New York Giants - Carolina Panthers
több mint 1 éve
Szerintem DJ le akar sérülni a zsozsóért. Én tuti bevállalnám azért a léért, amit kapna. 😁
több mint 1 éve
nah egy védőt kiütött DJ, végre valami 😊
több mint 1 éve
DJ kiütötte a védőt 😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Hát abban nyilván a Giants egyedülálló 😀 Nem is irigyellek titeket.És melyiket kell 6 éve nézni ugyanannál a csapatnál a szurkolóknak?Ja, meg Levist 😀Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
shagi0206
Haba
több mint 1 éve
Young jobb irányító mint Jonesegész jól nyomja ma a kisgyerek, de lehet csak erős a kontraszt joneshoz képest. én szorítok neki hogy ne legyen bust.
KeyG
több mint 1 éve
És melyiket kell 6 éve nézni ugyanannál a csapatnál a szurkolóknak?Ja, meg Levist 😀Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
shagi0206
több mint 1 éve
Még akkor kezdtem el gépelni mikor a false start volt, az erőt a fejére értettem, hogy nem dob egy pick sixet vagy sackeli magát háromszor. Egyébként hunt vagy Lewis szerintem át tudná dobni labdával együtt a védőfalonHa a kisgyerek ezt erőből bekúpolja ezután, még lehet belőle valamiA QB sneak nala az, hogy atbujik a labak kozott, nem?
SrBandi
casaubon
több mint 1 éve
Ja, meg Levist 😀Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
több mint 1 éve
Elesni is?Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
több mint 1 éve
inkább adták volna meg előbb a TD-t 😊
több mint 1 éve
Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
több mint 1 éve
Ha a kisgyerek ezt erőből bekúpolja ezután, még lehet belőle valamiA QB sneak nala az, hogy atbujik a labak kozott, nem?
SrBandi
több mint 1 éve
Ha a kisgyerek ezt erőből bekúpolja ezután, még lehet belőle valami
több mint 1 éve
Young jobb irányító mint Jones
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
semmit nem tudunk levédekezni tényleg..
több mint 1 éve
Palesz kolléga eddig bírta és elintézte a berohanásával a TD-t😀
ozibozi
több mint 1 éve
Ez a hülyék meccse úgy látom
több mint 1 éve
Palesz kolléga eddig bírta és elintézte a berohanásával a TD-t
több mint 1 éve
totál fogalmatlan ez a védekezés tényleg8.1-es átlaggal fut Hubbard, az valami egészen bizarr.
Szesze
több mint 1 éve
totál fogalmatlan ez a védekezés tényleg
több mint 1 éve
Burns out