NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Haskins,Redskins
hö rímelt!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ha kellett volna QB felmentek volna érte, nem várják haz ölükbe essen.A Skinsbe is johet Burns, ordito lyuk van Kerrigan masik oldalanÉs Josh Johnson lesz a kezdő QB ? Meg kinek fog dobálni? Védelmük így is elég jó szerintem.
Stez
Sixo
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nem, Keenum.A Skinsbe is johet Burns, ordito lyuk van Kerrigan masik oldalanÉs Josh Johnson lesz a kezdő QB ? Meg kinek fog dobálni? Védelmük így is elég jó szerintem.
Stez
Sixo
több mint 5 éve
A Skinsbe is johet Burns, ordito lyuk van Kerrigan masik oldalanÉs Josh Johnson lesz a kezdő QB ? Meg kinek fog dobálni? Védelmük így is elég jó szerintem.
Stez
több mint 5 éve
A Skinsbe is johet Burns, ordito lyuk van Kerrigan masik oldalan
több mint 5 éve
atletikus Lindstrom, Quinn meg bele van buzulva a zone blockingba, szal sztem jahSweat volt a dream scenario, de a svéd is a lövészárokba érkezik, jó ez.azt mondták róla, hogy ő nagyon séma függő, illik ő oda?
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
több mint 5 éve
Atlantaban meg hiresen jo az NHL csapat 😀Szép pick, de nem túl korai?Nem, mert o NHL-klasszis is egyben
iktriad
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Patsnek semEltaláltad 😊Francba francba francba............. Akkor tényleg menjümk kifelé a francbanem kell Rosen a PO-ra ? eladó
dande
Sixo
dande
több mint 5 éve
Sweat volt a dream scenario, de a svéd is a lövészárokba érkezik, jó ez.azt mondták róla, hogy ő nagyon séma függő, illik ő oda?
empty taxi
több mint 5 éve
Eltaláltad 😊Francba francba francba............. Akkor tényleg menjümk kifelé a francbanem kell Rosen a PO-ra ? eladó
dande
Sixo
több mint 5 éve
Sweat volt a dream scenario, de a svéd is a lövészárokba érkezik, jó ez.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Szép pick, de nem túl korai?Nem, mert o NHL-klasszis is egyben
iktriad
több mint 5 éve
Francba francba francba............. Akkor tényleg menjümk kifelé a francbanem kell Rosen a PO-ra ? eladó
dande
több mint 5 éve
Francba francba francba............. Akkor tényleg menjümk kifelé a francba
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Redskins-Haskins?
több mint 5 éve
Szép pick, de nem túl korai?
több mint 5 éve
Azta kurva, Lindström 😀 elég korán, de ő jó playa
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kurva közel voltam...Valami meglepőt, mondjuk Cody Fordotez irónia volt ugye ? 😀
Wyatt
Sixo