New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Kapcsold ki az internetet máraTapsold meg magad gyökér gyerek. Erre vered 10 éve <3Kell a buta pecces ellensúlyozásáraVégre megjelent az okos pantherses <3Kezd olyan lenni ez a Pats mint a Dallas, komoly csapat ellen semmi... Ráadásul Brady Trubicky szintet tolja. Jó ez a defense de nem annyira jó mint amit az év elején mutattakNana, Turbó csütörtökön dominált, ne húzd le Brady szintjére
Sifur
Jakehomer
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
ez megint milyen 3 játék volt?????pocsék
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Ezt O# playbookot kb mintha én raktam volna össze...
Draft
több mint 4 éve
KC topicban megdumalhatjuk, ha kell.Hill nem vert gyereket. De mindegy is ,mert a tenyek nem erdekeltek sokakat eddig se.Akkor a gyerek keze hogy tört el ( nem kötekedés csak télleg nem tudom)
ulpianus
southmiki
A lenyeg annyi, hogy az asszony elesett, mert valoszinuleg nem volt beszamithato allapotban. Aztan kitalalta, hogy rafogja Hillre, hogy megrugta. Mert akkor kap penzt. Aztan Hill elmagyarazta neki, hogy a penzuk kozos, most utaljon at neki egyik szamlajukrol a masikra?
Aztan a csaj belezavarodott a tortenebe, es elutasitottak a birosagon. A rendorsegi orvosi szakerto mar elotte is azt mondta, hogy nem okozhatta a serulest rugas. Aztan a csaj ugyvedje fizetetett egy masik szakertonek, de az is ezt mondta.
Szal Hill tenyleg pofozta mar meg az asszonyt, de nem ekkor. De sosem rugta meg. Es a hoteles mikrofonos ugy (ahol Hill es az asszony beszelgetnek, hogy minek kamuzik) utan vegleg a liga is ejtette a ugyet.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Brady nettó idegesÉn is az lennék
Az ami most megy, csak kb 35-40%-ban az ő hibája
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
ez megint milyen 3 játék volt?????Gyors bemutatása annak hogy veszìtsünk meccset
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
ez megint milyen 3 játék volt?????
több mint 4 éve
Ez az O vicc
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Siralmas gec
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Mi a francot művel ez az O# megint???
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Hol van egy moderátor ilyenkor?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Mit tudtok ennnyit sírni?Kötelező felvételi pont, ha Pats fan akarsz lenni. Na én megyek is vissza hozzánk, ennyi elég volt a crying gameből.
steelwolf
több mint 4 éve
Amúgy megy a vita Pats milyen gyenge, mennyi szurkoló akarna ilyen gyenge csapatot xD fix rájátszás 10 éven át vagy hogy, meg sok gyűrű... Idén is ki tudja milyen fokozatba kapcsolnak ott, bár a hazai pálya kéne nekikAttól még, hogy az elmúlt 20 évben szinte minden évben a legjobb csapatok közt volt, az idei játék elég gyenge 😕
Sifur
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Mit tudtok ennyit sírni?Engem a saját balfaszkodásunkon kívül sokkal jobban zavar az ilyen dzsékszopók állandó sivalkodása, 10 éve csak arra veri magát mindig, ha valamit elbasz a Pats.
steelwolf
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Amúgy megy a vita Pats milyen gyenge, mennyi szurkoló akarna ilyen gyenge csapatot xD fix rájátszás 10 éven át vagy hogy, meg sok gyűrű... Idén is ki tudja milyen fokozatba kapcsolnak ott, bár a hazai pálya kéne nekik
több mint 4 éve
Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
Draft
több mint 4 éve
ozibozi
17 133
Gugli fordító?Hill nem vert gyereket. De mindegy is ,mert a tenyek nem erdekeltek sokakat eddig se.Akkor a gyerek keze hogy tört el ( nem kötekedés csak télleg nem tudom)
ulpianus
southmiki
több mint 4 éve
Ez sem Gilmore-on múlt.
több mint 4 éve
Nekem sok lesz ez a követő így nem szeretnék senkivel sem összeveszni, szevasztok
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
azért várjatok meg a PO-t. ez az ember az egyik legnagyobb küzdő, akit valaha láttam. simán felszívhatja magát.Basszuk ki a gecibe Dorsettet és Meyerst is bazdmeg, meg Folkot. Ennyi balfaszt egy helyenBradyt ne? 😊
Wyatt
ThundersNFL
különben is, legfeljebb a konferencia döntőben estek ki. nálatok az a rossz év.
több mint 4 éve
southmiki
654
Azért a Steelertst jól elpicsázta season elején 😊Na leadtuk ezt a meccset is...Kár érte mert ez a Chiefs verhető lett volna ha megy a fókusz de ez a szezon kuka csak kár hogy az elején elhúzták a mézesmadzagot a D-vel.Kik ellen villogott a Defense? Utólag látjuk hogy ez a Pats a sorsolásnak köszönheti az erős kezdést, és amikor focizni kell decemberbe és jönnek az igazi playoff csapatok jönnek a betlik
ParadSEC
Sifur
Szerkesztette: southmiki