New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
A KC sajna úgy tűnik hiába küszködik pedig volt remény
több mint 9 éve
Polk a Goal Line emberünk...be is sétált vele könnyedén.GreengoMondjuk volt is helye rendesen 😀
több mint 9 éve
El se hiszem komolyan nagyon kellett, hogy Shady egyszer kétszer meginduljon 😀
több mint 9 éve
Polk a Goal Line emberünk...be is sétált vele könnyedén.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Én kérek elnézést hogy jobbnak tartom őket a látottaknál 😊az még nem jelenti azt, hogy nem próbálják. Hihetetlen elismerek vmit az ellenféltől jó és az se elég 😉 😛dandeJó pár meccseteket láttam, meg se közelítik a korábbi teljesítményt.gyurcziNa ha valakikről akkor róluk ezt nagyon kétlemdandeEgyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni EliradandeÉn azt mondom a sas front 7 nem teszi oda magát...gyurczi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
ezzel sajnos vszínű eldőlt.. nem bírta a D tovább
több mint 9 éve
a buli meccsaken idén nagyon jól toljuk..😀Szerintem senki nem fog fullon pörögni egy teljesen tét nélküli meccsen. Ha akarnának se tudnának úgy rákoncentrálni ha legbelül tudják, hogy felesleges.HighlanderNa ha valakikről akkor róluk ezt nagyon kétlemdandeEgyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni EliradandeÉn azt mondom a sas front 7 nem teszi oda magát...gyurczi
több mint 9 éve
Pár playnél azt éreztem mint egy Pro Bowl meccsen. Nem nagyon akarnak már lesérülni....ami teljesen érthető.Szerintem senki nem fog fullon pörögni egy teljesen tét nélküli meccsen. Ha akarnának se tudnának úgy rákoncentrálni ha legbelül tudják, hogy felesleges.HighlanderNa ha valakikről akkor róluk ezt nagyon kétlemdandeEgyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni EliradandeÉn azt mondom a sas front 7 nem teszi oda magát...gyurczi
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
sajnos ez a védelem fő hibája: kibaszott gyenge futás ellen 😕
több mint 9 éve
az még nem jelenti azt, hogy nem próbálják. Hihetetlen elismerek vmit az ellenféltől jó és az se elég 😉 😛Jó pár meccseteket láttam, meg se közelítik a korábbi teljesítményt.gyurcziNa ha valakikről akkor róluk ezt nagyon kétlemdandeEgyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni EliradandeÉn azt mondom a sas front 7 nem teszi oda magát...gyurczi
több mint 9 éve
Szerintem senki nem fog fullon pörögni egy teljesen tét nélküli meccsen. Ha akarnának se tudnának úgy rákoncentrálni ha legbelül tudják, hogy felesleges.Na ha valakikről akkor róluk ezt nagyon kétlemdandeEgyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni EliradandeÉn azt mondom a sas front 7 nem teszi oda magát...gyurczi
több mint 9 éve
azért az utóbbi időben már nem voltak olyan ütősekJó pár meccseteket láttam, meg se közelítik a korábbi teljesítményt.gyurcziNa ha valakikről akkor róluk ezt nagyon kétlemdandeEgyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni EliradandeÉn azt mondom a sas front 7 nem teszi oda magát...gyurczi
az elős meccsünkön szétszedték az OLt, azért volt olyan sima a meccs
több mint 9 éve
Jó pár meccseteket láttam, meg se közelítik a korábbi teljesítményt.Na ha valakikről akkor róluk ezt nagyon kétlemdandeEgyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni EliradandeÉn azt mondom a sas front 7 nem teszi oda magát...gyurczi
több mint 9 éve
nem értem minek hívtuk át a 1st down-t futásra megint.. nyilván 0 yardért ahogy szoktukSzeszekell az a top 10es pick 😀
több mint 9 éve
Legalább FG-ig menjünk el nagy kérés?
több mint 9 éve
nem értem minek hívtuk át a 1st down-t futásra megint.. nyilván 0 yardért ahogy szoktuk
több mint 9 éve
Na ha valakikről akkor róluk ezt nagyon kétlemEgyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni EliradandeÉn azt mondom a sas front 7 nem teszi oda magát...gyurczi
több mint 9 éve
nah, visszavonták.. undorító egy bíráskodás van
több mint 9 éve
Egyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni EliradandeÉn azt mondom a sas front 7 nem teszi oda magát...
több mint 9 éve
húzzanak már a picsába, simán időben kértük ki!!
több mint 9 éve
na Watkins ez most gyönyörű volt
több mint 9 éve
Egyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni Eliradandeha meg van akkor holding...😊
több mint 9 éve
Egyébként a giants OL nagyot játszik ma egy szavatok se lehet esélyünk sincs odaérni Eliradandefura, de a végére egész jók lettek ők is
több mint 9 éve
Herczlich legalább jól olvassa a játékot.. csak sajnos kicsit lassú 😕Szeszefél karomat egy rendes MLB-ért lassan! 😊