New Orleans Saints - Washington Redskins
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
A Brees-rekordnál kirázott a hideg. Elképesztő karrier, elképesztő ember a pályán és azon kívül is. Nagyon megérdemelte.
több mint 6 éve
KeyG
9 495
Úgy gondoltam megnézem ma éjszaka másfél hét múlva a Ravens ellefenfelét, kár volt, mert most jobban szarok a meccstől, mint azelőtt. Egyben vagytok. Öröm lesz nézni azt a Saints-Rams Conf Semi Finalt, vagy Conf Finalt. Mondom ezt úgy h D párti vagyok.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Elküldtük Atlantába csapatorvosnak.... Jól teszi a dolgát ott is 😉Vajon most milyen gyakran csuklik az a csapatdoki, aki anno azt tanácsolta a Dolphinsnak, hogy ne igazolják le az ott vizitáló FA Breest, mert úgy is szar a válla?...Nem hinném, hogy bárki is emlékezne rá.
iktriad
SixoA doki azóta már körzeti orvos texas alsón és a helyi kocsma törzsvendége. Brees meg élő legenda, hát így.Csodálom, hogy New Orleansban még nem kapott a fószer szobrot valahol. Vagy esetleg legalább állást. 😊
Cypress
iktriad
több mint 6 éve
Vajon most milyen gyakran csuklik az a csapatdoki, aki anno azt tanácsolta a Dolphinsnak, hogy ne igazolják le az ott vizitáló FA Breest, mert úgy is szar a válla?...Nem hinném, hogy bárki is emlékezne rá.
iktriad
Sixo
A doki azóta már körzeti orvos texas alsón és a helyi kocsma törzsvendége. Brees meg élő legenda, hát így.Csodálom, hogy New Orleansban még nem kapott a fószer szobrot valahol. Vagy esetleg legalább állást. 😊
Cypress
több mint 6 éve
Vajon most milyen gyakran csuklik az a csapatdoki, aki anno azt tanácsolta a Dolphinsnak, hogy ne igazolják le az ott vizitáló FA Breest, mert úgy is szar a válla?...Nem hinném, hogy bárki is emlékezne rá.
iktriad
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Vajon most milyen gyakran csuklik az a csapatdoki, aki anno azt tanácsolta a Dolphinsnak, hogy ne igazolják le az ott vizitáló FA Breest, mert úgy is szar a válla?...A doki azóta már körzeti orvos texas alsón és a helyi kocsma törzsvendége. Brees meg élő legenda, hát így.
iktriad
több mint 6 éve
Vajon most milyen gyakran csuklik az a csapatdoki, aki anno azt tanácsolta a Dolphinsnak, hogy ne igazolják le az ott vizitáló FA Breest, mert úgy is szar a válla?...
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Jó estét kolléga, az imidzsem tovább romlott nálatok az szezon kezdete óta, tettem róla. 😱 A problem az, hogy rajtad kívül senki nem veszi a lapot, mindenki halál komolyan veszi a trollkodásom. Túl komolyak vagytok, na. Jó lenne, ha ledobnál közéjük egy humorbombát...DB minden idők legnagyobb hatású QB-ja. Elképesztően hiteles arc, ha nem lennék vasas drukker, csakis Saints fan lennék. Kizárólag miatta. Pont.Titkon Pats fan vagy csak nem mered bevallani, félted az imidzsedet 😂😂😂😂😂
Cypress
ThundersNFL
több mint 6 éve
Meg kell ovni a meccset, elvennek Brees rekordjat, aztan adhatja vissza a labdat.
több mint 6 éve
DB minden idők legnagyobb hatású QB-ja. Elképesztően hiteles arc, ha nem lennék vasas drukker, csakis Saints fan lennék. Kizárólag miatta. Pont.Titkon Pats fan vagy csak nem mered bevallani, félted az imidzsedet 😂😂😂😂😂
Cypress
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
bustna ja...Kicsit dogoznia kell még, hogy elérje Kevin Kolb szintjét.
Löfli
több mint 6 éve
Cypress
3 228
DB minden idők legnagyobb hatású QB-ja. Elképesztően hiteles arc, ha nem lennék vasas drukker, csakis Saints fan lennék. Kizárólag miatta. Pont.
több mint 6 éve
De, hogy kicsit g.eci legyek biza csak egy bizsu van....
Draft
több mint 6 éve
bust
több mint 6 éve
Az egész Rezesbanda asszisztál a rekordhoz
Draft
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
www.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262/10156752798776263/?type=3&theater
több mint 6 éve
Grt Breesnek!
Draft
több mint 6 éve
adam77
635
kapitány 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Második, hogy a szünetig nem lesz meg, aztán bánat sem tudja :dNa, gratula Breesnek, nem sokon múlt, hogy meglegyen addig, amíg ébren vagyok :dnem kell neki még 35 yard? vagy most előre gratulálsz neki, mert mész aludni? 😀 én is fáradt vagyok már a szövegértéshez 😀
Wyatt
Löfli
több mint 6 éve
Na, gratula Breesnek, nem sokon múlt, hogy meglegyen addig, amíg ébren vagyok :dnem kell neki még 35 yard? vagy most előre gratulálsz neki, mert mész aludni? 😀 én is fáradt vagyok már a szövegértéshez 😀
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na, gratula Breesnek, nem sokon múlt, hogy meglegyen addig, amíg ébren vagyok :d