New York Giants - Carolina Panthers
3 napja
shagi0206
10 892
Azért Hubbard már akkor se volt szar, mikor elcserélték CMC-t, mégis utána leszorult a kezdő pozícióról. Legalább most megkapja a lehetőséget, és látjuk is, hogy meghálálja.
3 napja
azért ezeket a védekező ismétléseket se egy nagy élmény visszanézni.. jézusom
3 napja
most szerzünk egy labdát
3 napja
Kampman
28 250
futtatni meg gondolom nem merik Jonest, nehogy megsérüljön 😊 így nagyon hasznos ténylegMegalkotja majd a kizárólag handoff QB kategóriáját, nagyjából a holderekkel azonos draftértékük lesz.
Szesze
3 napja
ozibozi
17 080
Vártam egy 2 pontos kisérletet
3 napja
nah
3 napja
futtatni meg gondolom nem merik Jonest, nehogy megsérüljön 😊 így nagyon hasznos tényleg
3 napja
Szerintem remek választás volt Münchenbe tenni a meccset, ami sör megmaradt az Októberfestről, azt ma bánatukba megisszák a drukkerek.azért ehhez már rövid is kell az biztos
Tony Adams
3 napja
Szerintem remek választás volt Münchenbe tenni a meccset, ami sör megmaradt az Októberfestről, azt ma bánatukba megisszák a drukkerek.
3 napja
Zet
1 543
Nem Daboll hívja a playeket
3 napja
SrBandi
564
Újra rúgás, ilyet se láttam még 😀
3 napja
na most jön a fordítás 😊
3 napja
shagi0206
10 892
Ez annyival rosszabb, mint lenni szokott, hogy kifejezetten sajnálom a helyszínen szurkoló tarsainkat. Legalább ezt az egy meccset megérdemelték volna.hát amikor megtudtam, hogy milyen meccs lesz a németeknél...
Haba
Aki erre a meccsre elment, az magára vessen 😀
3 napja
Haba
639
Ez annyival rosszabb, mint lenni szokott, hogy kifejezetten sajnálom a helyszínen szurkoló tarsainkat. Legalább ezt az egy meccset megérdemelték volna.
3 napja
hát ez még a mi szintünkön is legalja volt az biztos 😊
3 napja
Mindjárt kiderulidőt kértünk, h elmondja, h ne ugorjunk be? 😀 mert ennek nem fognak nekimenniVagy hogy ugorjanak, mert a vegen Jones meg a terdelest is elrontja
Szesze
casaubon
3 napja
casaubon
2 332
időt kértünk, h elmondja, h ne ugorjunk be? 😀 mert ennek nem fognak nekimenniVagy hogy ugorjanak, mert a vegen Jones meg a terdelest is elrontja
Szesze
3 napja
mekkora trükk volt 😀 ezért el kellett lőni egy időt, mint az óvodában
3 napja
időt kértünk, h elmondja, h ne ugorjunk be? 😀 mert ennek nem fognak nekimenni
3 napja
Na jöhet Lock a második félidőre