NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 10 éve
ő nálunk olb lenne, Peppers, CMIII, Perry, Elliot is jó volt. DL jobb húzás. Nálam B+Butler jobb lett volna, de Clarknak ugyan úgy örülök, TTnek meg jobb szeme van mint nekem. 😊Dodd is bent volt még :/
alatriste
Drip

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ezaz.... nem baj majd holnap 😀
több mint 10 éve
JAck
több mint 10 éve
azt suttogják, hogy nem qb lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Butler jobb lett volna, de Clarknak ugyan úgy örülök, TTnek meg jobb szeme van mint nekem. 😊Dodd is bent volt még :/
alatriste
több mint 10 éve
feljött a 49ersQB? Jack?
baggio
több mint 10 éve
Azt akarom hogy Jacket kiválasszák, de ha lecsúszna hozzánk az jó lennehova? 2. kör végére ??
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Hmm Clark... Hát én őt 2. körbe vártam... Szerintem lett volna jobb is... De még mindig nem akkora hülyeség mint FLOYD 😊 ... Érted Floyd feltraddel....ideje belenyugodni, hátha a holnapi nap jobb lesz 😊
Tomcsik
több mint 10 éve
feljött a 49ers

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt akarom hogy Jacket kiválasszák, de ha lecsúszna hozzánk az jó lenne
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Myles Jacket csak kiválaszthatná valaki így mostmár, biztos meghálálná a teljesítményévelMi feltraddel a Cards vagy a Seahawks helyére. Gus utóbbit el tudná intézni.
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Hát a poszt nem meglepő, a név mér kissé, de egynek elmegy. MEgyek is aludni.
Remélem Jack még kimegy az első körben, megérdemelné.
Meg talán valaki feltradel Cookért 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 10 éve
Clark előbb megy ki, mint Jack. Ezt ki gondolta volna?Minden GM aki megnézette a térdét?
iktriad
több mint 10 éve
Hmm Clark... Hát én őt 2. körbe vártam... Szerintem lett volna jobb is... De még mindig nem akkora hülyeség mint FLOYD 😊 ... Érted Floyd feltraddel....
több mint 10 éve
Myles Jacket csak kiválaszthatná valaki így mostmár, biztos meghálálná a teljesítményével
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Butler jobb lett volna, de Clarknak ugyan úgy örülök, TTnek meg jobb szeme van mint nekem. 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
OT, NT vagy ILB, minden más esetben Thompson hülye és kergessük Cleveland-igNa jól van, megúsztad
Kampman
több mint 10 éve
Csóri Myles Jack :/Igen, ez szívszorító volt valóban.
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nkemdiche jöhetne most
több mint 10 éve
Clark előbb megy ki, mint Jack. Ezt ki gondolta volna?
több mint 10 éve
a UCLA bejött

---
több mint 10 éve
Jack vagy Butler please

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Csóri Myles Jack :/