NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
Szép Eagles pick
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Picsába, elvitték Mitchellt pont előttünk. 😕
7 hónapja
Fájó nem Dejan de egynek elmegy 😛 😀
7 hónapja
Ez elég jó value, csak éppen eléggé fel van baszódva hogy ennyit csúszott 😀😀
7 hónapja
uncle roger hangzott el? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Bryan Thomast vigye már ki valaki a Bills elől majd, köszi
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Eagles le akar tradelni. Nagyon nem akarnak senkit vagy ennyire sok jó opció van?Szvsz utóbbi.
Sixo
7 hónapja
Eagles le akar tradelni. Nagyon nem akarnak senkit vagy ennyire sok jó opció van?
7 hónapja
A Vikings eladta a közeljövőjét.Idei drafton van még egy 4. körünk meg 2-2 6. és 7., szóval már oda se kezdők jönnek. De a keret nagy része már megvan amúgy, sok változás már nem lesz.
Vikings gave up
— Seth Heder (@sethhed) April 26, 2024
11, 42, 129, 157, 167, 188,
2025 2nd, 3rd, 4th
For Dallas Turner and jj mccarthy
Cc: @JuMosq
iktriad
Kell egy guard, egy CB meg vki a DL-be rotációba... A maradék kettő gondolom RB, WR, ahogy szoktuk.
7 hónapja
Kampman
28 290
A Vikings eladta a közeljövőjét.Ezt szokták általában, Herschel Walkerért és Cousinsért is jóval többet áldoztak, mint kellett volna.
iktriad
7 hónapja
Akkor hajré léci léci léci
7 hónapja
Guyton is bent van tackleők közül.Bent van még Barton. Őt mondogatják hozzátok Arnold mellett.ja értem, nem bánom, hogy nem sikerült, főleg ha jön CBEzt írták, hogy az eagles fel akart tradelni Fautanuért a Steelers elé.Lol az eagles is OL-t akar, a phins is. Senki sem akar CB-t.????
Sixo
dande2
Sixo
dande2
Sixo
7 hónapja
Lol az eagles is OL-t akar, a phins is. Senki sem akar CB-t.sztem mi igen
Sixo
7 hónapja
Chop chop
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
A Vikings eladta a közeljövőjét.Lesz ennek még böjtje
Vikings gave up
2025 2nd, 3rd, 4th
iktriad
7 hónapja
Bent van még Barton. Őt mondogatják hozzátok Arnold mellett.ja értem, nem bánom, hogy nem sikerült, főleg ha jön CBEzt írták, hogy az eagles fel akart tradelni Fautanuért a Steelers elé.Lol az eagles is OL-t akar, a phins is. Senki sem akar CB-t.????
Sixo
dande2
Sixo
dande2
7 hónapja
Minek ő ide? Se a posztot se a játékost nem értem. Eddig nálam a 2. legrosszabb playa akit ma draftoltak Bo Nix után.Ha tovább sértegeted, még nyakon Chop téged.
Sixo
7 hónapja
Minek ő ide? Se a posztot se a játékost nem értem. Eddig nálam a 2. legrosszabb playa akit ma draftoltak Bo Nix után.gondolom abban biznak h lesz olyan jó mint az utolsó penn states rusher miamiban
Sixo
7 hónapja
Minek ő ide? Se a posztot se a játékost nem értem. Eddig nálam a 2. legrosszabb playa akit ma draftoltak Bo Nix után.De legalább nem olyan posztra jött ahol All-Pro a kezdő 😀
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Minek ő ide? Se a posztot se a játékost nem értem. Eddig nálam a 2. legrosszabb playa akit ma draftoltak Bo Nix után.
7 hónapja
A Vikings eladta a közeljövőjét.Vikings gave up
2025 2nd, 3rd, 4th