New York Giants - Carolina Panthers
3 napja
igen, meg azért egy wr2 is majd, a többi tökéletes 😊jó ez a csapat, alig van pár kisebb probléma 😊Az offense-ben nem kell olyan sok, hogy igeretes legyen. Csak QB, tamadofal meg TE.
Szesze
casaubon
a védelemben meg csak egy komplett secondary + LB
sima ügy
3 napja
casaubon
2 332
jó ez a csapat, alig van pár kisebb probléma 😊Az offense-ben nem kell olyan sok, hogy igeretes legyen. Csak QB, tamadofal meg TE.
Szesze
3 napja
Rodaron
2 064
No nem baj, mert ha kikapunk akkor Daboll Tuti kibassza Mara holnap
3 napja
jó ez a csapat, alig van pár kisebb probléma 😊
3 napja
az mindegy, de Hyatt 3. körben akkora bust volt, mint a ház..Hyatt második elkapása idén 😀Naberst meg eddig megeszi a Corner
Szesze
nagir
3 napja
Zet
1 543
Itt ülök a Giants kispad mögött, baszki, Bricillo hívja be a falnak a felállást minden play előtt. Innen mutatja az ujjaival, amit Jones-nak làtni kellene
3 napja
Genyó ennyi pénzért, bazdmeg
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 napja
ozibozi
17 080
DJ-t már ezen a meccsen leültetném...Főleg ha netán megsérül elviszi megint a pénzt mert nem lehet kirúgni.
nagir
3 napja
Hyatt második elkapása idén 😀Naberst meg eddig megeszi a Corner
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 napja
Hyatt második elkapása idén 😀
3 napja
DJ-t már ezen a meccsen leültetném...
3 napja
TSzabi
3 778
Canalest lassan el kell ismerni. A falba mindenki volt már sérült és olyan kukázott emberekkel oldottuk meg, minz Zavala Mays Christensen.
A támadó sort Huban kívűl most 3 újonc viszi a hátán.
3 napja
Toto21
5 933
Bryce Young AllPro iranyitoknak tunik a Giants ellen. Durva...
3 napja
okereke is mennyire homály egész évben, ijesztően gyenge, ahogy az egész csapat úgy ahogy van
3 napja
Rodaron
2 064
Na tankolunk úgy nézem
3 napja
KeyG
9 416
Hogy a picsába tudtam a Giantsra fogadni -6,5 ről?!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Toto21
5 933
Reszvetem nektek akkorNem nagyon lattam iden Giants meccset, de D. Jones egesz evben igy jatszott? Nagyon gyengenek tunik idaigEz a meccs eddig az idei évének összefoglalója....
Toto21
nagir
3 napja
ozibozi
17 080
Nem nagyon lattam iden Giants meccset, de D. Jones egesz evben igy jatszott? Nagyon gyengenek tunik idaigMég nem adta el.
Toto21
3 napja
Nem nagyon lattam iden Giants meccset, de D. Jones egesz evben igy jatszott? Nagyon gyengenek tunik idaigEz a meccs eddig az idei évének összefoglalója....
Toto21