NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Akkor sírni fogok, ha ott nem lesz tradeMetcalf lesz az 1/22.Őt nem is, de mondjuknem vagyok benne biztos, hogy ezt ennyire néznék a csapatok...ha valakinek Metcalf tetszik, az nem fogja azt mondani, hogy hagyom ott, mert majd kiviszem HarmontWR nem jelentkezett a draftra?Ha sok a 2. körös ember, akkor nem feltétlenül visznek magasan.
Klaci79
De most jön Metcalf
Wyatt
Klaci79
N'Keal Harry
JJ Arcega-Whiteside
Hakeem Butler
Simán lehet, ha magasabb WR kell
Wyatt
Stez
több mint 5 éve
@braxaCB? Egy sem ment még ki.
Ha kimegy Sweat is, akkor mi a pöcs legyen? Nálam elfogyott az 1/21-et érő DE group.
Letrade? Safetyn kívül senki sem tetszene itt.
Ugye nem WR lesz? Ugye nem?
akdestroyer
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igen, csak az a kérdés, tudják-e még tovább hizlalni visszaesés nélkül, így is rengeteg ment fel rá, ez kihathat majd azért, és még mindig kellene bőven. Nem mondom, hogy nem lesz jó, csak hogy ez lehet egy szempontKisebb, mint Allen az okés, de a játéka teljesen 43 kompatibilis. Hizlalják, annyi féle képpen tud nyerni az OL-ek ellen, hogy ha kicsit belassul is még elit lesz.Miért mi baj Burns 4-3al? Játéka teljes mértékben 4-3as szerintem.Túl nyegle, még a felszedett tömegével is, kéne még rá vagy 10-15 font ehhez a magassághoz
Sixo
Wyatt
Sixo
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
@braxaHa kimegy Sweat is, akkor mi a pöcs legyen? Nálam elfogyott az 1/21-et érő DE group.
Letrade? Safetyn kívül senki sem tetszene itt.
Ugye nem WR lesz? Ugye nem?
több mint 5 éve
Metcalf lesz az 1/22.Őt nem is, de mondjuknem vagyok benne biztos, hogy ezt ennyire néznék a csapatok...ha valakinek Metcalf tetszik, az nem fogja azt mondani, hogy hagyom ott, mert majd kiviszem HarmontWR nem jelentkezett a draftra?Ha sok a 2. körös ember, akkor nem feltétlenül visznek magasan.
Klaci79
De most jön Metcalf
Wyatt
Klaci79
N'Keal Harry
JJ Arcega-Whiteside
Hakeem Butler
Wyatt
több mint 5 éve
Brown?
több mint 5 éve
O volt Mr. Irrelevant.Gondolom Te sem ott draftoltad 😉Ne sírj Stez 😊Nem sirok, semmi gondom sincs ezzel a pickkel. Nagyon szeretem Burnst, en draftoltam GM-ben, nyilvan orultem volna, ha a Colts elviszi (Ballard odaig van erte allitolag), de sejtheto volt, hogy nem eli meg az 1/26ot.
Tomcsik
Stez
Klaci79
több mint 5 éve
Kisebb, mint Allen az okés, de a játéka teljesen 43 kompatibilis. Hizlalják, annyi féle képpen tud nyerni az OL-ek ellen, hogy ha kicsit belassul is még elit lesz.Miért mi baj Burns 4-3al? Játéka teljes mértékben 4-3as szerintem.Túl nyegle, még a felszedett tömegével is, kéne még rá vagy 10-15 font ehhez a magassághoz
Sixo
Wyatt
több mint 5 éve
Bmeg .... Elway elviheti Lockot ha akarja. Tíz helyes letrade, egy 2. és 3. kör megszerzése után kihúzhatja azt az irányítót akit állítólag sokat nézegettek. Ha megtörténne, nem emlékszem, hogy valaha is láttam ilyent. 😀bent lesz az a 3. körben is még 😀
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Őt nem is, de mondjuknem vagyok benne biztos, hogy ezt ennyire néznék a csapatok...ha valakinek Metcalf tetszik, az nem fogja azt mondani, hogy hagyom ott, mert majd kiviszem HarmontWR nem jelentkezett a draftra?Ha sok a 2. körös ember, akkor nem feltétlenül visznek magasan.
Klaci79
De most jön Metcalf
Wyatt
Klaci79
N'Keal Harry
JJ Arcega-Whiteside
Hakeem Butler
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Gondolom Te sem ott draftoltad 😉Ne sírj Stez 😊Nem sirok, semmi gondom sincs ezzel a pickkel. Nagyon szeretem Burnst, en draftoltam GM-ben, nyilvan orultem volna, ha a Colts elviszi (Ballard odaig van erte allitolag), de sejtheto volt, hogy nem eli meg az 1/26ot.
Tomcsik
Stez
több mint 5 éve
Bmeg .... Elway elviheti Lockot ha akarja. Tíz helyes letrade, egy 2. és 3. kör megszerzése után kihúzhatja azt az irányítót akit állítólag sokat nézegettek. Ha megtörténne, nem emlékszem, hogy valaha is láttam ilyent. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
hat menj budiraWR nem jelentkezett a draftra?de, csak szarok
Klaci79
empty taxi
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
nem vagyok benne biztos, hogy ezt ennyire néznék a csapatok...ha valakinek Metcalf tetszik, az nem fogja azt mondani, hogy hagyom ott, mert majd kiviszem HarmontWR nem jelentkezett a draftra?Ha sok a 2. körös ember, akkor nem feltétlenül visznek magasan.
Klaci79
De most jön Metcalf
Wyatt
több mint 5 éve
Akit jól elverhet!na nem Keenum az 😀Lehetne mobilisabb és kéne neki egy fehér barátnő.
Fekete QB illik a fővárosba
Klaci79
Sixo
több mint 5 éve
Ne sírj Stez 😊Nem sirok, semmi gondom sincs ezzel a pickkel. Nagyon szeretem Burnst, en draftoltam GM-ben, nyilvan orultem volna, ha a Colts elviszi (Ballard odaig van erte allitolag), de sejtheto volt, hogy nem eli meg az 1/26ot.
Tomcsik
több mint 5 éve
Na Gettleman hogyan terrorizálja tovább a Giants fanokat?metcalf adná magát
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
WR nem jelentkezett a draftra?de, csak szarok
Klaci79
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Miért mi baj Burns 4-3al? Játéka teljes mértékben 4-3as szerintem.Túl nyegle, még a felszedett tömegével is, kéne még rá vagy 10-15 font ehhez a magassághoz
Sixo
több mint 5 éve
Na Gettleman hogyan terrorizálja tovább a Giants fanokat?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
WR nem jelentkezett a draftra?Ha sok a 2. körös ember, akkor nem feltétlenül visznek magasan.
Klaci79
De most jön Metcalf
több mint 5 éve
WR nem jelentkezett a draftra?de, buzi stez feltradelt és elvitte
Klaci79
több mint 5 éve
FSU, tehát jó lesz 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Miért mi baj Burns 4-3al? Játéka teljes mértékben 4-3as szerintem.