New York Giants - Carolina Panthers
3 napja
Ez a Faszi egy Idióta!!!🫣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 napja
Zet
1 543
Sztem az OL utalja Jonest, nem gyengén anyáznak most itt
3 napja
ozibozi
17 080
Fejbe dobta telibe.
3 napja
beszarok 😀 😀
3 napja
Jól átbeszéltük
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 napja
Haba
639
Hát ezt most igen jól összefoglalták
3 napja
de akkor miért nem ültetik le a picsába? ezt nem értem.. már alig várom én is
3 napja
casaubon
2 332
Boven lett volna ideje megdobni, ha eszreveszijah, csak közben az OL megint összeomlott mire dobni lehetett volnamicsoda barom playhívás volt bazzeg..Nem a hivassal volt a baj, ket ember is teljesen uresen volt
Szesze
casaubon
Szesze
3 napja
ozibozi
17 080
Robinson tök üres volt, de még üresebb is annál. Csak mire felfogta agyilag beomlott a zsebmicsoda barom playhívás volt bazzeg..Mondjuk ha egyből eldobja, és nem nézelődik előtte, h a két tök üres ember közül melyiknek dobja, nem lett volna ez annyira szar
Szesze
Haba
Szerkesztette: ozibozi
3 napja
Haba
639
micsoda barom playhívás volt bazzeg..Mondjuk ha egyből eldobja, és nem nézelődik előtte, h a két tök üres ember közül melyiknek dobja, nem lett volna ez annyira szar
Szesze
3 napja
Rodaron
2 064
DJ mi a faszt nézett, teljesen üres volt WanDale slotbol és Nabers is a a rövidebb útvonalon. Daboll kurva ideges volt…nem a playhivas volt szar, simán eltudta volna dobni.
3 napja
jah, csak közben az OL megint összeomlott mire dobni lehetett volnamicsoda barom playhívás volt bazzeg..Nem a hivassal volt a baj, ket ember is teljesen uresen volt
Szesze
casaubon
3 napja
micsoda barom playhívás volt bazzeg..Ravasz volt nagyon
Szesze
3 napja
dinkaaa
1 043
Mekkora meccs lesz majd ez a Cowboys-Giants roncsderbi.
3 napja
casaubon
2 332
micsoda barom playhívás volt bazzeg..Nem a hivassal volt a baj, ket ember is teljesen uresen volt
Szesze
3 napja
micsoda barom playhívás volt bazzeg..
3 napja
szerintem amúgy megfordítjuk ezt még
3 napja
KeyG
9 416
Majdnem leírtam mim feszült be még az ötleted hallatán is. 😀Ez a mondat Nálam csere alap!😉😜🤣Daniel Jones az egyetlen QB az NFC-ből aki elkente Lamart.jó ez a csapat, alig van pár kisebb probléma 😊Az offense-ben nem kell olyan sok, hogy igeretes legyen. Csak QB, tamadofal meg TE.
Szesze
casaubon
KeyG
nagir
Erre sajnos nem a válaszom, de Bill O’Brian lehet igent mondana.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Ez a mondat Nálam csere alap!😉😜🤣Daniel Jones az egyetlen QB az NFC-ből aki elkente Lamart.jó ez a csapat, alig van pár kisebb probléma 😊Az offense-ben nem kell olyan sok, hogy igeretes legyen. Csak QB, tamadofal meg TE.
Szesze
casaubon
KeyG
3 napja
KeyG
9 416
Daniel Jones az egyetlen QB az NFC-ből aki elkente Lamart.jó ez a csapat, alig van pár kisebb probléma 😊Az offense-ben nem kell olyan sok, hogy igeretes legyen. Csak QB, tamadofal meg TE.
Szesze
casaubon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
casaubon
2 332
Na, itt egyik hulyebb volt, mint a masik