New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
D megint megcsinálta a stopot. Szar kezdés után szépen összeszedték magukat megint
több mint 9 éve
hát azzal jövőre nem lennénk előrébb.. de mondjuk a semminél az is jobb lenne, ha draftról hoznánk egy jótSzeszeleginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillelSzeszede nem árt ha nem újoncozibozi
Egy Kikli félébe belenyúlhatnánkhát azzal jövőre nem lennénk előrébb.. de mondjuk a semminél az is jobb lenne, ha draftról hoznánk egy jótSzeszeleginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillelSzeszede nem árt ha nem újoncozibozi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
hát azzal jövőre nem lennénk előrébb.. de mondjuk a semminél az is jobb lenne, ha draftról hoznánk egy jótleginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillelSzeszede nem árt ha nem újoncozibozi
több mint 9 éve
Pedig mi is mindent megteszünk érte 😀A Giants nagyon nem akarja átvenni a vezetést 😛dandea nagyobb baj az, h a bírók se akarják 😛Szesze
több mint 9 éve
ozibozi
17 136
leginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillelSzeszede nem árt ha nem újonc
több mint 9 éve
A Giants nagyon nem akarja átvenni a vezetést 😛dandea nagyobb baj az, h a bírók se akarják 😛
több mint 9 éve
A Giants nagyon nem akarja átvenni a vezetést 😛
több mint 9 éve
hülye Tampa a végén megveri a Saintset és bukják Mariotát 😀
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
szeretem nézni OBJr-t zseni ahogy hintába rakja az ellenfelet
több mint 9 éve
én remélem, h LT-t húzunkSzerintem garantált a draft első 2-3 körében a D ember. Talán OG jöhet még, ha nem tudjuk Fa piacon megoldani.balu10hát az tuti 😊Szeszeezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..Szeszeén nem tudom, nem értek a D hez de egy pár új ember kéne azértMazzu
több mint 9 éve
Szerintem garantált a draft első 2-3 körében a D ember. Talán OG jöhet még, ha nem tudjuk Fa piacon megoldani.hát az tuti 😊Szeszeezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..Szeszeén nem tudom, nem értek a D hez de egy pár új ember kéne azértMazzu
több mint 9 éve
leginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillel
több mint 9 éve
ezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..SzeszeItt van valahol az igazság, ráadásul fos lb sorral küzd amióta itt van
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
bazd Eli aszittem visszaadjuk mindjárt
több mint 9 éve
hát az tuti 😊ezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..Szeszeén nem tudom, nem értek a D hez de egy pár új ember kéne azértMazzu
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
ezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..Szeszeén nem tudom, nem értek a D hez de egy pár új ember kéne azért
több mint 9 éve
zsojti
4 063
épp írni akartam, h ideje leolvadni... köszi sancho
több mint 9 éve
Ez is dpi lehetett volna
több mint 9 éve
majdnem 😛
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
Sancho legalább velünk van
több mint 9 éve
ezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..
több mint 9 éve
Sanchez nyert 😛