NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
New Orleans Saints - New York Giants
több mint 4 éve
röhej

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Secondary nem gyengén lemaradt
több mint 4 éve
jöhet a második félidei szokásos összezuhanás 😊
több mint 4 éve
Peppers pffffAzt hiszem -még ha csúnyán meg is verte a TE - ismét nem az a fő probléma, h a D egy félidő alatt benyelt 7 pontot.
nagir
több mint 4 éve
308 meccs sorozatban, amikor szerzünk pontot…brutális 😊 Fun fact, utoljára a 2001-es szezon utolsó meccsén nem szereztünk pontot, a 49ers ellen (0-38) a vezetőedző Jim Haslett volt a qb pedig Aaron Brooks.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Szóval akkor ti sem értettétek 😀 😀 Na legalább hátrányban nem vagyunk.......

több mint 4 éve
amikor a földön feküdt mind a három már akkor fent volt a bírók kezeUtólag Fumble-nek minősítették a Ross TD-t 😮Aki fumbleözött az még felveheti a labdát, és szerintem nem fújták le, szóval ez így szabályos volt.
Csak tudnám, hogy a játék vége után hogy csinálhatott TD-t???
clbass
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Utólag Fumble-nek minősítették a Ross TD-t 😮Aki fumbleözött az még felveheti a labdát, és szerintem nem fújták le, szóval ez így szabályos volt.
Csak tudnám, hogy a játék vége után hogy csinálhatott TD-t???
clbass

több mint 4 éve
szegény DJ így dobja az első int-jét 😊
több mint 4 éve
na jöhet a hail mary 😊
több mint 4 éve
Utólag Fumble-nek minősítették a Ross TD-t 😮Csak tudnám, hogy a játék vége után hogy csinálhatott TD-t???
több mint 4 éve
Statban is elvették Jonestól a passzolt td-t nfl.comonNem, maradt a döntés, de azt mondták, hogy ha nem marad akkor is TD mert összeszedteAz mondták most, hogy csak azért lett td mert összeszedteha fumble, akkor is összeszedteDe addigra már véget ért a játék mert befujtak a téves tdt
Szesze
atapapa
kapitnono
Szesze

több mint 4 éve
Visszatekertem, és nem mondta be a ref...Ezt nem ertem most....Én sem mivel nem mondatták be hogy eligible receiver, anélkül meg nem lehetett illegal formation
Kájzerszóze
kapitnono

több mint 4 éve
Peppers pffff

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ezt nem ertem most....Én sem mivel nem mondatták be hogy eligible receiver, anélkül meg nem lehetett illegal formation
Kájzerszóze

több mint 4 éve
csak begyötörték