NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Az első és a 2. körös választottam is kijött IRL az első körben...bár itt a melóhelyemen nincs ablak 😀NkemdicheRemélem nem ugrik ki senki az ablakon ez esetben a hír hallatán.
Klaci79
iktriad
több mint 8 éve
De jó arcokkal van 😀 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
NkemdicheRemélem nem ugrik ki senki az ablakon ez esetben a hír hallatán.
Klaci79
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Nem a játékossal van bajom, hanem hogy szerintem bennt lett volna 2. körben... HOX Spriggsre megy...Ezért jöttek fel? Hhmmm...vine.co/v/eV0evTQdEHi
Tomcsik
baggio
több mint 8 éve
lehet tudni milyen pickeket kaptunk?A második a negyedik és a hatodik körüket kaptátok meg cserébe.
KoporShow
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Nkemdiche
több mint 8 éve
Nem látok most jacknél jobb picket. Tényleg nincs senki aki kéne, simán bepróbálható a cards helyzetében.igen.Stanford pride!És ti most kit húztok?
Fucu
iktriad
Fucu
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ezért jöttek fel? Hhmmm...
Tomcsik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Fogadnék arra hogy Chip Kelly elviszi a 6. körben Keenan Reynoldsot franchise QB-nak 😀 | JUST Kidding 😊 |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
gabor25
5 144
nekem sem, de ha mar elmesz oda ennyi penzert akkor mivel lesz jobb hogy buzol, vagy tapsolsz mint az allatkertben kb. kis tulzassal. tan lemond. vagy leszalad es ad egy puszit. lol?most ez a boo meg a taps ez a szeretet vagy a nemszeretet kinyilvanitasa. mert szepen keveredik. meg mi nem tetszik nekik hogy bemondja a picket. mert most semmit nem csinal godell..Goodell nem tetszik nekik.
gabistar
tenorx
több mint 8 éve
igen.Stanford pride!És ti most kit húztok?
Fucu
iktriad
több mint 8 éve
most ez a boo meg a taps ez a szeretet vagy a nemszeretet kinyilvanitasa. mert szepen keveredik. meg mi nem tetszik nekik hogy bemondja a picket. mert most semmit nem csinal godell..Goodell nem tetszik nekik.
gabistar
több mint 8 éve
Stanford pride!És ti most kit húztok?
Fucu
több mint 8 éve
lehet tudni milyen pickeket kaptunk?
több mint 8 éve
gabor25
5 144
most ez a boo meg a taps ez a szeretet vagy a nemszeretet kinyilvanitasa. mert szepen keveredik. meg mi nem tetszik nekik hogy bemondja a picket. mert most semmit nem csinal godell..
több mint 8 éve
a Pac12-t ismeri 😊 meglepő, de jó választás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kelly húzott egy kosarast.
több mint 8 éve
Tudom hogy FCSből jött fel tavaly, de a Duck az DuckKelly kiválasztja Big Play VA-tŐt nem ismeri.
Heisman Trophy
iktriad
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
braxa88
12 534
fuck. nembaj bust
több mint 8 éve
Kelly kiválasztja Big Play VA-tŐt nem ismeri.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Úgy néz ki pár első körös talenttel rendelkező D line elérhető lesz... De hát a D-be már húztunk szóval lesz egy faszányos TE/RB/QB húzás... Tán fel is tradelünk VALAKIÉRT 😊Hmm Clark... Hát én őt 2. körbe vártam... Szerintem lett volna jobb is... De még mindig nem akkora hülyeség mint FLOYD 😊 ... Érted Floyd feltraddel....ideje belenyugodni, hátha a holnapi nap jobb lesz 😊
Tomcsik
Tito05
több mint 8 éve
Kelly kiválasztja Big Play VA-t