NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
De legalább OT.Jax pick reklám, just for a change5/5, ez már trollkodás.
Kampman
iktriad
több mint 4 éve
Jax pick reklám, just for a change5/5, ez már trollkodás.
Kampman
több mint 4 éve
Jókor váltottam csapatot. Berry értelmes embereket hoz. Bár Hooper és Njoku mellé?Njoku menni fog 😀
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Toto21
5 950
összedob nekem valaki egy Chubb sig-et?Jókor váltottam csapatot. Berry értelmes embereket hoz. Bár Hooper és Njoku mellé?avatart és siget is kéne akkor cserélni, főleg a megabust White-ot 😕
Toto21
Löfli
több mint 4 éve
Azért akiket most húzunk, mind kezdeni fognak, máshol már a depthet töltik. Nálunk még a kezdő sincs meg 😊 De legalább a remény meg van, hogy olyanok jönnek, akik pályát látnak. Jobb, mintha húztunk volna TE-et, futót, QB-t, meg RB-et. És legalább nem reacheltünk senkiért. De ettől ez még bottom 5 roster, bottom 5 QB-val.Négy kezdőt húztunk, nem emlékszem ilyenre.Egyre nagyobb veszélyben van a Tank for Trevor project.
Mondjuk ilyen szar rosterre se 😊
gabokocka
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Jókor váltottam csapatot. Berry értelmes embereket hoz. Bár Hooper és Njoku mellé?Valószínű inkább njoku felé szól
Toto21
több mint 4 éve
ott se igazánJ. Herbert max a F1-ben volt jó.Herbert jó lesz 😎😎😎Kelley, kellett egy erőfutó Ekeler mellé.alakul a roster nálatok. Már csak egy jó QB kéne.
empty taxi
Toto21
ThundersNFL
iktriad
több mint 4 éve
Jókor váltottam csapatot. Berry értelmes embereket hoz. Bár Hooper és Njoku mellé?avatart és siget is kéne akkor cserélni, főleg a megabust White-ot 😕
Toto21
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Jax pick reklám, just for a change
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Jókor váltottam csapatot. Berry értelmes embereket hoz. Bár Hooper és Njoku mellé?
több mint 4 éve
Aponte a Halálhágó című filmben vanEh, anyám de rég látta Aponte-tKi az az Aponte, és honnan ismeri anyád?
Csabee13
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Ez az, Harrison Bryant is kiment 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
királya draft trackert nem frissíti valaki, kicsit lemaradtamfrissítem, most írom majd be a Cards picket
Farky
r.baggio
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Leki Fotu, fakkje, ez se rossz 😊Ilyen névvel lehetne előétel valami Michigan csillagos étteremben. 😊
Löfli
több mint 4 éve
telón annyira nem kényelmes, de lassan gép elé érek és akkor látom legalább 😀a draft trackert nem frissíti valaki, kicsit lemaradtamwww.nfl.com/draft/tracker/picks
Farky
Én ezt nézem.
tenorx
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Leki Fotu, fakkje, ez se rossz 😊Mi történt Keim-mel? Jót tett neki a karantén nem a piálással foglalkozott? 😀
Löfli
több mint 4 éve
a draft trackert nem frissíti valaki, kicsit lemaradtamfrissítem, most írom majd be a Cards picket
Farky
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Négy kezdőt húztunk, nem emlékszem ilyenre.Majd jövök bandwagonozni hozzátok. Chinn és Pride két jelöltem volt a Bears-hez második körben. Mind2 hozzátok ment. 😀
gabokocka
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Eh, anyám de rég látta Aponte-tKi az az Aponte, és honnan ismeri anyád?
Csabee13
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Fotu jon a Cardsba.de reklám megint. Bazdmeg 8 pick 2 reklám
Csak kiírták. Semmi bejelentés.
Fucu
több mint 4 éve
Leki Fotu, fakkje, ez se rossz 😊
több mint 4 éve
a draft trackert nem frissíti valaki, kicsit lemaradtamwww.nfl.com/draft/tracker/picks
Farky
Én ezt nézem.
több mint 4 éve
Négy kezdőt húztunk, nem emlékszem ilyenre.Egyre nagyobb veszélyben van a Tank for Trevor project.
gabokocka
több mint 4 éve
Szépen kivisznek megint előlünk emberket, Secbe nem marad senki.....