New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Akkor bedobom az aduásztBizonyos szinten ez gondolom tényleg frappáns szöveg, de itt elméletileg magasabb a szint. Bár vannak néha kétségeim....Szerintem kifejező volt. És markáns.Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
Burkus
Es no offense, de én vagyok a hülye, hogy egy Pats meccsen várok értelmes szurkolást 😊
FLZOLI
youtu.be/avPSa8xfekY
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Amit csinálsz éve, az úgy nevetséges, ahogy van. Amúgy 17 éves korom óta őszülök, ha már érdeklődszOlyan vagyok mint Isten. Mindenütt jelen. Egyébként az megvan, hogy mekkora zsírparaszt volt ma mindenkivel, vagy csak véded a haverod? Ha megkérdezem valakinek a korát, az mióta haterkedes???Most játszik a csapatod, miért nem ott vagy? A haterkedés nem sz*rdobálás. Ha csak ez megy, inkább menj vissza, ez fölösleges...Te egyébként hány éves vagy? Megosztod velünk, vagy inkább mindenkit elküldesz ma a picsába?Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Cypress
peterk2005
Cypress
több mint 4 éve
Nem védem. Tényleg zsírparaszt ma. És nem csak ma, az utóbbi időben nem egyszer volt az az érzésem, mintha valaki ellopta volna az accountját. De ez most Pats eredmény követő. Ő nem fog elmenni, mert az ő csapata játszik. Te viszont könnyen megtehetnéd. Nézhetnéd a saját csapatodat például, és megszabadulhatnánk egy "párbeszédtől" ami rontja mindenki más meccs élményét. A semlegesekét is.Olyan vagyok mint Isten. Mindenütt jelen. Egyébként az megvan, hogy mekkora zsírparaszt volt ma mindenkivel, vagy csak véded a haverod? Ha megkérdezem valakinek a korát, az mióta haterkedes???Most játszik a csapatod, miért nem ott vagy? A haterkedés nem sz*rdobálás. Ha csak ez megy, inkább menj vissza, ez fölösleges...Te egyébként hány éves vagy? Megosztod velünk, vagy inkább mindenkit elküldesz ma a picsába?Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Cypress
peterk2005
Cypress
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Bizonyos szinten ez gondolom tényleg frappáns szöveg, de itt elméletileg magasabb a szint. Bár vannak néha kétségeim....Szerintem kifejező volt. És markáns.Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
Burkus
Es no offense, de én vagyok a hülye, hogy egy Pats meccsen várok értelmes szurkolást 😊
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Olyan vagyok mint Isten. Mindenütt jelen. Egyébként az megvan, hogy mekkora zsírparaszt volt ma mindenkivel, vagy csak véded a haverod? Ha megkérdezem valakinek a korát, az mióta haterkedes???Most játszik a csapatod, miért nem ott vagy? A haterkedés nem sz*rdobálás. Ha csak ez megy, inkább menj vissza, ez fölösleges...Te egyébként hány éves vagy? Megosztod velünk, vagy inkább mindenkit elküldesz ma a picsába?Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Cypress
peterk2005
több mint 4 éve
Végre valami ami vicces. 😀 😀Konkrétan Ő a leggyorsabb slotcorner a ligában..De ma ez nem látszik..😔Ma sloth corner.
kyobalu
Peszinter Ferenc
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Hát abban lehet bízni hogy BB felrázza a csapatot az öltözőbe és Reid nem tud ujjúlni, de érdekes látni hogy Brady és az elkapók nem értik egymást, és ha meg is értik akkor jön a drop vagy rossz passz... Gronk nagyon jól jött volna idén is a kopott Bradyhez. De hát ez csak alapszakasz még mindig, gyűrűt nem osztanaksok patses él ebben a képzetben, de ez idén más...
