NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
A Cardsnál nem...Szerintem mindenkinél ők 2en voltak az első 2.Azt nem tudom, de Coughlinból kiindulva Bosa és QuinnenAnnyira BPA volt, hogy ő volt a 3. ember a big boardunkon.És ki volt az első kettő? 😊
iktriad
peterk2005
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Jo ez, Wyatt orul. Valami masnak xD
több mint 5 éve
papírforma
több mint 5 éve
Köszi Bills ,hogy kivittétek Olivert😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Nagyon szép pick a Billstől.
több mint 5 éve
Nagyon jó TE ne érts félre, a legalulértékeltebb, de top10et szerintem nem ér. Inkább első kör közepe.Nem rossz pick ,de én korainak érzem egy kicsit Hockensont. Kimagaslóan a legjobb TE idén, de sokkal inkább látok benne egy Delanie Walkert, mint egy Gronkot.Egy Walker szerű TE karriert itt bármikor aláírna szerintem a legtöbb NFL csapat.
Sixo
MarioAna
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igen, csak ő nem külön-külön jó valamiben 😀Két nevet mondok:Ez sajnos jó pick a Lionstól...Az... Fuck
Tomcsik
ThundersNFL
Brandon Pettigrew, Eric Ebron.
Elit klub.
tenorx
több mint 5 éve
Nem rossz pick ,de én korainak érzem egy kicsit Hockensont. Kimagaslóan a legjobb TE idén, de sokkal inkább látok benne egy Delanie Walkert, mint egy Gronkot.menj el szemeszhez, az egyik egy 6'0 magas feka a masik egy 6'6os feher cula.
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Két nevet mondok:Ez sajnos jó pick a Lionstól...Az... Fuck
Tomcsik
ThundersNFL
Brandon Pettigrew, Eric Ebron.
Elit klub.
több mint 5 éve
Szerintem mindenkinél ők 2en voltak az első 2.Azt nem tudom, de Coughlinból kiindulva Bosa és QuinnenAnnyira BPA volt, hogy ő volt a 3. ember a big boardunkon.És ki volt az első kettő? 😊
iktriad
peterk2005
iktriad
több mint 5 éve
Szerettem volna ha leesik hozzánk Hock :/ jól jártak velMajd Fant
alatriste
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Teljesen jól jártál, ezért is jegyeztem meg 😊Stez-spriccStafford legalabb dobal, mint a hulye. Aztan talan Patricia osszeszedi a bandat es nem lesz kaosz. Igen, jobban orulok, mint mondjuk ha a Broncoshoz megy.
Wyatt
Stez
több mint 5 éve
Azt nem tudom, de Coughlinból kiindulva Bosa és QuinnenAnnyira BPA volt, hogy ő volt a 3. ember a big boardunkon.És ki volt az első kettő? 😊
iktriad
peterk2005
több mint 5 éve
Nem rossz pick ,de én korainak érzem egy kicsit Hockensont. Kimagaslóan a legjobb TE idén, de sokkal inkább látok benne egy Delanie Walkert, mint egy Gronkot.
több mint 5 éve
Oliver vagy Burns jöhetne a Billsbe
több mint 5 éve
Annyira BPA volt, hogy ő volt a 3. ember a big boardunkon.És ki volt az első kettő? 😊
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A Bills elviszi Olivert, ha van esze
több mint 5 éve
Hasonló szerep lehet, mint Bruce Irwin volt Raiders, vagy ha jól emlékszem Von Miller karrierje elején. Mondjuk ha sok nickel lesz akkor tök mind1, nem tudom mennyi nickel/dime-ot tol a jags.Szerintem tuti. Allen fasza coverben, viszont szerintem vetek a csavot emberezni kuldeni, meg LB-sorban baszakodni vele es nem a kubera kuldeni, mint a hulye.meglátjuk, szerintem tuti nemAllen? 4-3-ban defensive end lesz.Miért LBnek írják?mert lb ? 😀 mi más lenne ?
dande
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Na feltudunk jönni? Draft előtt nagyon mentek a hírek, hogy próbálunk top10-be bejönni.Eszünkbe se jusson!!!
tenorx
több mint 5 éve
Szerettem volna ha leesik hozzánk Hock :/ jól jártak vel
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Stez-spriccStafford legalabb dobal, mint a hulye. Aztan talan Patricia osszeszedi a bandat es nem lesz kaosz. Igen, jobban orulok, mint mondjuk ha a Broncoshoz megy.
Wyatt