NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Jé, igazuk volt.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ez a Maka is egy balfasz..😡
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
És minket hívnak a bírók csapatának....apjuk facát
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Egy ítélet ide, egy oda. Zebra pepita.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 903
Egy ide, egy oda ebben a drive-ban.
több mint 4 éve
A mai meccsen lehetNa Td-t kapunk vagy field goalt?mindkettőt nem lehet ?
ParadSEC
Janek
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
Na most ez a szabályok alapján roughing the passer. De bezzeg ellenünk tuti befújjak (nem a NE ellen beszélve).
több mint 4 éve
Szöszi is megette
Draft
több mint 4 éve
Na Td-t kapunk vagy field goalt?mindkettőt nem lehet ?
ParadSEC
több mint 4 éve
mondta a fozebra "ezt mar nem mondom be, azert vannak hatarok"
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Na Td-t kapunk vagy field goalt?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Hol védekezik Chung a TE-en?Ahol nem kellene...
Burkus
Draft
több mint 4 éve
Hol védekezik Chung a TE-en?
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Minek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
több mint 4 éve
Fú de szánalmas az a picsogó szájkarate ami itt megyCsak a szokásos
FLZOLI
több mint 4 éve
Fú de szánalmas az a picsogó szájkarate ami itt megy
több mint 4 éve
Chung baszod TÉRDre és pont
Draft
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Te pedig az életed végéig, ha megoldhatóKapcsold ki az internetet máraTapsold meg magad gyökér gyerek. Erre vered 10 éve <3Kell a buta pecces ellensúlyozásáraVégre megjelent az okos pantherses <3Kezd olyan lenni ez a Pats mint a Dallas, komoly csapat ellen semmi... Ráadásul Brady Trubicky szintet tolja. Jó ez a defense de nem annyira jó mint amit az év elején mutattakNana, Turbó csütörtökön dominált, ne húzd le Brady szintjére
Sifur
Jakehomer
Wyatt
Jakehomer
Wyatt
Jakehomer
több mint 4 éve
falember holding másodjára...az igen
Draft
több mint 4 éve
Én némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL