NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Na végre kiment, Zoli lapozhat
több mint 5 éve
Várható volt, hogy a Bengals elmegy az OL irányba
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
A value charthoz képest a jövő évi 3. kör jött Denver pluszba körülbelül. Mindkét félnek belefért. Szerintem Bushért nem kellett volna ennyit feljönni (a Broncoson kívül nem vitt volna LB-t a következő 5-6 csapat), de úgy látszik fostak hogy mégis.Bengals simán.
peterk2005
több mint 5 éve
Simán lehet.Attol meg nem kell odaadnod a fel draftod egy ILB-ert. Tavaly baszki a feleert kaptal volna jobb jatekost. Es most is siman lehet, hogy hatrebb is lesz korrekt kezdo egyebkent.Évek óta szopunk vele! Totál homály....és az egész védekezésünk arra épül, hogy kell egy ilyen LB....Saci óta egy fos a védelem közepe....így nem sokÉs nem volt drága!!!!!De szvsz ez draga, foleg egy ILB-ert.
20+52+2020/3
Jó üzlet 😀
Klaci79
Stez
Klaci79
Stez
Sőt, mondok durvábbat, az is lehet, hogy nem lesz.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Hát ok hogy need neg nem volt, de egy ILB-ért ennyit feladni... Főleg olyanért aki így öltözködik 😀
több mint 5 éve
A value charthoz képest a jövő évi 3. kör jött Denver pluszba körülbelül. Mindkét félnek belefért. Szerintem Bushért nem kellett volna ennyit feljönni (a Broncoson kívül nem vitt volna LB-t a következő 5-6 csapat), de úgy látszik fostak hogy mégis.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Húzhat bármit a Bengals ha nem megy hátra a GB majd simán kinézem az OL-t majd hozzánk. (Bulaga utód)
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Akkor innen nekünk innen tuti kitrade ha csak nem vagyunk szerelmesek valamelyik Sbe vagy CBbe,. Esetleg Lindstrom.
több mint 5 éve
Attol meg nem kell odaadnod a fel draftod egy ILB-ert. Tavaly baszki a feleert kaptal volna jobb jatekost. Es most is siman lehet, hogy hatrebb is lesz korrekt kezdo egyebkent.Évek óta szopunk vele! Totál homály....és az egész védekezésünk arra épül, hogy kell egy ilyen LB....Saci óta egy fos a védelem közepe....így nem sokÉs nem volt drága!!!!!De szvsz ez draga, foleg egy ILB-ert.
20+52+2020/3
Jó üzlet 😀
Klaci79
Stez
Klaci79
több mint 5 éve
no így a Bengals nem tud kicseszni a Steelers-szel, eléjük jöttek, sztem komoly pánik van ott 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
nincs az első körben normális CB....esélytelen volt, hogy azt hozzunk
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
ha elway nagy troll, akkor most visszatradel a 20 és 52 pickkel rashan gary-ért vagy egy kúbéért
több mint 5 éve
I'm happy, és szerintem annyira nem is volt drága.Minden évben beszopjuk, hogy várjuk, hogy leessen hozzánk a LB, lásd LvE, és végre inkább felmentünk.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Évek óta szopunk vele! Totál homály....és az egész védekezésünk arra épül, hogy kell egy ilyen LB....Saci óta egy fos a védelem közepe....így nem sokÉs nem volt drága!!!!!De szvsz ez draga, foleg egy ILB-ert.
20+52+2020/3
Jó üzlet 😀
Klaci79
Stez
több mint 5 éve
braxa88
12 534
egy offball LB-ért 1., 2. és 3.kör amikor nincs értelmes cb-dHaden, steven nelson
Sixo
több mint 5 éve
És nem volt drága!!!!!De szvsz ez draga, foleg egy ILB-ert.
20+52+2020/3
Jó üzlet 😀
Klaci79
több mint 5 éve
1/20+2+3twitter.com/FieldYates/status/1121586403731738624az geci sok
Apex
Sixo
Az nem kevés egy LB-ért
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Sztem nem, főleg mert kellett, nagyon.twitter.com/FieldYates/status/1121586403731738624az geci sok
Apex
Sixo
több mint 5 éve
Nem jön Bush GB-be! 😊 Köszi Steelers!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Bush se tud öltözködni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
egy offball LB-ért 1., 2. és 3.kör amikor nincs értelmes cb-d
több mint 5 éve
Mi ez a tehénfazon Bushon?
több mint 5 éve
EZAZ!!!!