NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
Holnap kezdjük.Jah várjál, ti idén nem draftoltok ?A Browns után hobbi GB drukker vagyok 😀Mert?DeJean nagyot csúszik. Aki elviszi az idei draft egyik legnagyobb nyertese lesz.Remélem a Packersig lehullik
Sixo
Drip
Sixo
Drip
Sixo
7 hónapja
Jön vki Donald után?
7 hónapja
Toto21
5 950
nah közbe nézzük marad-e bármi esélye a lakersneksajnos nem, ha Jokic komolyan veszi, akkor ez 3-0 lesz szvsz
Negritis, a vajda
7 hónapja
Kemény baszki, Goff volt az utolsó első körösük.Szegény Les Snead, idén be kellett menni dolgozni az 1. nap 7(?) év után.On the clock in the first round. pic.twitter.com/Dj0U7TFgTE
— Los Angeles Rams (@RamsNFL) April 26, 2024
Wester
iktriad
7 hónapja
Jah várjál, ti idén nem draftoltok ?A Browns után hobbi GB drukker vagyok 😀Mert?DeJean nagyot csúszik. Aki elviszi az idei draft egyik legnagyobb nyertese lesz.Remélem a Packersig lehullik
Sixo
Drip
Sixo
Drip
7 hónapja
Toto21
5 950
Ramsnél milyen morcosak, hogy ma dolgozni kellett. McVay-nek a töke tele van a kép alapján xD
7 hónapja
Goff óta először itt a Rams, mondjuk erre a körre fel sem keltek a szurkolóik 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
nah közbe nézzük marad-e bármi esélye a lakersnek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
mondjuk ez esetben a Philly a második csapatom a keleti konferenciában (igazából csak az Eagles miatt van kötődés hozzájuk) de nem bánnám ha netán a Celticsel játszanák a főcsoport döntőt. De van esély hogy ők meg a Miamin se jutnak túl. 😊 off vége 😀meg is van az 50. De jah. Viszont Embiid-nek GOD mode-ban kell tolnia, hogy esélyetek legyenEmbiid közben mindjárt 50 pontnál jár. Keménykell is, mert 3-0-ról nem lett volna esély visszajönni
Toto21
dande2
Toto21
7 hónapja
A Browns után hobbi GB drukker vagyok 😀Mert?DeJean nagyot csúszik. Aki elviszi az idei draft egyik legnagyobb nyertese lesz.Remélem a Packersig lehullik
Sixo
Drip
Sixo
7 hónapja
mondjuk megint a semmire kapott egy valag büntetőtmeg is van az 50. De jah. Viszont Embiid-nek GOD mode-ban kell tolnia, hogy esélyetek legyenEmbiid közben mindjárt 50 pontnál jár. Keménykell is, mert 3-0-ról nem lett volna esély visszajönni
Toto21
dande2
Toto21
az is fura hogy simán hagyták hogy üres triplákat dobáljon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
7 éve nem draftoltak első körben? Remélem kellően megünneplik egy emlékezetes pickkel.
7 hónapja
Toto21
5 950
meg is van az 50. De jah. Viszont Embiid-nek GOD mode-ban kell tolnia, hogy esélyetek legyenEmbiid közben mindjárt 50 pontnál jár. Keménykell is, mert 3-0-ról nem lett volna esély visszajönni
Toto21
dande2
7 hónapja
Mert?DeJean nagyot csúszik. Aki elviszi az idei draft egyik legnagyobb nyertese lesz.Remélem a Packersig lehullik
Sixo
Drip
7 hónapja
Szegény Les Snead, idén be kellett menni dolgozni az 1. nap 7(?) év után.On the clock in the first round. pic.twitter.com/Dj0U7TFgTE
Wester
7 hónapja
Én bírom az idei OLine felhozatalt de Mims szerintem pont indokolatlanul volt felhypeolvaPotenciál van benne. Pénzfeldobás.
Drip
7 hónapja
DeJean nagyot csúszik. Aki elviszi az idei draft egyik legnagyobb nyertese lesz.Remélem a Packersig lehullik
Sixo
7 hónapja
Nem akarlak kiábrándítani, de ő nem a Georgiara járt.DeJean nagyot csúszik. Aki elviszi az idei draft egyik legnagyobb nyertese lesz.Még 3-t aztán a többi nem érdekel 😀
Sixo
dande2
7 hónapja
Akkor ebbe beletrafáltam 😊
7 hónapja
Én bírom az idei OLine felhozatalt de Mims szerintem pont indokolatlanul volt felhypeolva
7 hónapja
On the clock in the first round. pic.twitter.com/Dj0U7TFgTE
Lesz ez még így se!
7 hónapja
DeJean nagyot csúszik. Aki elviszi az idei draft egyik legnagyobb nyertese lesz.Még 3-t aztán a többi nem érdekel 😀
Sixo
7 hónapja
Meh, én Mimst akartam Pittsburghbe, dupla Georgia tackle.