New England Patriots - Detroit Lions
több mint 2 éve
Ez nagyon bátor hosszú passz volt.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Bazzani részvétem ez a Lions ergyább mint miAzért az előző meccseken csak felpakoltak minimum 25 pontot...
ParadSEC
Eagles, Commanders, Vikings, Seahawks...de tudom, ezek szar csapatok és mi is csak amiatt vezetünk, mert szar a Lions.
több mint 2 éve
Bazzani részvétem ez a Lions ergyább mint mi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Az komoly védekezés volt megint.
több mint 2 éve
A bírók meccset akarnak kreálni...Hat ahhoz azért egy téves RTP-nel több kellene
Castleai01
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
A bírók meccset akarnak kreálni...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Na jóóóó, ez vicces ítélet...
több mint 2 éve
Mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan???? Punci focit ne csináljunk már ebből a sportból!
több mint 2 éve
Hát ez milyen itélet?
több mint 2 éve
Hockensont otthagyni Judonnal 1-1ben…. Remek ötlet…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
azért nem ússzuk meg kapott pontok nélkül...
több mint 2 éve
Kampman
28 290
A Lions először játszik szabad levegőn ebben a szezonban.
több mint 2 éve
Oké, "Zappe can Zipp it"... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Tök olyan érzésem van hogy Patricia nem akar Td-t dobatni Zappeval. Ennyi field goalt...tessék türelmesnek lenni és máris ott van 😊
ParadSEC
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Mi van a bostoni levegőben, hogy így hullanak a detroiti CB-K?Valószínű túl sok harapdálás...
FunHun
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Feleslegesen minek kockáztassunk most?Mindig ezt mondjátok de mikor lehetne Zappet felhozni ha nem ilyen meccsen? Majd a KC ellen villogjon? Ne márTök olyan érzésem van hogy Patricia nem akar Td-t dobatni Zappeval. Ennyi field goalt...Van majdnem még 2 negyed hátra, feleslegesen minek kockáztatni egy beszűkült területen?
ParadSEC
Sztem ez így teljesen okés döntés volt.
Lúdas Solymi
ParadSEC
Néha dob egy-egy hosszabbat, látjuk milyen, nem jó.
Túl sok van még a meccsből, majd garbage time-ban lehet ezeket próbálgatni meg edzésen.
több mint 2 éve
Egészen bizarr ez a rengeteg (NFL szinten) non-contact sérülés
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Mi van a bostoni levegőben, hogy így hullanak a detroiti CB-K?
több mint 2 éve
Hullanak a DB-ek a Lions-nál... 😕
több mint 2 éve
Mindig ezt mondjátok de mikor lehetne Zappet felhozni ha nem ilyen meccsen? Majd a KC ellen villogjon? Ne márTök olyan érzésem van hogy Patricia nem akar Td-t dobatni Zappeval. Ennyi field goalt...Van majdnem még 2 negyed hátra, feleslegesen minek kockáztatni egy beszűkült területen?
ParadSEC
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Szerintem mi ne panaszkodjunk az OFF playhívásokra....Persze mindig van lejjebb bocs Lions
FunHun
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Tök olyan érzésem van hogy Patricia nem akar Td-t dobatni Zappeval. Ennyi field goalt...Van majdnem még 2 negyed hátra, feleslegesen minek kockáztatni egy beszűkült területen?
ParadSEC
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Szerintem mi ne panaszkodjunk az OFF playhívásokra....