NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
latu
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Kabbe Rapoport
7 hónapja
Nálam ő az idei draft McCafferyje, már csak ezért is szeretném hozzánkDeJean lehet Safety is. Sőt sokak szerint ő inkább az lesz a profiknál.Kenny Moore-al meg majd egymást fogják ? 😀De elit athlete, oda már elég ennyiNa vigyétek ki Coopert Hörinek, meg nekem 80as oddsértAkkor már inkább Mitchell. DeJean posztjára nem kell ember oda.
Vonster
Sixo
Vonster
Sixo
iktriad
7 hónapja
DeJean lehet Safety is. Sőt sokak szerint ő inkább az lesz a profiknál.Kenny Moore-al meg majd egymást fogják ? 😀De elit athlete, oda már elég ennyiNa vigyétek ki Coopert Hörinek, meg nekem 80as oddsértAkkor már inkább Mitchell. DeJean posztjára nem kell ember oda.
Vonster
Sixo
Vonster
Sixo
7 hónapja
Sebii
3 526
OL vagy Murphy, ha más lesz akkor csalódás.
7 hónapja
Kenny Moore-al meg majd egymást fogják ? 😀De elit athlete, oda már elég ennyiNa vigyétek ki Coopert Hörinek, meg nekem 80as oddsértAkkor már inkább Mitchell. DeJean posztjára nem kell ember oda.
Vonster
Sixo
Vonster
7 hónapja
Nálunk elférne még CB.És van még egy 1. körös pickümk. 😊
7 hónapja
Kurva jó, hogy Rapoport bejön mindig spoilerezni.
7 hónapja
Kinek a legjobb a RAS-e a lehetséges 1. körösök körül? Ő a Colts pick. 😀
7 hónapja
Vonster
1 036
De elit athlete, oda már elég ennyiNa vigyétek ki Coopert Hörinek, meg nekem 80as oddsértAkkor már inkább Mitchell. DeJean posztjára nem kell ember oda.
Vonster
Sixo
7 hónapja
Na, kiviszik Mitchellt?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Toto21
5 950
Seahawks szerintem Murphy-t vagy Turner-t viszi majd
7 hónapja
Akkor valóban jöhetnek a CB-k Colts Hawks Jax Rams Miami mind elvihet egyet, Cooper tuti nem marad bent 😕Mi vihetünk DT-t vagy EDGE-t is. Baalke imádja a D-linet.
dande2
7 hónapja
Na vigyétek ki Coopert Hörinek, meg nekem 80as oddsértAkkor már inkább Mitchell. DeJean posztjára nem kell ember oda.
Vonster
7 hónapja
Akkor valóban jöhetnek a CB-k Colts Hawks Jax Rams Miami mind elvihet egyet, Cooper tuti nem marad bent 😕
7 hónapja
Vonster
1 036
Na vigyétek ki Coopert Hörinek, meg nekem 80as oddsért
7 hónapja
8 sem.Soha nem volt még zsinórban 14 támadó első körbenMár a 13 is rekord volt
warr_b
tenorx
7 hónapja
Soha nem volt még zsinórban 14 támadó első körbensehol se volt zsinórban 13 ugyanaz az az oldal
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
A péntek a hawaii ing napja 😊
7 hónapja
Soha nem volt még zsinórban 14 támadó első körbenMár a 13 is rekord volt
warr_b
7 hónapja
Tetszettek volna nem QB-t vinni 1/8-ra. 😀 (bár én nagyon bírom Penixet).Sokra megy vele a Falcons ennyi kurva sok garantált pénzzel ott a caphit 😀Cousinsnak nem szóltak erről, gyönyörű.Tradet kér Tennesseebe.
tenorx
iktriad
tenorx
7 hónapja
KeyG
9 494
Védőt fogunk draftolni, EDC nek lesz magyarázata miért nem T jött….
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
Soha nem volt még zsinórban 14 támadó első körben