New Orleans Saints - New York Giants
több mint 3 éve
ozibozi
17 133
Oda dobta, volt is meglepetés.
több mint 3 éve
Ez mondjuk szép volt most, ebből miért nem lehet több hívás? Karerő megvan hozzá, ott van Harris meg Stills legalább megpróbálnánk
több mint 3 éve
kár volt ezért.. mondjuk szép volt el kell ismerni
több mint 3 éve
Hallom csak szerintem faszsag.Attol meg szarok vagyunk nem is kicsit...
atapapa
több mint 3 éve
Mazzu
1 673
Szerinted akkor.mi lett volna a jó hívás? Kíváncsiságból 😊Mert a befújt TD után még szokott tartani a play?sztem nem, de nincs jelentőségeha fumble, akkor is összeszedteDe addigra már véget ért a játék mert befujtak a téves tdt
Szesze
atapapa
Szesze
atapapa
több mint 3 éve
Kérdezd Pereira-t, ő mondtaMert a befújt TD után még szokott tartani a play?sztem nem, de nincs jelentőségeha fumble, akkor is összeszedteDe addigra már véget ért a játék mert befujtak a téves tdt
Szesze
atapapa
Szesze
atapapa
több mint 3 éve
Mert a befújt TD után még szokott tartani a play?sztem nem, de nincs jelentőségeha fumble, akkor is összeszedteDe addigra már véget ért a játék mert befujtak a téves tdt
Szesze
atapapa
Szesze
több mint 3 éve
Nem, maradt a döntés, de azt mondták, hogy ha nem marad akkor is TD mert összeszedteAz mondták most, hogy csak azért lett td mert összeszedteha fumble, akkor is összeszedteDe addigra már véget ért a játék mert befujtak a téves tdt
Szesze
atapapa
kapitnono
több mint 3 éve
Az mondták most, hogy csak azért lett td mert összeszedteha fumble, akkor is összeszedteDe addigra már véget ért a játék mert befujtak a téves tdt
Szesze
atapapa
több mint 3 éve
sztem nem, de nincs jelentőségeha fumble, akkor is összeszedteDe addigra már véget ért a játék mert befujtak a téves tdt
Szesze
atapapa
több mint 3 éve
ha fumble, akkor is összeszedteDe addigra már véget ért a játék mert befujtak a téves tdt
Szesze
több mint 3 éve
vanek úr
1 891
tegnap aktiváltuk az aktív keretbe, 2019 szeptemberben szerzett utoljára TD-t, szép sztori lenne, ha használható játékos lenne belőle.Futni jó gyorsan tud, az tuti
kristof
több mint 3 éve
Na akkor a hosszú passz pipa, nem is hív Tapsi többet...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Mazzu
1 673
Amúgy a védők miért nem nentek rá a labdára? Ha már kijött... Vagy gondolták, hogy incomplete? 😂
több mint 3 éve
A vedok neztek csak..... Vegre hazai műfüvön lehet fetrengeni
több mint 3 éve
Állam leesett ... 😮
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
tegnap aktiváltuk az aktív keretbe, 2019 szeptemberben szerzett utoljára TD-t, szép sztori lenne, ha használható játékos lenne belőle.
több mint 3 éve
Mazzu
1 673
Milyen jókor fagyott le a streamem, pont a nagy videózásra jött vissza 😅
több mint 3 éve
Zet
1 548
DJ ezt nagyon szépen odatette.
több mint 3 éve
vanek úr
1 891
Amikor még nem ilyen alkesz feje volt, egész jókat rúgott.Ennek mi értelme volt? 45 ről nem próbáljuk meg, de 58 ról igen?Eh….ez a Rosas egy botlabú fasz.
kapitnono
MC12