NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Valószínűleg ettől tartottak, de a Bengals hozta Preston Brown-t, szerintem ők OL-t húztak volna mindenképpen, ott sokkal nagyobb a gond.A value charthoz képest a jövő évi 3. kör jött Denver pluszba körülbelül. Mindkét félnek belefért. Szerintem Bushért nem kellett volna ennyit feljönni (a Broncoson kívül nem vitt volna LB-t a következő 5-6 csapat), de úgy látszik fostak hogy mégis.Hogyne, direkt a Bengals ele mentek be, ott akkora lyuk van az LB-sor kozepen, hogy 99% lett volna ott Bush.
peterk2005
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
elviszik Fantot xDMetcalf, csak h Rózsa Sanyi jóslata bejöjjön és Rodgers királt csináljon belőle 😉
Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Egyrészt nem adtuk oda. Egy idei 2. kört adtunk....a jövő évi 3. most nem számít. De 10 pickünk volt, maradt ugye 9, most jött Bush és megoldottuk az egyértelmű lyukat a védelemben. Ahogy írtad a Bengals vitte volna, mindenki más pedig rizikó és ráadásul idén nem bevethető lenne.Attol meg nem kell odaadnod a fel draftod egy ILB-ert. Tavaly baszki a feleert kaptal volna jobb jatekost. Es most is siman lehet, hogy hatrebb is lesz korrekt kezdo egyebkent.Évek óta szopunk vele! Totál homály....és az egész védekezésünk arra épül, hogy kell egy ilyen LB....Saci óta egy fos a védelem közepe....így nem sokÉs nem volt drága!!!!!De szvsz ez draga, foleg egy ILB-ert.
20+52+2020/3
Jó üzlet 😀
Klaci79
Stez
Klaci79
Stez
több mint 5 éve
Szép pick a Bengalstól. Jawaan Taylor meddig esik? 2. kör?ha vki elvinne Dillardot a kovi par picken akkor legkesobb a Vikes sztem elviszi Taylort. De mast nem mi is behuzhatnank, oszt AC mogott tanulhatja a bal oldalt 😀
iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Tudod mitől félek? Nagyon bentvan még az összes WR. Ugye nem? 😀Gary nebraxa88Bent van még Sweat, Gary és Burns. Jut nekünk belőle? 😀
Eddig sztem jó.
akdestroyer
Burns nem való 43va
braxa88
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Miami irányítót húz majd? Velük mi van, tudja valaki?Mennek az 1/1-re
Cruyffista
több mint 5 éve
Burns mennyit csúszik, simán top6-7 playa premier poszton és még mindig bent van.sztem leesett a csapatoknak h a combine-on látott tömege az bőven a versenysúlya felett van
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Garyt ugyanúgy ki tudjátok nevelni, mint Clarkot, 1. kör végén simán jó érték lenne szerintemGary nebraxa88Bent van még Sweat, Gary és Burns. Jut nekünk belőle? 😀
Eddig sztem jó.
akdestroyer
Burns nem való 43va
braxa88
több mint 5 éve
Stílusban pedig szerintem odavaló. Kilot meg tud magára pakolni.Gary nebraxa88Bent van még Sweat, Gary és Burns. Jut nekünk belőle? 😀
Eddig sztem jó.
akdestroyer
Burns nem való 43va
braxa88
több mint 5 éve
OLTE
Luxus de WR is elképzelhető
CB-t nem akarok de benne van
Sok opció van
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Miami irányítót húz majd? Velük mi van, tudja valaki?
több mint 5 éve
Tavaly azt hittük majd Bostic megoldja! 😂Attol meg nem kell odaadnod a fel draftod egy ILB-ert. Tavaly baszki a feleert kaptal volna jobb jatekost. Es most is siman lehet, hogy hatrebb is lesz korrekt kezdo egyebkent.Évek óta szopunk vele! Totál homály....és az egész védekezésünk arra épül, hogy kell egy ilyen LB....Saci óta egy fos a védelem közepe....így nem sokÉs nem volt drága!!!!!De szvsz ez draga, foleg egy ILB-ert.
20+52+2020/3
Jó üzlet 😀
Klaci79
Stez
Klaci79
Stez
több mint 5 éve
Burns mennyit csúszik, simán top6-7 playa premier poszton és még mindig bent van.
több mint 5 éve
Packers OL vagy TE?
több mint 5 éve
Na, Williams is guard lesz (legalábbis eleinte). A harmadik tekölnek draftolt játékosom nem lesz teköl az NFL-ben...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
braxa88Bent van még Sweat, Gary és Burns. Jut nekünk belőle? 😀
Eddig sztem jó.
több mint 5 éve
A value charthoz képest a jövő évi 3. kör jött Denver pluszba körülbelül. Mindkét félnek belefért. Szerintem Bushért nem kellett volna ennyit feljönni (a Broncoson kívül nem vitt volna LB-t a következő 5-6 csapat), de úgy látszik fostak hogy mégis.Hogyne, direkt a Bengals ele mentek be, ott akkora lyuk van az LB-sor kozepen, hogy 99% lett volna ott Bush.
peterk2005
több mint 5 éve
Szép pick a Bengalstól. Jawaan Taylor meddig esik? 2. kör?
több mint 5 éve
no így a Bengals nem tud kicseszni a Steelers-szel, eléjük jöttek, sztem komoly pánik van ott 😀3-4 évvel ezelőtti William Jacksont visszaadták.
empty taxi
több mint 5 éve
Ez is okos