New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 9 éve
wow 😀 ha még elkezdünk sackelni is, minden statisztikát feljavítunk 😀
több mint 9 éve
Wentz mi a faszért izgul ennyire?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Carson baszki...de rossz passz volt ez is
több mint 9 éve
ezt nem hiszem el. most kell a legszarabb meccsét játszania?

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Csak safetynek passzolhat
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
bazzeg 😀 2ből 2
több mint 9 éve
na bassza meg mindenki a támadósorban, 2. inti 😕 kurva ideges vagyok
több mint 9 éve
ott van
több mint 9 éve
2 parádés hívás eddig

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
kelce is megérett egy kibaszásra
több mint 9 éve
Jaaaa és nem aludtunk bele a meccs elejébe!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
főleg ha mind2 megvan nyitva, vissza lehet nézni jó minőségben is 😊attól még nagy király, nem kell fúrumot olvasni, viszont hd, szóval sztem királyÁltalában ez a baj a hd streamekkel :/ de a ustv is sajnoskésik is vagy 2 percetMondjuk egy ilyen mennyi adatforgalmat generálna?www.sportonline-tv.com/hd3.phpHuuuu ez a második nagyon károly köszi! Táblagépen is megy
305sports.xyz/streams/stream-1/
evergreen
MrMiksa
dande
ozibozi
MrMiksa
Mazzu
több mint 9 éve
Legalább valaki érti miről beszélek 😉innen?Collins all proEzt még én is leszedtem volna
ironroy
MrMiksa
(ettől még a legjobb defense játékosa a Giantsnek)
Mazzu
több mint 9 éve
Latom kb 3 idősavot nezunk valaki meg az Int-nel volt mig mas mar latta a td-tja, tiszta Flash
Janek

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Latom kb 3 idősavot nezunk valaki meg az Int-nel volt mig mas mar latta a td-tnéznék én gamepasst. de sajnos zsidónak neveltek kiadni 30 ezer forintot érte : D
Janek
több mint 9 éve
Meg is buntettek a TO-t.és még nem 100%-os állítólag, hanem "csak" 85 😊
OBJ picit gyors mekinek
Janek
több mint 9 éve
Latom kb 3 idősavot nezunk valaki meg az Int-nel volt mig mas mar latta a td-t
több mint 9 éve
meklod meklod. Jó kis safety amúgy. De már nem az első td-t nyeljük róla 2 meccs óta.
több mint 9 éve
Elhiszem.de ezt wentz akkor se dobhatta volna jobban ha neki akarja 😊innen?Collins all proEzt még én is leszedtem volna
ironroy
MrMiksa
(ettől még a legjobb defense játékosa a Giantsnek)
Mazzu
több mint 9 éve
gyors volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
és ott van!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
McLeod itt megint mit akart?innentől meg kell tartani az előnyt 😀