NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Most már azon kell izgulni hogy mi ne húzzuk ki 😀Petikievak01szerintem Jets 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Eddig jók vagyunk. Pryor, Haha, Cooks, Lee, Dennard még in. 5 pick van előttünk. Legrosszabb esetben is Mosley ott van.
több mint 10 éve
Csudába ez itt túl jó pick, csükken Jerry bácsi befolyása??
több mint 10 éve
jajj könyörgöm, csak Pryor ne a Ravensbe kerüljön, lelőném magam 😀 pedig tutira az lesz, mint ahogy a Bortles-Jaxnél is
több mint 10 éve
Most már azon kell izgulni hogy mi ne húzzuk ki 😀
több mint 10 éve
No fene, nézem közben La Canfora-t, és most csak akkor rakta ki, amikor bejelentették (10sec-el előtte).Ilyenkor a végén derült csak ki ,ki legyen, vagy jó arc volt ?😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Na kérem csak rájöttek, hogy Romot meg kéne védeni mi történt ott?
több mint 10 éve
szimpi gyerek a dallasba. faszombár jobb mintha manziel ment volna...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Csak nem egy értelmes választás? Romo most kétszeresen örülhet 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Gabriel
525
Vele jól jártak
több mint 10 éve
Romo megmenekült
több mint 10 éve
Zek Martin
több mint 10 éve
Kellett egy playmaker a D-be, mert az hiányzik igazából évek óta. DL jöhet a második körben, utána meg WR és CB, abból úgyis jó mély a class.Nem volt LB need nálunk, szal nem vágom miért ő kellett, de most már mindegy.Janreach sztem ennyit nem éreaglesmcnabbde valószínű legközelebb meg nem lett volna már bent. Nekik meg ő kell, úgyhogy nem az. Sztem is jó húzásdande
több mint 10 éve
Zsézon lakanforró:Johnny Foci 😀
Nagyon röhögnék
Don't talk the walk, Walk the talk!