NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
The Ville! Végre egy értelmes Saints pick, évek óta az első
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
De ezt most nem értem. Ez a faszfej már bent ült, és onnan poszolta ezt a videót?állítólag feltörték a twitter fiókját
Kampman
több mint 8 éve
Rankins
több mint 8 éve
De ezt most nem értem. Ez a faszfej már bent ült, és onnan poszolta ezt a videót?tudtommal valaki más rakta fel a nevében
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
De ezt most nem értem. Ez a faszfej már bent ült, és onnan poszolta ezt a videót?
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Jöhet Rankins!
több mint 8 éve
Egy mazochista veszett(?) el bennem.Fúúúú pedig azért a Jags meccseket sokszor csak piával lehet bírni, talán azzal is nehéz 😕Én még nem ittam alkoholt 32 év és 8 hónap alatt, de ha ez bekövetkezik, akkor lehet ma megyek veszek egy sört és megiszom!Tunsil, Jack vajon meddig csúsznak, tippek?Jack Jags 2.kör 😀 #nemértekhozzá 😀
horipapa92
KoporShow
iktriad
JustoVillar
több mint 8 éve
JustoVillar
625
Fúúúú pedig azért a Jags meccseket sokszor csak piával lehet bírni, talán azzal is nehéz 😕Én még nem ittam alkoholt 32 év és 8 hónap alatt, de ha ez bekövetkezik, akkor lehet ma megyek veszek egy sört és megiszom!Tunsil, Jack vajon meddig csúsznak, tippek?Jack Jags 2.kör 😀 #nemértekhozzá 😀
horipapa92
KoporShow
iktriad
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Idősebb vagy mint a csapatod. Ez de menőÉn még nem ittam alkoholt 32 év és 8 hónap alatt, de ha ez bekövetkezik, akkor lehet ma megyek veszek egy sört és megiszom!Tunsil, Jack vajon meddig csúsznak, tippek?Jack Jags 2.kör 😀 #nemértekhozzá 😀
horipapa92
KoporShow
iktriad
több mint 8 éve
Anélkül is tedd meg, hidd el kitárul a világ 😉 😀Én még nem ittam alkoholt 32 év és 8 hónap alatt, de ha ez bekövetkezik, akkor lehet ma megyek veszek egy sört és megiszom!Tunsil, Jack vajon meddig csúsznak, tippek?Jack Jags 2.kör 😀 #nemértekhozzá 😀
horipapa92
KoporShow
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
ajánlom a borsodi pólotÉn még nem ittam alkoholt 32 év és 8 hónap alatt, de ha ez bekövetkezik, akkor lehet ma megyek veszek egy sört és megiszom!Tunsil, Jack vajon meddig csúsznak, tippek?Jack Jags 2.kör 😀 #nemértekhozzá 😀
horipapa92
KoporShow
iktriad
több mint 8 éve
Én még nem ittam alkoholt 32 év és 8 hónap alatt, de ha ez bekövetkezik, akkor lehet ma megyek veszek egy sört és megiszom!Tunsil, Jack vajon meddig csúsznak, tippek?Jack Jags 2.kör 😀 #nemértekhozzá 😀
horipapa92
KoporShow
több mint 8 éve
jöhet megint ilyenkor egy DT, meg Goodell felemelése 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Akkir Shaq Lawson, vagy Robinson vagy mind egy csak nem kibaszott Floyd....Hát nem kellett volna a csere és a helyünkön behúzzuk Hargreavest... De nem feltrade Floydért.... GggrrrrAkkor elviszi a Tampa a saját helyén.
Tomcsik
bacsii
több mint 8 éve
Kampman
28 290
mi ez a fehér mez a tampánál?! nem piros az 1.számú?a szezon első felében fehérben nyomják
braxa88
több mint 8 éve
Bírnám, ha Tunsil csúszna 26-ig.PC megnevelné.és behúznátok Derrick Henryt 😀
undisputedly
több mint 8 éve
Tunsil, Jack vajon meddig csúsznak, tippek?Tunsil Brownig, Jack Jags 2.kör 😀 #nemértekhozzá 😀
horipapa92
több mint 8 éve
JustoVillar
625
Hát nem kellett volna a csere és a helyünkön behúzzuk Hargreavest... De nem feltrade Floydért.... GggrrrrTampa sztem 9-en behúzta volna, így ők hatalmasat nyertek ezzel a cserével.
Tomcsik
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
bacsii
119
Hát nem kellett volna a csere és a helyünkön behúzzuk Hargreavest... De nem feltrade Floydért.... GggrrrrAkkor elviszi a Tampa a saját helyén.
Tomcsik
több mint 8 éve
Ugyanez jutott az eszembe. 😀Szegény Tunsil nagyon el van kámpicsorodva. Anyukája meg mindjárt bőg. 😕anyja helyében nyakon vágnám a hülyéjét
legalize weed in nfl!
balintbaba
Drip
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Duarte, hogy konkrétak legyünk.oda WR jönTunsil, Jack vajon meddig csúsznak, tippek?Indianapolisig
horipapa92
Klaci79
Heisman Trophy
több mint 8 éve
braxa88
12 534
mi ez a fehér mez a tampánál?! nem piros az 1.számú?