New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Én csak azt nem értem, hogy a fasznak jön ide valaki "trollkodni", meg kárörvendeni. Rengetek csapatot nem szeretek (nem csak az NFL-ben), és mégsem érzem a kéztetést hogy a szurkolóikat nettó basztassam. Főleg ha várhatóan idegesek, mert nem megy úgy a csapatnak..Kurva jó dolog tud lenni ez az eredménykövető, de sajna az ilyen dolgok annyira elbasszák..
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Ha holnap estig játszunk akkor sem szerzünk pontot..🤦♂️
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
southmiki
654
És akkor csodázkozunk hogy nem jo a defense amikor megin 3&out 😕
több mint 4 éve
És akkor most Wynn visszatérésével jó lett a fal? Meg az újonc elkapó jelenléte felpörgette az O-t?
több mint 4 éve
Eltűntek a Pats drukkerek.... Csak nem masik örök kedvenc csapatot keresnek épp? 😊
több mint 4 éve
Kérdem költőien lesz ebből PO?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Sack and 3&out. Nem rossz.
több mint 4 éve
Sack, Punt... Ez ennyi volt mára
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
A rohadekok meg a balzoknik eltűnését is képesek voltak a Pats re fogni.... 😊Nem kaptak volna, nekunk csalnak a birok, le van zsirozva.Amikor Reid feleslegesen idot ker, szinte mindig elakad a tamadas aztan. Nem megy ez, mester!Sárgát kaptak volna, miért felesleges?
ulpianus
FLZOLI
ulpianus
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Kampman "imádja", általában őt szoktam vele trigerelni. Már többször felmerült a rendőrségi intézkedés lehetősége, de tiszteljük egymást. 😀Ezek szerint ilyesmire is van igényyoutu.be/0_9b9iLW93gMi ez a pusztító alpáriság?Akkor bedobom az aduásztBizonyos szinten ez gondolom tényleg frappáns szöveg, de itt elméletileg magasabb a szint. Bár vannak néha kétségeim....Szerintem kifejező volt. És markáns.Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
Burkus
Es no offense, de én vagyok a hülye, hogy egy Pats meccsen várok értelmes szurkolást 😊
FLZOLI
youtu.be/avPSa8xfekY
ThundersNFL
FLZOLI
Cypress
FLZOLI
több mint 4 éve
Sifur
1 118
A mai Bills teljesítmény után, és látva ezt a Patset, lehet a Bills megnyeri a csoportot
több mint 4 éve
Nem kaptak volna, nekunk csalnak a birok, le van zsirozva.Amikor Reid feleslegesen idot ker, szinte mindig elakad a tamadas aztan. Nem megy ez, mester!Sárgát kaptak volna, miért felesleges?
ulpianus
FLZOLI
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amikor Reid feleslegesen idot ker, szinte mindig elakad a tamadas aztan. Nem megy ez, mester!Sárgát kaptak volna, miért felesleges?
ulpianus
több mint 4 éve
Amikor Reid feleslegesen idot ker, szinte mindig elakad a tamadas aztan. Nem megy ez, mester!
több mint 4 éve
Ezek szerint ilyesmire is van igényyoutu.be/0_9b9iLW93gMi ez a pusztító alpáriság?Akkor bedobom az aduásztBizonyos szinten ez gondolom tényleg frappáns szöveg, de itt elméletileg magasabb a szint. Bár vannak néha kétségeim....Szerintem kifejező volt. És markáns.Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
Burkus
Es no offense, de én vagyok a hülye, hogy egy Pats meccsen várok értelmes szurkolást 😊
FLZOLI
youtu.be/avPSa8xfekY
ThundersNFL
FLZOLI
Cypress
több mint 4 éve
Minimum latin szavakkal dobálozva alázzátok a csirkés szurkolókatNézzük az offense hetek óta tartó tehetetlenkedésének következő állomását, ehhez megnézzük, hogy beárazzák az eddig ásznak tartott defense-t, mindez kicsit unalmas, mert azt csinálnak velünk, amit akarnak. Milyen szurkolásra vártál? 😊Bizonyos szinten ez gondolom tényleg frappáns szöveg, de itt elméletileg magasabb a szint. Bár vannak néha kétségeim....Szerintem kifejező volt. És markáns.Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
Burkus
FLZOLI
Burkus
több mint 4 éve
Nézzük az offense hetek óta tartó tehetetlenkedésének következő állomását, ehhez megnézzük, hogy beárazzák az eddig ásznak tartott defense-t, mindez kicsit unalmas, mert azt csinálnak velünk, amit akarnak. Milyen szurkolásra vártál? 😊Bizonyos szinten ez gondolom tényleg frappáns szöveg, de itt elméletileg magasabb a szint. Bár vannak néha kétségeim....Szerintem kifejező volt. És markáns.Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
Burkus
FLZOLI
több mint 4 éve
Thompson megkapta a nagy lehetosseget. Serulesek miatt. fut is 1.3as atlaggal. Varnia kell a kovetkezo lehetosegre ha nem javul hirtelen.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 012
Van még hátra 3 meccs, de nem látszik az offensen a fejlődés.Hát abban lehet bízni hogy BB felrázza a csapatot az öltözőbe és Reid nem tud ujjúlni, de érdekes látni hogy Brady és az elkapók nem értik egymást, és ha meg is értik akkor jön a drop vagy rossz passz... Gronk nagyon jól jött volna idén is a kopott Bradyhez. De hát ez csak alapszakasz még mindig, gyűrűt nem osztanaksok patses él ebben a képzetben, de ez idén más...
Sifur
idén olyan homályok vagyunk, hogy az fáj
NB2
Egyszerűen Edelman önmagában kevés, futás meg nincs, szóval döglött az O egy picinykét.
több mint 4 éve
Cypress
3 228
youtu.be/0_9b9iLW93gMi ez a pusztító alpáriság?Akkor bedobom az aduásztBizonyos szinten ez gondolom tényleg frappáns szöveg, de itt elméletileg magasabb a szint. Bár vannak néha kétségeim....Szerintem kifejező volt. És markáns.Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
Burkus
FLZOLI
youtu.be/avPSa8xfekY
ThundersNFL
FLZOLI
több mint 4 éve
Mi ez a pusztító alpáriság?Akkor bedobom az aduásztBizonyos szinten ez gondolom tényleg frappáns szöveg, de itt elméletileg magasabb a szint. Bár vannak néha kétségeim....Szerintem kifejező volt. És markáns.Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
Burkus
FLZOLI
youtu.be/avPSa8xfekY
ThundersNFL
több mint 4 éve
Chung béna ma, nincs más Kelcere? Collins?