New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Egyébként idén tulságosan az elkapók se segítik ki Brady-t..Igen, itt az egész csapat van megszöttyedve, playcallinggal, futással, a screenpasszok (hiányával), TE-játék (hiányával), O-fallal együtt. Az elkapók is nagyon gyengék, de nem lógnak ki a sorból. Ez egyszerűen valahogy nem megy idén. Ha visszagondolok az 1-2 évvel ezelőtti feszes, határozott és ellenállhatatlan no-huddle offense-re, mintha másik világ lett volna.
jamaicababa
több mint 4 éve
BB volt.Hill nem vert gyereket. De mindegy is ,mert a tenyek nem erdekeltek sokakat eddig se.Akkor a gyerek keze hogy tört el ( nem kötekedés csak télleg nem tudom)
ulpianus
southmiki
több mint 4 éve
Majd a Bengalst megalázzák ahogy illik 😊Na leadtuk ezt a meccset is...Kár érte mert ez a Chiefs verhető lett volna ha megy a fókusz de ez a szezon kuka csak kár hogy az elején elhúzták a mézesmadzagot a D-vel.Kik ellen villogott a Defense? Utólag látjuk hogy ez a Pats a sorsolásnak köszönheti az erős kezdést, és amikor focizni kell decemberbe és jönnek az igazi playoff csapatok jönnek a betlik
ParadSEC
Sifur
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Na leadtuk ezt a meccset is...Kár érte mert ez a Chiefs verhető lett volna ha megy a fókusz de ez a szezon kuka csak kár hogy az elején elhúzták a mézesmadzagot a D-vel.Kik ellen villogott a Defense? Utólag látjuk hogy ez a Pats a sorsolásnak köszönheti az erős kezdést, és amikor focizni kell decemberbe és jönnek az igazi playoff csapatok jönnek a betlik
ParadSEC
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 846
Már alig várom a jó kis PO-eredménykövetőket.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
A 3. down sem az övé volt.Pl. a legutóbbi 3th és 4th down? Ezeket a 6 yardosakat pár éve 100-ból 100-szor kézbe dobta. Most hosszúra ment.Melyik volt Bradyé ezek közül?Basszuk ki a gecibe Dorsettet és Meyerst is bazdmeg, meg Folkot. Ennyi balfaszt egy helyenBradyt ne? 😊
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
peterk2005
több mint 4 éve
southmiki
654
Hill nem vert gyereket. De mindegy is ,mert a tenyek nem erdekeltek sokakat eddig se.Akkor a gyerek keze hogy tört el ( nem kötekedés csak télleg nem tudom)
ulpianus
több mint 4 éve
Pl. a legutóbbi 3th és 4th down? Ezeket a 6 yardosakat pár éve 100-ból 100-szor kézbe dobta. Most hosszúra ment.Melyik volt Bradyé ezek közül?Basszuk ki a gecibe Dorsettet és Meyerst is bazdmeg, meg Folkot. Ennyi balfaszt egy helyenBradyt ne? 😊
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem is lógsz ki a felsorolásbólEnnyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
több mint 4 éve
De mi jobban akarjuk a L.-t😉Na leadtuk ezt a meccset is...Kár érte mert ez a Chiefs verhető lett volna ha megy a fókusz de ez a szezon kuka csak kár hogy az elején elhúzták a mézesmadzagot a D-vel.Még 2.5 negyed van hátra. 😊 És a Chiefs azért mutat jeleket arra, hogy el akarja veszteni a meccset.
