleguk mutatja,ha minden meccsen kapnak 30-at….Bazzani részvétem ez a Lions ergyább mint miAzért az előző meccseken csak felpakoltak minimum 25 pontot...
ParadSEC
Eagles, Commanders, Vikings, Seahawks...de tudom, ezek szar csapatok és mi is csak amiatt vezetünk, mert szar a Lions.
Lúdas Solymi
Nyilván bármelyik csapat megsínyli,ha a meccsen 5 DB is megsérül de ez a Lions D amúgy is nagyon gyenge. Inkább az a meglepő,hogy most az Off is vakon volt teljesen.
kolok1972
Szóval szerintem ez inkább a DEF érdeme mint a Lions O gyengesége.
több mint 2 éve
Zappe nem érzi az időt 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Zappe ezen a fox-os rajzon csak nekem hasonlít egy picit TB-hez?😊
több mint 2 éve
linket tud valaki adni? nekem behalt az eddigi. köszönöm.topstreams.info/nfl/patriots?sport=american-football
Burkus
több mint 2 éve
linket tud valaki adni? nekem behalt az eddigi. köszönöm.topstreams.info/nfl/patriots?sport=american-football
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
linket tud valaki adni? nekem behalt az eddigi. köszönöm.
több mint 2 éve
Az pont annyit ér mint a mérleguk mutatja,ha minden meccsen kapnak 30-at….Bazzani részvétem ez a Lions ergyább mint miAzért az előző meccseken csak felpakoltak minimum 25 pontot...
ParadSEC
Eagles, Commanders, Vikings, Seahawks...de tudom, ezek szar csapatok és mi is csak amiatt vezetünk, mert szar a Lions.
Lúdas Solymi
Nyilván bármelyik csapat megsínyli,ha a meccsen 5 DB is megsérül de ez a Lions D amúgy is nagyon gyenge. Inkább az a meglepő,hogy most az Off is vakon volt teljesen.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
"Ha megnyeri a csapat a meccset, akkor Bill Belichick a 323. győzelmét aratná, és ezzel megelőzné George Halast, akivel most holtversenyben a második helyen áll az NFL edzői listáján. Az első helyen Don Shula áll, 347 győzelemmel." pats.hu-ról, de a közvetítésben nem ez volt, ott még Halas vezet 2-velJa, azt néztem én is
NB2
több mint 2 éve
Amúgy igen😁😁Bazzani részvétem ez a Lions ergyább mint miAzért az előző meccseken csak felpakoltak minimum 25 pontot...
ParadSEC
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
"Ha megnyeri a csapat a meccset, akkor Bill Belichick a 323. győzelmét aratná, és ezzel megelőzné George Halast, akivel most holtversenyben a második helyen áll az NFL edzői listáján. Az első helyen Don Shula áll, 347 győzelemmel." pats.hu-ról, de a közvetítésben nem ez volt, ott még Halas vezet 2-vel