NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
sose lesz vége bazdmeg, minditthalunkcsak öregszel 😀 egyáltalán nem lassú szvsz
petey
7 hónapja
Joey Porter Jr.JPJ?Jason Pierre Jaul ?
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
nekem a pörgés tetszett főleg és cringe jelenetek kimaradása vagy minimáltsága. S ezt még a 20 következő draftnál felemlegetem ha nem lesz olyan 😛A 2021-es is jó volt, amikor már volt kovidoltás, egy pick előtti bejátszásnál mutattak is egy random fekát, akit körülállt egy white-only orvosi csapat és nagyjából olyan arcot vágott, miközben beadták neki, mint akinek méreginjekciót szúrnak be.A Patsnál meg BB kutyája draftolt.Milyen jó is volt az a covid draft 😀 nagyon adtam.Én is, Goodell a kifingott fotelben 😀
dande2
tenorx
iktriad
Kampman
7 hónapja
Akkoss
222
Na Holmes, hozz egy jó CB-t pls
7 hónapja
JPJ?
7 hónapja
OLNa Khan lássuk mit művelsz.Mit szeretnél? OL vagy CB? Vagy máshol nagyobb lyuk van?
tenorx
Drip
7 hónapja
Kampman
28 290
A 2021-es is jó volt, amikor már volt kovidoltás, egy pick előtti bejátszásnál mutattak is egy random fekát, akit körülállt egy white-only orvosi csapat és nagyjából olyan arcot vágott, miközben beadták neki, mint akinek méreginjekciót szúrnak be.A Patsnál meg BB kutyája draftolt.Milyen jó is volt az a covid draft 😀 nagyon adtam.Én is, Goodell a kifingott fotelben 😀
dande2
tenorx
iktriad
7 hónapja
Egy jó futót.Na Khan lássuk mit művelsz.Mit szeretnél? OL vagy CB? Vagy máshol nagyobb lyuk van?
tenorx
Drip
7 hónapja
Toto21
5 950
QBNa Khan lássuk mit művelsz.Mit szeretnél? OL vagy CB? Vagy máshol nagyobb lyuk van?
tenorx
Drip
7 hónapja
Goodell igazán elszavalhatott volna egy VERSEt a picknél.Iktriad pls 😀
iktriad
7 hónapja
Na Khan lássuk mit művelsz.Mit szeretnél? OL vagy CB? Vagy máshol nagyobb lyuk van?
tenorx
7 hónapja
Goodell igazán elszavalhatott volna egy VERSEt a picknél.nem én voltam 😀
iktriad
7 hónapja
nfl.com már megvoltnálam most jött be csak DAZN-on 😕?Uncsi pick, Dolphinsnek így lesz elit CB.boooooo
Sixo
Toto21
Sixo
Toto21
7 hónapja
Ezek után nem hozunk DB.t atomot Rózsinak, ilyen esélyünk nem sok lesz az elkövetkező időben
7 hónapja
Na Khan lássuk mit művelsz.
7 hónapja
Toto21
5 950
nálam most jött be csak DAZN-on 😕?Uncsi pick, Dolphinsnek így lesz elit CB.boooooo
Sixo
Toto21
Sixo
7 hónapja
Goodell igazán elszavalhatott volna egy VERSEt a picknél.
7 hónapja
rímes kedvében a rams
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Jared rush a Ramsnél
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
nah közbe nézzük marad-e bármi esélye a lakersneka Lightning kiszopott, ha a lakers is, akkor mindkét csapatom 0-3-al áll majd 😀
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!