New Orleans Saints - New York Giants
több mint 3 éve
röhej
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Zet
1 548
Secondary nem gyengén lemaradt
több mint 3 éve
jöhet a második félidei szokásos összezuhanás 😊
több mint 3 éve
Haba
640
Peppers pffffAzt hiszem -még ha csúnyán meg is verte a TE - ismét nem az a fő probléma, h a D egy félidő alatt benyelt 7 pontot.
nagir
több mint 3 éve
MC12
6 359
308 meccs sorozatban, amikor szerzünk pontot…brutális 😊 Fun fact, utoljára a 2001-es szezon utolsó meccsén nem szereztünk pontot, a 49ers ellen (0-38) a vezetőedző Jim Haslett volt a qb pedig Aaron Brooks.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Szóval akkor ti sem értettétek 😀 😀 Na legalább hátrányban nem vagyunk.......
több mint 3 éve
amikor a földön feküdt mind a három már akkor fent volt a bírók kezeUtólag Fumble-nek minősítették a Ross TD-t 😮Aki fumbleözött az még felveheti a labdát, és szerintem nem fújták le, szóval ez így szabályos volt.
Csak tudnám, hogy a játék vége után hogy csinálhatott TD-t???
clbass
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Utólag Fumble-nek minősítették a Ross TD-t 😮Aki fumbleözött az még felveheti a labdát, és szerintem nem fújták le, szóval ez így szabályos volt.
Csak tudnám, hogy a játék vége után hogy csinálhatott TD-t???
clbass
több mint 3 éve
szegény DJ így dobja az első int-jét 😊
több mint 3 éve
na jöhet a hail mary 😊
több mint 3 éve
Utólag Fumble-nek minősítették a Ross TD-t 😮Csak tudnám, hogy a játék vége után hogy csinálhatott TD-t???
több mint 3 éve
Statban is elvették Jonestól a passzolt td-t nfl.comonNem, maradt a döntés, de azt mondták, hogy ha nem marad akkor is TD mert összeszedteAz mondták most, hogy csak azért lett td mert összeszedteha fumble, akkor is összeszedteDe addigra már véget ért a játék mert befujtak a téves tdt
Szesze
atapapa
kapitnono
Szesze
több mint 3 éve
Visszatekertem, és nem mondta be a ref...Ezt nem ertem most....Én sem mivel nem mondatták be hogy eligible receiver, anélkül meg nem lehetett illegal formation
Kájzerszóze
kapitnono
több mint 3 éve
Peppers pffff
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ezt nem ertem most....Én sem mivel nem mondatták be hogy eligible receiver, anélkül meg nem lehetett illegal formation
Kájzerszóze
több mint 3 éve
csak begyötörték