NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 6 éve
gedam
6 227
foles okos volt és elpuntolta
több mint 6 éve
Rájöttem milyen lehet Brees szerződéstárgyalása a Saintsnél:- Pay!
- Pass!
több mint 6 éve
Na akkor egy gyors Td,2pontos, onside.. Dehogy simán megfogják a meccset a Szentek 😊
több mint 6 éve
mind1, mi téged szidtunk iktriad ötlete alapjánMa se én nyitottam őket, baggio a hibás 😛kösz, hogy tegnap nem felejtettél el topikot nyitni a rams-boys meccsreJernigant kizárták vagy csak taunting 15 yard volt? pont lefagyott a streamUnc, 15 yard
zsoeo
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 6 éve
Csak nem miskolci vagy ? Az avatarodon az egy legendás diósgyőri drapéria 😊mcnabb ezt megdobta volna 😕Jeff Garcia is
eaglesmcnabb
mustaine
És szinte mindig aktuális !
több mint 6 éve
ha egyetemet nézünk akkor csakis jeff janisAkkor is Jeffery a legjobb WR bàrki bármi mondlegjobb egyetemen edződött mi más lenne
dande
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
na kezdődik pedig én már hittem benne 😕Majd ha 35-0 rá vezetünk talán elhiszem hogy nyerhetünk 😀Detto
dande
MirrMurr
több mint 6 éve
Ma se én nyitottam őket, baggio a hibás 😛kösz, hogy tegnap nem felejtettél el topikot nyitni a rams-boys meccsreJernigant kizárták vagy csak taunting 15 yard volt? pont lefagyott a streamUnc, 15 yard
zsoeo
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Folesnál mindig van idén ilyen, reméljük nem jövünk ki rosszul belőle.....
több mint 6 éve
MOMENTUM Sanyi
több mint 6 éve
Ajjj ezt rosszul helyezte...kár érte...majd a pufifankok megoldjak...: )
Most kell erősnek lenni és elvenni a momentumot!
marci88
több mint 6 éve
McNabb még a hosszabbítás hosszabbításában is.mcnabb ezt megdobta volna 😕Jeff Garcia is
eaglesmcnabb
mustaine
több mint 6 éve
Ajjj ezt rosszul helyezte...kár érte...NOlimpia
Most kell erősnek lenni és elvenni a momentumot!
marci88
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Foles tudta, hogy 21-0-nál egy magyar fórumon Alekosz következik.
több mint 6 éve
hosszú még nagyon a meccs de úgy látszik tavaly óta nekünk ilyenkor megy a játék, ha levagyunk írvaMaszkokat fel akkor idén is 😀az underdog eddig tobb szerencset hozott nem? csak kerdem...
rexaly
gabistar
több mint 6 éve
vick nem is igazi fekete, csak befogadtákIstenekről jót vagy semmi rosszat. Köszibezzeg robert griffin, tom savage és deshon kiserHagyjad. Csak épp szar a csardzsersz azt maga alatt van a srácte voltál az egyetlen akinek nem jött át az irónia, pedig wyatt-től vártam. gratulálok 😀hihetetlen hogy mindig az ellenfélnek van mákja 😕bejutottatok a POba, mert a bears buta volt, 1 hete tovább mentetek mert a bears szerencsétlen és buta volt, normális körülmények között anyónak már 1 hónapja nem kéne innia és az ellenfél a mákos, ok 😀
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
ano92
Sixo
ano92
több mint 6 éve
biztos jött egy hidegebb szellő, és összement a péló
több mint 6 éve
mcnabb ezt megdobta volna 😕Herremans meg megfutja
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Kesz, Foles is kiegett
több mint 6 éve
Ajjj ezt rosszul helyezte...kár érte...Most kell erősnek lenni és elvenni a momentumot!
több mint 6 éve
Szép inteception volt.
több mint 6 éve
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