Sifur
idén olyan homályok vagyunk, hogy az fáj
több mint 4 éve
Fu de alja szovicc ez... DP (dupla plussz) jár érte 😊Konkrétan Ő a leggyorsabb slotcorner a ligában..De ma ez nem látszik..😔Ma sloth corner.
kyobalu
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Most játszik a csapatod, miért nem ott vagy? A haterkedés nem sz*rdobálás. Ha csak ez megy, inkább menj vissza, ez fölösleges...Te egyébként hány éves vagy? Megosztod velünk, vagy inkább mindenkit elküldesz ma a picsába?Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Cypress
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Nem gondolok róla semmit, éppen ez a lényeg. Viszont érdekel, hogy már őszül, vagy még pihe-puha a szakálla?Ezen sírok 😂Te egyébként hány éves vagy? Megosztod velünk, vagy inkább mindenkit elküldesz ma a picsába?Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Cypress
Amúgy Wyatt valószínűleg kétszer annyi, mint gondolod
Chargers LT
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Hát abban lehet bízni hogy BB felrázza a csapatot az öltözőbe és Reid nem tud ujjúlni, de érdekes látni hogy Brady és az elkapók nem értik egymást, és ha meg is értik akkor jön a drop vagy rossz passz... Gronk nagyon jól jött volna idén is a kopott Bradyhez. De hát ez csak alapszakasz még mindig, gyűrűt nem osztanak
több mint 4 éve
Szerintem kifejező volt. És markáns.Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
több mint 4 éve
Konkrétan Ő a leggyorsabb slotcorner a ligában..De ma ez nem látszik..😔Ma sloth corner.
kyobalu
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hagyd csak, egy üzemtroll nem érdemel karaktertEzen sírok 😂Te egyébként hány éves vagy? Megosztod velünk, vagy inkább mindenkit elküldesz ma a picsába?Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Cypress
Chargers LT
több mint 4 éve
Ironizálok. A pats.hu-n meg egy-két másik fórumon, ha azt merted mondani az elmúlt 1-2 hétben, hogy ég a ház és ez egy one&done PO szereplést vetít előre, akkor le voltál ugatva, hogy egy 10:2-es eredménynél miért siránkozol, milyen fasza kis csapatunk van...Booozik a közönség. Ezek sem igazi szurkolók.Hát erre hívásokra tapsot ne várj ráadásul volt 2 db időkérés is.
Burkus
southmiki
több mint 4 éve
Cypress
3 228
66.media.tumblr.com/tumblr_lio67fv8xv1qdzj2ko1_500.gifvEz annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
FLZOLI
több mint 4 éve
Ezen sírok 😂Te egyébként hány éves vagy? Megosztod velünk, vagy inkább mindenkit elküldesz ma a picsába?Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Cypress
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Hillt nem tempóval kell megverni, hanem szó szerint agyonverni a vonalon és jammelni az elején amíg lehetKonkrétan Ő a leggyorsabb slotcorner a ligában..De ma ez nem látszik..😔Jonesnak gyenge napja van, pontosabban sok neki Hill. Na most egy gyors interceptiont.Csak az a baj hogy mást nagyon nem tudsz ráálítani mert kb ő a leggyorsabb.
Burkus
southmiki
kyobalu
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Foglalkoznék veled, ha nem írtad volna, hogy csak azzal éled ki magad a fórumon, hogy trollkodsz, szal inkább nem, kösziTe egyébként hány éves vagy? Megosztod velünk, vagy inkább mindenkit elküldesz ma a picsába?Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Cypress
több mint 4 éve
Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...Nagyot szerettél volna mondani de ez sajnos nem sikerült
ThundersNFL
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Te egyébként hány éves vagy? Megosztod velünk, vagy inkább mindenkit elküldesz ma a picsába?Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
több mint 4 éve
southmiki
654
Booozik a közönség. Ezek sem igazi szurkolók.Hát erre hívásokra tapsot ne várj ráadásul volt 2 db időkérés is.
Burkus
több mint 4 éve
Konkrétan Ő a leggyorsabb slotcorner a ligában..De ma ez nem látszik..😔Jonesnak gyenge napja van, pontosabban sok neki Hill. Na most egy gyors interceptiont.Csak az a baj hogy mást nagyon nem tudsz ráálítani mert kb ő a leggyorsabb.
Burkus
southmiki
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Ez annyira reménytelen volt mint buzit beküldeni nők közé...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nem akartam túlozni, de igen, ehhez értesz, tapsold meg magadat, ennyit érszKhm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Jakehomer