NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 549
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Vagy elmentek csöcsöket nézni. Vagy Jax highlightokat kora estéről.Az elmúlt 10 komment a miénk. Van izgalmasabb meccs Brady-nél?mindenki rászundit a cowboys meccsre
clbass
briareos
több mint 4 éve
SP nem...Ő még odamutatja a lógóját...bár semmi értelme 😀Az elmúlt 10 komment a miénk. Van izgalmasabb meccs Brady-nél?mindenki rászundit a cowboys meccsre
clbass
briareos
több mint 4 éve
Az elmúlt 10 komment a miénk. Van izgalmasabb meccs Brady-nél?mindenki rászundit a cowboys meccsre
clbass
több mint 4 éve
Az elmúlt 10 komment a miénk. Van izgalmasabb meccs Brady-nél?
több mint 4 éve
klasszikus PaytonImád alázni...néha erre fázunk rá 😕 de ilyenkor jó 😀
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
hmmm? most ez akkor tényleg szabálytalan szerelés? már vállal sem lehet?A mai nap tanulsága szerint nem 😕
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Akkor most csak elköszönnek???Az amcsi Brady seggnyalást alapvetően el lehet viselni?Abbahagyták a 2. félidőre
clbass
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
hmmm? most ez akkor tényleg szabálytalan szerelés? már vállal sem lehet?
több mint 4 éve
Az amcsi Brady seggnyalást alapvetően el lehet viselni?Abbahagyták a 2. félidőre
clbass
több mint 4 éve
Az amcsi Brady seggnyalást alapvetően el lehet viselni?
több mint 4 éve
Á, túl sok TO-nk volt, Payton eldobott gyorsan egyetNem mindegy már?
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
espn.com-ot használjatokszerintem lassan 10 éve első héten 1 meccsnek mindig befagy a scorejaMost ezt rendesen kimaxolták, A Colts - Jags meccs is beragadt a 4. perc tájékán.
briareos
uatu
több mint 4 éve
Á, túl sok TO-nk volt, Payton eldobott gyorsan egyet
több mint 4 éve
Nem tudták az IT-sek gyakorolni eleget a preseasonban.szerintem lassan 10 éve első héten 1 meccsnek mindig befagy a scorejaMost ezt rendesen kimaxolták, A Colts - Jags meccs is beragadt a 4. perc tájékán.
briareos
uatu
több mint 4 éve
szerintem lassan 10 éve első héten 1 meccsnek mindig befagy a scorejaMost ezt rendesen kimaxolták, A Colts - Jags meccs is beragadt a 4. perc tájékán.
briareos
több mint 4 éve
Mást én sem kérek 😉Lassan leszállunk a Brady-Tampa vönatról, vagy megy még? 😉Egy szinte semmit nem változó bajnokesélyes csapat ellen játszik a felforgatott Tampa. Azért vegyünk figyelembe 😉 Még akkor is, ha a Buccs is SB-ra tör.
clbass
Chargers LT
több mint 4 éve
ah, imádom Hardee-t 😊
több mint 4 éve
Hardee a hősöm, mióta ő itt van a ST szintet lépett coverage-ben
több mint 4 éve
Szegény Mickensnek nem ez lesz élete negyede.
több mint 4 éve
szerintem lassan 10 éve első héten 1 meccsnek mindig befagy a scorejaMondjuk nem vagyok megelégedve Brees meccsével sem különösebben, de meg kell adni, a Bucs D jól játszik.de ennyi elég volt, mert a szentek nem hibáztak, a tampa elkövetett 4 hibát, ez nem fér bele
Gyurma Pappa
nfl.com-on az arizona-sf meccs 10-13, erre most hallom, hogy 24-20, ezt meg hogy???
NB2
több mint 4 éve
Mondjuk nem vagyok megelégedve Brees meccsével sem különösebben, de meg kell adni, a Bucs D jól játszik.de ennyi elég volt, mert a szentek nem hibáztak, a tampa elkövetett 4 hibát, ez nem fér bele
Gyurma Pappa
nfl.com-on az arizona-sf meccs 10-13, erre most hallom, hogy 24-20, ezt meg hogy???