ParadSEC
peterk2005
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
egyik sem...Melyik volt Bradyé ezek közül?Basszuk ki a gecibe Dorsettet és Meyerst is bazdmeg, meg Folkot. Ennyi balfaszt egy helyenBradyt ne? 😊
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Hihetetlen, hogy valakinek ennyire nincs életeMegjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Tapsold meg magad gyökér gyerek. Erre vered 10 éve <3Kell a buta pecces ellensúlyozásáraVégre megjelent az okos pantherses <3Kezd olyan lenni ez a Pats mint a Dallas, komoly csapat ellen semmi... Ráadásul Brady Trubicky szintet tolja. Jó ez a defense de nem annyira jó mint amit az év elején mutattakNana, Turbó csütörtökön dominált, ne húzd le Brady szintjére
Sifur
Jakehomer
Wyatt
Jakehomer
több mint 4 éve
Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Na leadtuk ezt a meccset is...Kár érte mert ez a Chiefs verhető lett volna ha megy a fókusz de ez a szezon kuka csak kár hogy az elején elhúzták a mézesmadzagot a D-vel.Még 2.5 negyed van hátra. 😊 És a Chiefs azért mutat jeleket arra, hogy el akarja veszteni a meccset.
ParadSEC
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
több mint 4 éve
Kell a buta pecces ellensúlyozásáraVégre megjelent az okos pantherses <3Kezd olyan lenni ez a Pats mint a Dallas, komoly csapat ellen semmi... Ráadásul Brady Trubicky szintet tolja. Jó ez a defense de nem annyira jó mint amit az év elején mutattakNana, Turbó csütörtökön dominált, ne húzd le Brady szintjére
Sifur
Jakehomer
Wyatt
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Melyik volt Bradyé ezek közül?Basszuk ki a gecibe Dorsettet és Meyerst is bazdmeg, meg Folkot. Ennyi balfaszt egy helyenBradyt ne? 😊
Wyatt
ThundersNFL
több mint 4 éve
Egyébként idén tulságosan az elkapók se segítik ki Brady-t..
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Hill nem vert gyereket. De mindegy is ,mert a tenyek nem erdekeltek sokakat eddig se.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Fizikailag nem igazán, talán mentális/szellemi dolog ez.De látod ezt Brady-n? Úgy értem nem az eredményen, hanem ahogy a pocketban tesz-vesz, amikor jól passzol akkor a passzain, stb? Én nem, vagy csak alig. Csak az eredmény rosszabb.Brady így a karrierje végén furcsán hanyatlik. Alapból nem látszik sem fizikai gond, sem olvasás/reflex. Amikor jól dob az olyan, mint 25 évesen. De minden 4.-5. passz olyan, mintha 60 lenne. Vagy vánszorog a labda, vagy nem érthető hogy mit akart, vagy nyomást érez amikor nincs, stb.Egy olyan pontra jutott el (az életkorára gondolok), ahol már semmilyen poszton nem játszanak elit szinten. Én legalábbis nem emlékszek olyan játékosra, aki 40 fölött ne hanyatlott volna már látványosan. Ugye legutóbb éppen Vinatierit is elérte ez a dolog. Favre is egy roncs volt 40 fölött.
peterk2005
Kampman
peterk2005
Hiába egy szuperatléta, tökéletes étrenddel és életmóddal, mégis elért egy olyan kort, amikor statisztikailag már kevesebb van vissza, mint ami mögötte van. Bizarr, de ez az igazság. Lassul a gondolkodás, a reakció, a döntéshozatal, a szellemi regenerálódás (akár meccsek alatt, akár meccsek között). Nem véletlen, hogy az élsport a legtöbb sportágban azért a harmincas évek végén befejeződik.
több mint 4 éve
Na leadtuk ezt a meccset is...Kár érte mert ez a Chiefs verhető lett volna ha megy a fókusz de ez a szezon kuka csak kár hogy az elején elhúzták a mézesmadzagot a D-vel.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Hát ő nem csajozott, hanem gyereket vert..HillEgyébként független attól, hogy AB egy idióta, kinek súlyosabb az ügye? A ‘dankóros’ nem így írják fejű bohóc suttyó csajozása, vagy a bolond , aki csináltam vlmt de nem világos mit...Ki a dankóros bohóc? Komolyan nem tudom. 😀
ozibozi
peterk2005
southmiki
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh