New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
D megint megcsinálta a stopot. Szar kezdés után szépen összeszedték magukat megint
több mint 10 éve
hát azzal jövőre nem lennénk előrébb.. de mondjuk a semminél az is jobb lenne, ha draftról hoznánk egy jótSzeszeleginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillelSzeszede nem árt ha nem újoncozibozi
Egy Kikli félébe belenyúlhatnánkhát azzal jövőre nem lennénk előrébb.. de mondjuk a semminél az is jobb lenne, ha draftról hoznánk egy jótSzeszeleginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillelSzeszede nem árt ha nem újoncozibozi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
hát azzal jövőre nem lennénk előrébb.. de mondjuk a semminél az is jobb lenne, ha draftról hoznánk egy jótleginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillelSzeszede nem árt ha nem újoncozibozi
több mint 10 éve
Pedig mi is mindent megteszünk érte 😀A Giants nagyon nem akarja átvenni a vezetést 😛dandea nagyobb baj az, h a bírók se akarják 😛Szesze
több mint 10 éve
leginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillelSzeszede nem árt ha nem újonc
több mint 10 éve
A Giants nagyon nem akarja átvenni a vezetést 😛dandea nagyobb baj az, h a bírók se akarják 😛
több mint 10 éve
A Giants nagyon nem akarja átvenni a vezetést 😛
több mint 10 éve
hülye Tampa a végén megveri a Saintset és bukják Mariotát 😀
több mint 10 éve
szeretem nézni OBJr-t zseni ahogy hintába rakja az ellenfelet
több mint 10 éve
én remélem, h LT-t húzunkSzerintem garantált a draft első 2-3 körében a D ember. Talán OG jöhet még, ha nem tudjuk Fa piacon megoldani.balu10hát az tuti 😊Szeszeezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..Szeszeén nem tudom, nem értek a D hez de egy pár új ember kéne azértMazzu
több mint 10 éve
Szerintem garantált a draft első 2-3 körében a D ember. Talán OG jöhet még, ha nem tudjuk Fa piacon megoldani.hát az tuti 😊Szeszeezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..Szeszeén nem tudom, nem értek a D hez de egy pár új ember kéne azértMazzu
több mint 10 éve
leginkább egy tacklegép MLB, aki jól olvassa a játékot, lehetőleg leader skillel
több mint 10 éve
ezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..SzeszeItt van valahol az igazság, ráadásul fos lb sorral küzd amióta itt van
több mint 10 éve
bazd Eli aszittem visszaadjuk mindjárt
több mint 10 éve
hát az tuti 😊ezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..Szeszeén nem tudom, nem értek a D hez de egy pár új ember kéne azértMazzu
több mint 10 éve
ezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..Szeszeén nem tudom, nem értek a D hez de egy pár új ember kéne azért
több mint 10 éve
épp írni akartam, h ideje leolvadni... köszi sancho
több mint 10 éve
Ez is dpi lehetett volna
több mint 10 éve
majdnem 😛
több mint 10 éve
Sancho legalább velünk van
több mint 10 éve
ezért nem kell kirúgni Fewellt.. ez az ő védelmi koncepciója és még a cserék cseréivel is működik egy jó O ellen is. Csak a futás ellen ne lennénk ilyen szarok..
több mint 10 éve
Sanchez nyert 😛