NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Grat Steelers, Minkah Fitzpatrickért bővel megérte
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Toto21
5 950
ez az OT elég lesz a csoportban, Pats, Jets és Bills 0 pass rush-al rendelkeznek. 😀
több mint 4 éve
3 QB lesz?most jön Jordan Love? ezek után már feltételezem.Szerintem is ő fog jönni hozzánk.
d3Y
Bruce
több mint 4 éve
Josh Jones-al jól jár majd valaki később.Aki nem viszi el, az biztosan.
Bazzani
több mint 4 éve
"I don't know if he is able to get on the field and play OT right now"Hát igen, ilyen player mindenki álma 1/18ra.
több mint 4 éve
deyell
11 702
ne....most jön Jordan Love? ezek után már feltételezem.Szerintem is ő fog jönni hozzánk.
d3Y
Bruce
choose life
több mint 4 éve
Március 22-én írtam egy mockot, melyben elspoilereztem mind2 Phins picket 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
nnntm
932
Ayeazt adnám, ha most kimenne 5-6 LSU-s egymás utánJefferson kimehet a Jagsnél 1/20-n. Ott komálják mostanság a korán vitt LSU WR-eket. Csak ne Chaisson legyen.
r.baggio
iktriad
több mint 4 éve
most jön Jordan Love? ezek után már feltételezem.Szerintem is ő fog jönni hozzánk.
d3Y
több mint 4 éve
Szerintetek falconsoskent lehet aludni vagy kepesek vagyunk meg tovabb brillirozni egy visszacserevel?mehetsz aludni
nnntm
több mint 4 éve
nnntm
932
Amugy nagyon sajnalom Terrelt mert nagyon ugyes srac es remek pick lett volna kicsit kesobb, de igy az elso fogadtatasa negativ lesz a csapatnal. Nagyon nem lehet jo igy kezdeni
több mint 4 éve
Ha ennyire OT-t akartak, fel kellett volna tradelni.Wirfs és Jackson között nem 5 picknyi különbség van.
több mint 4 éve
ez aztán a good newslegalább posztra jött 😀
d3Y
több mint 4 éve
braxa88
12 534
raiders viszi igbinoghenet, hogy legyen ki versenytfut Ruggs-szal
több mint 4 éve
azt adnám, ha most kimenne 5-6 LSU-s egymás utánJefferson kimehet a Jagsnél 1/20-n. Ott komálják mostanság a korán vitt LSU WR-eket. Csak ne Chaisson legyen.
r.baggio
több mint 4 éve
Kampman
28 313
A Jetses OT-hez képest ez a srác elmehetne WR-nek is.
több mint 4 éve
Végre egy csóró aki egy szar panel szobában rohad! Hajrá Miami!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
nnntm
932
Szerintetek falconsoskent lehet aludni vagy kepesek vagyunk meg tovabb brillirozni egy visszacserevel?
több mint 4 éve
remélem cserélünk egyet
több mint 4 éve
2.körös...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
joejszakat
több mint 4 éve
holy shit