New Orleans Saints - New York Giants
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
dirrr Barkleyyyyyy
több mint 3 éve
Zet
1 548
Vegreeeee
több mint 3 éve
nyilván Barkley most van ellenem fantasyban 😊
több mint 3 éve
Ha pontosan ugyanoda futtatjuk, előbb utóbb csak megállítják...
több mint 3 éve
Zet
1 548
Kegyetlen, hogy 10 pontot tudtunk feltenni 53 perc alatt.
több mint 3 éve
MC12
6 359
Azért nem eszik meg 4edjére is….
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
vanek úr
1 890
Azt kérdeztem a play előtt a gyerekeimtől, h megfogjuk-e Hill futását...Hill megfogta volna. (Vagy Tomlinson)
Haba
több mint 3 éve
Zet
1 548
Bátran játszunk.Szerintem neki kellett volna menni most is.
Újra megprobálunk egy negyedik kísérletet....
Ja, nem ide
Palesz76
több mint 3 éve
Na most kellene egy hosszú drive és az sem lenne hátrány ha pontokkal fejeznénk be
több mint 3 éve
Palesz76
501
Bátran játszunk.Újra megprobálunk egy negyedik kísérletet....
Ja, nem ide
több mint 3 éve
Haba
640
Ez mondjuk jogos 😀ne ez volt ma az első!Tóni is nagy dropp mester lesz??Egy dropból ne ítéljük, de legalább láttuk, hogyan lehetne használni
nagir
Haba
nagir
több mint 3 éve
ne ez volt ma az első!Tóni is nagy dropp mester lesz??Egy dropból ne ítéljük, de legalább láttuk, hogyan lehetne használni
nagir
Haba
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Haba
640
Tóni is nagy dropp mester lesz??Egy dropból ne ítéljük, de legalább láttuk, hogyan lehetne használni
nagir
több mint 3 éve
Tóni is nagy dropp mester lesz??Fut az ember 50 yardot 20 yardért, hívnak rá egy trick playt, majd megint vissza rá...
nagir
több mint 3 éve
Winston: 15/19, 202 yard, TD, továbbra minden 10. passza TD.
több mint 3 éve
Tóni is nagy dropp mester lesz??
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Haba
640
Azt kérdeztem a play előtt a gyerekeimtől, h megfogjuk-e Hill futását...
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Remélem jövőre a 2 első körből is a DL- erősítjük, mert már majdnem rendben vannak csak egy kicsi kellene hozzáAkkor menjünk át szurkolni a Lionsnak 😀
ozibozi
több mint 3 éve
ozibozi
17 133
Remélem jövőre a 2 első körből is a DL- erősítjük, mert már majdnem rendben vannak csak egy kicsi kellene hozzá
több mint 3 éve
Ahogy kimondta Vilma, hogy mekkora chess game lesz a NY DC és Payton között, rögtön tudtam hogy egyből TD lesz
több mint 3 éve
szégyen ez is
több mint 3 éve
Ja nekem semmi bajom vele, tudom hogy bőven vissza van fogva, de inkább ilyen vagy a maihoz hasonló mint hogy dobjon3 intet. Kíváncsi leszek ha Thomas visszatért mennyivel lesznek merészebb hívások.Winston túl a 200 yardon, csoda 😀 De legalább eddig nem adta el a labdát 😀A Kapitány az első 5 Saints meccsén 3-on nem érte el a 200 yardot. Jó, kettő 300 felett vol, de 5TD mellé volt 3 INT-je.
kapitnono
Baszki, nekem kell védeni Winstont, nem hova lesz ez a világ...
Gyurma Pappa