NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 12 éve
Pryor kiment, maradt nekünk Dix

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
egy lajosfalvai kiment már legalább

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hoppá
több mint 12 éve
de jó lesz a Jets D
több mint 12 éve
KURVAANYÁD
több mint 12 éve
Az lenne amúgy az abszolút álom helyzet, ha lenne bennt egy gyors WR (Cooks/Lee), egy magas (Benjamin), egy safety(Pryor/HaHa), és egy CB is (Dennard/Roby).Hulkeinsteinvagy mondjuk ha benji nem lenne már bent, mert akkor biztos nem őt vinnénk. :#
több mint 12 éve
Elméletileg Lee iránt érdeklődtünk leginkább idén , szóval esélyes ha bent lesz kihúzzuk . Bár lehet csak kamu az egész .
több mint 12 éve
Johnny csaja már a szakításon gondolkozik, a rookie pénzből akart elmenni shoppingolni.... 😀Newmanmelyik csaja ?😀
több mint 12 éve
ebben a topicban is a harmadik hsz xDTényleg, el is felejtettem, minden szurkertársamnak köszönöm, hogy a 'NY Jets draft blunders' youtube videót idén először nem linkeltétek az offseasonben 😀szerintem iktriad linkelte a draftos topicban 😊Dexxter Tailor
A húzásunk pedig sztem vagy Dennard, vagy Cooks, vagy szar.toam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Az lenne amúgy az abszolút álom helyzet, ha lenne bennt egy gyors WR (Cooks/Lee), egy magas (Benjamin), egy safety(Pryor/HaHa), és egy CB is (Dennard/Roby).
több mint 12 éve
Jajj, elalszok
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Istenem , csak azt várom már amikor mi jövünk , jelentik be a picket és egy falember lesz. De úgy tök random , mondjuk egy C 😀Petikievak01Nyugi majd Jani lesz 😉 😀

több mint 12 éve
jaj nagyon megy a Dzsoni diskurzus, Ryanből kinézem, hogy elviszi 😀
több mint 12 éve
Na mivan, nem kell nekik a pick? 😀Vitobent van, itt is dobálták szerintem az érmét, ki legyen. 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Johnny csaja már a szakításon gondolkozik, a rookie pénzből akart elmenni shoppingolni.... 😀
több mint 12 éve
Na mivan, nem kell nekik a pick? 😀
több mint 12 éve
Cooksot fogják vinni sajnos 😀Én meg lefordulok a székről a röhögésben 😀
Csak mi meg nehogy benjamint, mert akkor elmegyek aludni.mustaine
több mint 12 éve
Tényleg, el is felejtettem, minden szurkertársamnak köszönöm, hogy a 'NY Jets draft blunders' youtube videót idén először nem linkeltétek az offseasonben 😀szerintem iktriad linkelte a draftos topicban 😊
A húzásunk pedig sztem vagy Dennard, vagy Cooks, vagy szar.toam

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Cooksot fogják vinni sajnos 😀Csak mi meg nehogy benjamint, mert akkor elmegyek aludni.
több mint 12 éve
A jets behúzza Johnyt 😀