NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
lecsúszhat pár ember 1/31-ig 😀 most kellett Sb-t nyerni 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Jags vírus szabadult el az NFL-ben.hamarosan a Lambeau-n is medence lesz, igaz novemberben már befagy, de hát istenem
Sixo
több mint 8 éve
Erm......fuck off much? Erre nem szamitottam na....
több mint 8 éve
Ez a New York válasza a Goff pickre. mia? nem elég egy Eli?Hát eddig volt egy Elisha, most van egy Eli is. 😊
Henderson
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Apple-t a lionshoz írtam 😕a bowl.hu-s mock draft game-en én is oda húztam 😀 fuck yeah
Heisman Trophy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
a vegen meg impact playert huzunk 14-en...
több mint 8 éve
Eli2 vagy mi?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Eli Apple alias iCorner
több mint 8 éve
Henderson
1 046
mia? nem elég egy Eli?
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 8 éve
Kampman
28 290
mi az a draft?akkor lennél hiteles, ha Packers-drukkerként megkérdeznéd, hogy mi az a free agency
alatriste
több mint 8 éve
kezdek izgulni
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Uuuu úgy felkúrt ám magam, ő volt kb az egyetlen akit nem akartam....Felmész 9-re egy játékosért aki nem lesz kezdő, max szituációs rusher? Aki ha sebességből nem oldja meg szart nem ér mert szerintem mégvén is erősebb vagyok nálla??? Vvvvvaaaaa miért Pace??? Amikor már kezdtem bízni benne 😕 ....
több mint 8 éve
bár a rossz nyelvek azt csiripelik, hogy alma kell az almábaTe csalsz, hol megy még ennél is hamarabb? : D
Klaci79
több mint 8 éve
Apple Hargeaves előtt, az igen
több mint 8 éve
Aspect
87
Senki nem akar papírformát húzni 😀
több mint 8 éve
Apple-t a lionshoz írtam 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
januárban borítékoltam már ezt a picket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
JustoVillar
625
Asszem ma nem csak Tunsil szívott...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
Juppi!!!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Kampman
28 290
ELI APPLE
több mint 8 éve
Az igen.