New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Ez már nagyon kijárt, jó lenne ha az O vhogy összekaparná magát
több mint 10 éve
Beckhamnek meg máris megvan a 100+ megintfőleg, ha Randle így játszik
durva lesz ez a hármas jövőre tényleg 😊Szesze
több mint 10 éve
ó bazdmeg!
több mint 10 éve
Ennek ellenére örülök, hogy játszatjuk ma. Legalább látjuk, hogy hol tart.Randle jóSzeszeWatkins meg balfaszHighlander

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Beckhamnek meg máris megvan a 100+ megintdurva lesz ez a hármas jövőre tényleg 😊
több mint 10 éve
Randle jóSzeszeWatkins meg balfasz
több mint 10 éve
Randle jó
több mint 10 éve
múlt héten ugyanezt eljátszotta Sanchez meg Sproles
több mint 10 éve
ahogy ti az SBvel vagytok ígyén hozzá tudnék szokni 😀
tényleg: következő szezon után megint pats-nyg @ sb, elég unalmas már 4évente ugyanazvittore
több mint 10 éve
jóvan, ha elkapja Donell akkor, jó csak most épp rövid
több mint 10 éve
ahogy ti az SBvel vagytok ígytényleg: következő szezon után megint pats-nyg @ sb, elég unalmas már 4évente ugyanaz
több mint 10 éve
megint ez a sok szar büntetés
több mint 10 éve
mondjuk ez nem tudom, hogy jön most megint ide 😊ahogy ti az SBvel vagytok így 😛SzeszeEz igaz , de ti velük sem .... 😀GreengoAzért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.Highlandervlsz nélkülük nem kerültetek volna a rájátszás közelébeozibozi
több mint 10 éve
ahogy ti az SBvel vagytok így 😛Ez igaz , de ti velük sem .... 😀GreengoAzért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.Highlandervlsz nélkülük nem kerültetek volna a rájátszás közelébeozibozi
több mint 10 éve
Ez igaz , de ti velük sem .... 😀Azért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.Highlandervlsz nélkülük nem kerültetek volna a rájátszás közelébeozibozi

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Azért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.Highlandervlsz nélkülük nem kerültetek volna a rájátszás közelébe
több mint 10 éve
azért a speciális egységbe is elférne némi erősítés
több mint 10 éve
most miért kezdtük el a balfasz "futó"játékokat hívni??SzeszeNem akarunk nyerni
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Azért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.
több mint 10 éve
meg is lett a büntetés faszán
több mint 10 éve
kellett nekem dicsérni az O playhívást.. fasz se érti ezeket