NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Az a baj szerintem, hogy OLBhez darabos, és csak bull rush-a van, semmi mást nem tud kb.4–3-ban simán lehetne DE, 3–4-es OLB-hez kicsit túl nagy szerintem, de majd kiderülHát nehezen tudnám elképzelni de majd meglátjuk. DE-DT átmehet. Michael Bennettszerű játékos, vagy egyetemi Solomon Thomas, early downoknél EDGE, egyértelmű passznál meg DT.Alapból lehetne még OLB is, de így eléggé adná magátMi más? Megy Daniels túloldalára.Gary.....nem semmiDE lesz?
Klaci79
Wyatt
Sixo
Wyatt
Sixo
Wyatt
több mint 5 éve
Mivel alig állunk fel klasszikus 3 védőfallal simán lesz szerintem is snapje edge-be is és bent is Clark mellett.4–3-ban simán lehetne DE, 3–4-es OLB-hez kicsit túl nagy szerintem, de majd kiderülHát nehezen tudnám elképzelni de majd meglátjuk. DE-DT átmehet. Michael Bennettszerű játékos, vagy egyetemi Solomon Thomas, early downoknél EDGE, egyértelmű passznál meg DT.Alapból lehetne még OLB is, de így eléggé adná magátMi más? Megy Daniels túloldalára.Gary.....nem semmiDE lesz?
Klaci79
Wyatt
Sixo
Wyatt
Sixo
Wyatt
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
4–3-ban simán lehetne DE, 3–4-es OLB-hez kicsit túl nagy szerintem, de majd kiderülHát nehezen tudnám elképzelni de majd meglátjuk. DE-DT átmehet. Michael Bennettszerű játékos, vagy egyetemi Solomon Thomas, early downoknél EDGE, egyértelmű passznál meg DT.Alapból lehetne még OLB is, de így eléggé adná magátMi más? Megy Daniels túloldalára.Gary.....nem semmiDE lesz?
Klaci79
Wyatt
Sixo
Wyatt
Sixo
több mint 5 éve
Én még mindig teljes extázisban vagyok, hogy nem balfaszkodtuk el idén és nem hagytuk, hogy a Bengals kivigye Busht 😀
több mint 5 éve
Amilyen maker gyerek vagyok, a Miami kihuzza Burnst.
több mint 5 éve
Hát nehezen tudnám elképzelni de majd meglátjuk. DE-DT átmehet. Michael Bennettszerű játékos, vagy egyetemi Solomon Thomas, early downoknél EDGE, egyértelmű passznál meg DT.Alapból lehetne még OLB is, de így eléggé adná magátMi más? Megy Daniels túloldalára.Gary.....nem semmiDE lesz?
Klaci79
Wyatt
Sixo
Wyatt
több mint 5 éve
youtu.be/KhFmPap0WwM?t=1107Garyt a Packershez mockolta, es kb azzal magyarazta, hogy a Pettine fele def-nek az egyik legfontosabb lancszeme, a DL-ben es LB-sorban is jatszathato vedo, amire Gary tokeletes.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Fun Fact: A Falcons Taylorért, a Redskins Haskinsért akart top10-be cserélni. Mind a ketten bent vannak még.
több mint 5 éve
Szerintem a csavot nyomni fogjak endkent es OLB-kent is, felpakolnak ra tiz fontot meg, de gyorsasagra es erore meg oda lehet rakni kb. a fal barmely pontjara.Alapból lehetne még OLB is, de így eléggé adná magátMi más? Megy Daniels túloldalára.Gary.....nem semmiDE lesz?
Klaci79
Wyatt
Sixo
Wyatt
több mint 5 éve
Daniels jövőre FA, a súlyt a DLbe adja Clark. A poszt Ok csak a személyt nem szeretem.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Alapból lehetne még OLB is, de így eléggé adná magátMi más? Megy Daniels túloldalára.Gary.....nem semmiDE lesz?
Klaci79
Wyatt
Sixo
több mint 5 éve
Mi más? Megy Daniels túloldalára.Gary.....nem semmiDE lesz?
Klaci79
Wyatt
több mint 5 éve
Oh fuck! :S
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Hat, erdekes pick, bar nem lehet azt mondani, hogy rossz huzas
több mint 5 éve
???????
több mint 5 éve
Na a GB is WTF pick😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Gary. LOOOOL
több mint 5 éve
Burns a GB-hez, amikor felvasaroltak az egesz rusher brigadot FA-n? erdekes lenne..durvább lett 😀
Stez
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Gary.....nem semmi
több mint 5 éve
A liga legkevésbé atletikus LB-sora a Bengalsé, bőven benne volt a kalapban, ráadásul imádnak Steelers needre húzniValószínűleg ettől tartottak, de a Bengals hozta Preston Brown-t, szerintem ők OL-t húztak volna mindenképpen, ott sokkal nagyobb a gond.A value charthoz képest a jövő évi 3. kör jött Denver pluszba körülbelül. Mindkét félnek belefért. Szerintem Bushért nem kellett volna ennyit feljönni (a Broncoson kívül nem vitt volna LB-t a következő 5-6 csapat), de úgy látszik fostak hogy mégis.Hogyne, direkt a Bengals ele mentek be, ott akkora lyuk van az LB-sor kozepen, hogy 99% lett volna ott Bush.
peterk2005
Stez
peterk2005
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Burns a GB-hez, amikor felvasaroltak az egesz rusher brigadot FA-n? erdekes lenne..