NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Jé, igazuk volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ez a Maka is egy balfasz..😡
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
És minket hívnak a bírók csapatának....apjuk facát
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Egy ítélet ide, egy oda. Zebra pepita.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 928
Egy ide, egy oda ebben a drive-ban.
több mint 5 éve
A mai meccsen lehetNa Td-t kapunk vagy field goalt?mindkettőt nem lehet ?
ParadSEC
Janek
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Na most ez a szabályok alapján roughing the passer. De bezzeg ellenünk tuti befújjak (nem a NE ellen beszélve).
több mint 5 éve
Szöszi is megette
Draft

több mint 5 éve
Na Td-t kapunk vagy field goalt?mindkettőt nem lehet ?
ParadSEC
több mint 5 éve
mondta a fozebra "ezt mar nem mondom be, azert vannak hatarok"

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Na Td-t kapunk vagy field goalt?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Hol védekezik Chung a TE-en?Ahol nem kellene...
Burkus
Draft

több mint 5 éve
Hol védekezik Chung a TE-en?
több mint 5 éve
Minek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus

több mint 5 éve
Fú de szánalmas az a picsogó szájkarate ami itt megyCsak a szokásos
FLZOLI
több mint 5 éve
Fú de szánalmas az a picsogó szájkarate ami itt megy
több mint 5 éve
Chung baszod TÉRDre és pont
Draft

több mint 5 éve
Te pedig az életed végéig, ha megoldhatóKapcsold ki az internetet máraTapsold meg magad gyökér gyerek. Erre vered 10 éve <3Kell a buta pecces ellensúlyozásáraVégre megjelent az okos pantherses <3Kezd olyan lenni ez a Pats mint a Dallas, komoly csapat ellen semmi... Ráadásul Brady Trubicky szintet tolja. Jó ez a defense de nem annyira jó mint amit az év elején mutattakNana, Turbó csütörtökön dominált, ne húzd le Brady szintjére
Sifur
Jakehomer
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Jakehomer

több mint 5 éve
falember holding másodjára...az igen
Draft

több mint 5 éve
Én némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL