NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
155
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
76
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
45
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
21
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
A következő 30 órára értem (=tehát a 3. napra is él az ígéret).Egy kis NBA-NFL crossover content. Trae Youngot csúnyán poszterre rakták, pedig nem is megy az NBA szezon. 😊*Iktriad a "mára befogom a pofámat" magyar idő szerint értette 😉
twitter.com/NotSoonerDairy/status/1253517701538070528
Hát ha elfelejtkezünk iktriadról aki 3+ picket előre sejtetett.Nekem max. csak a saját pickjeinkről lehetnek insider infóim, az is általában a következő picknél. Az, hogy a másik 31 csapat mit csinál, amúgy is marginálisan (se) izgat. De mára befogom a pofám a mi pickjeinket illetően is. Cserkészbecsszó*
Sixo
*Disclaimer: Nem voltam cserkész
iktriad
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 315
Egy kis NBA-NFL crossover content. Trae Youngot csúnyán poszterre rakták, pedig nem is megy az NBA szezon. 😊*Iktriad a "mára befogom a pofámat" magyar idő szerint értette 😉
twitter.com/NotSoonerDairy/status/1253517701538070528
Hát ha elfelejtkezünk iktriadról aki 3+ picket előre sejtetett.Nekem max. csak a saját pickjeinkről lehetnek insider infóim, az is általában a következő picknél. Az, hogy a másik 31 csapat mit csinál, amúgy is marginálisan (se) izgat. De mára befogom a pofám a mi pickjeinket illetően is. Cserkészbecsszó*
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
Egy kis NBA-NFL crossover content. Trae Youngot csúnyán poszterre rakták, pedig nem is megy az NBA szezon. 😊 twitter.com/NotSoonerDairy/status/1253517701538070528
Sixo
több mint 4 éve
Hát ha elfelejtkezünk iktriadról aki 3+ picket előre sejtetett.Itt még lesz élő közvetítés?Az élő közvetítést mire érted? Ha az ESPN-re a pick bemondásokkal együtt, az ma még lesz, a harmadik nap van az, hogy több választás már nem kerül képernyőre. FK-s vagy bowl.hu-s adás ellenben nem, követőzés viszont nyilván igen. Tegnapról nagy dicséret illet itt minden kommentelőt, szinte teljesen spoilermentes volt a topic, remélem ma se lesz másképp
ThundersNFL
r.baggio
több mint 4 éve
Tényleg jól nyomtuk...És a WTF húzások miatt sok faja játékos maradt még bent 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Itt még lesz élő közvetítés?Az élő közvetítést mire érted? Ha az ESPN-re a pick bemondásokkal együtt, az ma még lesz, a harmadik nap van az, hogy több választás már nem kerül képernyőre. FK-s vagy bowl.hu-s adás ellenben nem, követőzés viszont nyilván igen. Tegnapról nagy dicséret illet itt minden kommentelőt, szinte teljesen spoilermentes volt a topic, remélem ma se lesz másképp
ThundersNFL
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Mindegyik szokott liveban menni.
több mint 4 éve
Itt még lesz élő közvetítés?úgy rémlik csak day3 nem szokott liveba menni, de nemtom most mi lesz
ThundersNFL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Itt még lesz élő közvetítés?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Végül kiderült mi volt a 'hawks GM outfitje? | a bohócsapkán kívül természetesen 😀 😀 |
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Mekkora nagymester, ezt pont nem is lattam. Ugy fetrengett, mint TTT szebb idokben. 😂youtu.be/X9yei6T2y9oNem tudtam ebren maradni a kozvetitesre, de lenne egy kerdesem. Voltak bevagasok a jatekosoktol a kihuzasuk utan? Erdemes ilyeneket keresni?Voltak aha, a családjukkal.
undisputedly
Kinlaw faterja a legjobb.
tenorx
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Látom sikerül ott is betartani a korlátozó intézkedéseket, alig 20-an vannak. 🤓🤓🤓youtu.be/X9yei6T2y9oNem tudtam ebren maradni a kozvetitesre, de lenne egy kerdesem. Voltak bevagasok a jatekosoktol a kihuzasuk utan? Erdemes ilyeneket keresni?Voltak aha, a családjukkal.
undisputedly
tenorx
Rózsa Sándor (betyár)
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
youtu.be/X9yei6T2y9oNem tudtam ebren maradni a kozvetitesre, de lenne egy kerdesem. Voltak bevagasok a jatekosoktol a kihuzasuk utan? Erdemes ilyeneket keresni?Voltak aha, a családjukkal.
undisputedly
tenorx
több mint 4 éve
Nem tudtam ebren maradni a kozvetitesre, de lenne egy kerdesem. Voltak bevagasok a jatekosoktol a kihuzasuk utan? Erdemes ilyeneket keresni?A Hawksnal meg Schneiderekrol is, az egesz familia nagyban vigyorgott es megallas nelkul tapsolt a Seattle huzasa utan. Elegedettek voltak. 😂
undisputedly
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
ez a legtöbb Packers fan otthonában is lezajlottNem tudtam ebren maradni a kozvetitesre, de lenne egy kerdesem. Voltak bevagasok a jatekosoktol a kihuzasuk utan? Erdemes ilyeneket keresni?Voltak aha, a családjukkal.
undisputedly
tenorx
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Nem tudtam ebren maradni a kozvetitesre, de lenne egy kerdesem. Voltak bevagasok a jatekosoktol a kihuzasuk utan? Erdemes ilyeneket keresni?Voltak aha, a családjukkal.
undisputedly
több mint 4 éve
Nem tudtam ebren maradni a kozvetitesre, de lenne egy kerdesem. Voltak bevagasok a jatekosoktol a kihuzasuk utan? Erdemes ilyeneket keresni?
több mint 4 éve
1/17 Lamb a Boysban, nagyon durva!ne nézd az oldalt, spoilerveszély az egész topicMost nézem vissza... 1/13 SF..és még mindig bent van Lamb és Jeudy!Kemény lenne Tua után Jeudy is Phins lenne!
steelwolf
steelwolf
Heisman Trophy
több mint 4 éve
ne nézd az oldalt, spoilerveszély az egész topicMost nézem vissza... 1/13 SF..és még mindig bent van Lamb és Jeudy!Kemény lenne Tua után Jeudy is Phins lenne!
steelwolf
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Most nézem vissza... 1/13 SF..és még mindig bent van Lamb és Jeudy!Kemény lenne Tua után Jeudy is Phins lenne!
steelwolf
több mint 4 éve
Most nézem vissza... 1/13 SF..és még mindig bent van Lamb és Jeudy!Még nézd egy darabig 😉) 😛
steelwolf
több mint 4 éve
Most nézem vissza... 1/13 SF..és még mindig bent van Lamb és Jeudy!
több mint 4 éve
Kösz srácok az első kört a végét már csendben félálomba követtem.Jó folytatást mindenkinek 😊
több mint 4 éve
Hát, ha Chaisson odaveszed kettő.Posztok szerinti rangsor.Jó csak azért ez így kicsit becsapós, mert inkább itt is Edge meg DL kellene, mert pass rusherek közül azért nem csak egy ment ki.
WR: 6
OT: 6
CB: 6
LB: 5
QB: 4
DT: 2
DE: 1
OC: 1
RB: 1
Minden S és TE elérhető még.
14 embert vittek az SEC-ből. Az majdnem az 1. kör fele. Új NFL rekord.
iktriad
tenorx
Borzasztó szar volt idén a rusher felhozatal, meg is látszik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Posztok szerinti rangsor.15
WR: 6
OT: 6
CB: 6
LB: 5
QB: 4
DT: 2
DE: 1
OC: 1
RB: 1
Minden S és TE elérhető még.
14 embert vittek az SEC-ből. Az majdnem az 1. kör fele. Új NFL rekord.
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz