NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
szabolcs13
212
Robinson most jön szerintem
több mint 8 éve
Browns tradenem ezt mondtk be az NFL networkn?
mindegy, the pick is in a hoxnál
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
braxa88
12 534
derrick henryt boldolom :/
több mint 8 éve
Buttlert 2. körre vártam... Meglepő hogy Robinson pl nem ment ki...Működik az 1. körös GM game jinxem.
Tomcsik
több mint 8 éve
Mi a ..., lesz 1. körös játékosunk.
több mint 8 éve
A Pats NAGYON kedveli Lascot a hírek szerint. Just sayin.Most már a két első körösöm és a 2. is irl első körös lett.Ezzel eddig én is így vagyok (bár nálam 2 1. körös volt).Az első és a 2. körös választottam is kijött IRL az első körben...bár itt a melóhelyemen nincs ablak 😀NkemdicheRemélem nem ugrik ki senki az ablakon ez esetben a hír hallatán.
Klaci79
iktriad
Klaci79
alatriste
alatriste
több mint 8 éve
Most már a két első körösöm és a 2. is irl első körös lett.Ezzel eddig én is így vagyok (bár nálam 2 1. körös volt).Az első és a 2. körös választottam is kijött IRL az első körben...bár itt a melóhelyemen nincs ablak 😀NkemdicheRemélem nem ugrik ki senki az ablakon ez esetben a hír hallatán.
Klaci79
iktriad
Klaci79
alatriste
Liverpool Fc
több mint 8 éve
elég kemény interior DL maradhat a 2. körre, még így is, hogy Butler most kimegyEmpty hogy örülhet, hogy a divízió riválishoz megy az egyik kedvence.
Klaci79
több mint 8 éve
Ha nem tradel el a hox, akkor az ifedi vagy springgs lesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
elég kemény interior DL maradhat a 2. körre, még így is, hogy Butler most kimegy
több mint 8 éve
gabor25
5 144
azert egy komoly serules az nagyobb red flag mint egy fuves cigi nem? az egyiknek nem latod meg mi lehet a vege a serules utan. a masikra meg ugy vagy hogy leszoktatod. ha szerencsed van. de labat adni mar nehezebb. de javitsatok ki ha tevedek.
több mint 8 éve
Vagy soha nem lesz belőlük játékos az NFLben.Valszeg tropa a térde, lehet még 2. körbe se megy ki. Majd a 3. -ban Jaylon Smithel együtt...És amikor felépülnek batár nagy stealek lesznek...Na minden füves Ole Misses befért az első körbe 😀Myles Jack meg lehet nem lesz az. :/
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Valszeg tropa a térde, lehet még 2. körbe se megy ki. Majd a 3. -ban Jaylon Smithel együtt...És amikor felépülnek batár nagy stealek lesznek...Na minden füves Ole Misses befért az első körbe 😀Myles Jack meg lehet nem lesz az. :/
Tomcsik
iktriad
több mint 8 éve
The pick is in
több mint 8 éve
Na minden füves Ole Misses befért az első körbe 😀Még derülhetnek ki ügyek a későbbiekről is 😀
Tomcsik
több mint 8 éve
gabor25
5 144
usaban egyre tobb helyen legalis a fu es egyre inkabb nyomjak hogy legalis legyen. szoval egyre kisebb dolog lenne. de lattuk ennek az ellenkezojet is. bar tudom nfl szigoru vele. usa mar nem annyira egy ket stateben.
több mint 8 éve
1. körös.mármint füves?Na minden füves Ole Misses befért az első körbe 😀Myles Jack meg lehet nem lesz az. :/
Tomcsik
iktriad
Shilkor
több mint 8 éve
Hatha a jags feltradel Jackért a hox helyére
több mint 8 éve
Patrick Peterson majd őt is helyre rakja
több mint 8 éve
mármint füves?Na minden füves Ole Misses befért az első körbe 😀Myles Jack meg lehet nem lesz az. :/
Tomcsik
iktriad
több mint 8 éve
Karakter probléma rulez.
több mint 8 éve
Na minden füves Ole Misses befért az első körbe 😀Myles Jack meg lehet nem lesz az. :/
Tomcsik
több mint 8 éve
Ezzel eddig én is így vagyok (bár nálam 2 1. körös volt).Az első és a 2. körös választottam is kijött IRL az első körben...bár itt a melóhelyemen nincs ablak 😀NkemdicheRemélem nem ugrik ki senki az ablakon ez esetben a hír hallatán.
Klaci79
iktriad
Klaci79
Liverpool Fc