NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
ah, oké
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Amúgy a Vikimgsnak mi értelme volt egy helyet felmenni? Nem volt reális, hogy a Jets QB-t húz...Ha QBt akartak volna húzni nem is tradeltek volna le, az van amit deyell ír - nem akarták, hogy más jöjjön be, pl Raiders.
warr_b
7 hónapja
Toto21
5 950
Amúgy a Vikimgsnak mi értelme volt egy helyet felmenni? Nem volt reális, hogy a Jets QB-t húz...féltek Raiderstől
warr_b
7 hónapja
deyell
11 702
Amúgy a Vikimgsnak mi értelme volt egy helyet felmenni? Nem volt reális, hogy a Jets QB-t húz...gondolom hogy ne tradeljenek be eléjük
warr_b
choose life
7 hónapja
Amúgy a Vikimgsnak mi értelme volt egy helyet felmenni? Nem volt reális, hogy a Jets QB-t húz...Broncos
warr_b
7 hónapja
Amúgy a Vikimgsnak mi értelme volt egy helyet felmenni? Nem volt reális, hogy a Jets QB-t húz...
7 hónapja
Toto21
5 950
Murphy legkésőbb Bengals pick-el ki fog menni. Jags-be kéne valaki Allen túloldalára. Walker sztem nem megoldás
7 hónapja
Igen, van pénzünk bőven, ezek a mostani hosszabbítások nem az idei capunkat eszik. Azért erre figyelünk 😉Azért lesz még válogatási lehetőség, ezért is jönnék fel az első kör végére mégvan egyáltalán pénzetek még a rookie fizetésre?
dande2
Negritis, a vajda
7 hónapja
Azért lesz még válogatási lehetőség, ezért is jönnék fel az első kör végére mégvan egyáltalán pénzetek még a rookie fizetésre?
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Azért lesz még válogatási lehetőség, ezért is jönnék fel az első kör végére mégA look at ESPN’s best available players with Eagles pick approaching. pic.twitter.com/4rEGGzZ6Av
— Tim McManus (@Tim_McManus) April 26, 2024
7 hónapja
Rattler 😀na akkor drukkoljunk egy seahawks sapinak 😀Valami jó 3. körös prospect
petey
tenorx
7 hónapja
Miért nem bullrusholta Goodellt? (Tudom, tudom 15 yard, roughing the passer meg egy 100000-es csekk)
7 hónapja
Vonster
1 036
Dallas Turner fog itt jönni szerintem
7 hónapja
Toto21
5 950
azért a Colts is kemény. sérülékeny Richardson után, jön a sérülékeny Latu. De váljon be náluk. Szerintem ez nagyon kockázatos azért
7 hónapja
na akkor drukkoljunk egy seahawks sapinak 😀Valami jó 3. körös prospect
petey
7 hónapja
én nem látom szerencsére illetve annyira nem értek angolul 😊Kabbe Rapoport+1
tenorx
Drip
7 hónapja
Sokáig Latolgatták 😀
7 hónapja
Na végre egy védő. És nem CB!
7 hónapja
Szerintem nem lesz ő safety. Az ő képessége oda pazarlás.DeJean lehet Safety is. Sőt sokak szerint ő inkább az lesz a profiknál.Kenny Moore-al meg majd egymást fogják ? 😀De elit athlete, oda már elég ennyiNa vigyétek ki Coopert Hörinek, meg nekem 80as oddsértAkkor már inkább Mitchell. DeJean posztjára nem kell ember oda.
Vonster
Sixo
Vonster
Sixo
iktriad
7 hónapja
Nem az volt, hogy SS-n kívül mindent tud játszani a secondaryben?DeJean lehet Safety is. Sőt sokak szerint ő inkább az lesz a profiknál.Kenny Moore-al meg majd egymást fogják ? 😀De elit athlete, oda már elég ennyiNa vigyétek ki Coopert Hörinek, meg nekem 80as oddsértAkkor már inkább Mitchell. DeJean posztjára nem kell ember oda.
Vonster
Sixo
Vonster
Sixo
iktriad