Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
több mint 8 éve
Reid bye Alex utan meno, csak a szokasos.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Surda
3 297
Rams!Dennis Allen idejét idéző szinten van a csapat fejben.Tarver jobb DC volt, mint Norton. neki csak néha voltak überszar meccsei (Eagles, Dolphins), Nortonnak meg permanens.
Amadeus91
deyell
több mint 8 éve
deyell
11 702
Dennis Allen idejét idéző szinten van a csapat fejben.Tarver jobb DC volt, mint Norton. neki csak néha voltak überszar meccsei (Eagles, Dolphins), Nortonnak meg permanens.
Amadeus91
choose life
több mint 8 éve
Surda
3 297
Olyan enerváltak vagyunk hogy az már gyalázat és mind ezt otthon.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 896
Dennis Allen idejét idéző szinten van a csapat fejben.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 896
ezért lett hozva Nelson. Úgyfest ő ehhez kevés.Egyszeruen nem tudom elhinni, h ez ennyit szamit...akkor volt Woodson, aki vezére volt a védelemnek, meg még Tuck is az volt a pálya mellől. most nincs vezére a védelemnek, mint fejetlen csirkék szaladgálnak össze vissza.Tavaly is o volt a DC es gyengebb kerettel nem volt ennyire szar...tenyleg nem ertemEgyszeruen nem ertem, h lehet ilyen szar ez a vedelemwww.raiders.com/assets/images/imported/OAK/photos/centerpiece/2016/06-June/060816-knj-presser-cp.jpg
Rolni
deyell
Rolni
deyell
Rolni
több mint 8 éve
Carr szet van esve
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Egyszeruen nem tudom elhinni, h ez ennyit szamit...akkor volt Woodson, aki vezére volt a védelemnek, meg még Tuck is az volt a pálya mellől. most nincs vezére a védelemnek, mint fejetlen csirkék szaladgálnak össze vissza.Tavaly is o volt a DC es gyengebb kerettel nem volt ennyire szar...tenyleg nem ertemEgyszeruen nem ertem, h lehet ilyen szar ez a vedelemwww.raiders.com/assets/images/imported/OAK/photos/centerpiece/2016/06-June/060816-knj-presser-cp.jpg
Rolni
deyell
Rolni
deyell
több mint 8 éve
deyell
11 702
akkor volt Woodson, aki vezére volt a védelemnek, meg még Tuck is az volt a pálya mellől. most nincs vezére a védelemnek, mint fejetlen csirkék szaladgálnak össze vissza.Tavaly is o volt a DC es gyengebb kerettel nem volt ennyire szar...tenyleg nem ertemEgyszeruen nem ertem, h lehet ilyen szar ez a vedelemwww.raiders.com/assets/images/imported/OAK/photos/centerpiece/2016/06-June/060816-knj-presser-cp.jpg
Rolni
deyell
Rolni
choose life
több mint 8 éve
Tavaly is o volt a DC es gyengebb kerettel nem volt ennyire szar...tenyleg nem ertemEgyszeruen nem ertem, h lehet ilyen szar ez a vedelemwww.raiders.com/assets/images/imported/OAK/photos/centerpiece/2016/06-June/060816-knj-presser-cp.jpg
Rolni
deyell
több mint 8 éve
deyell
11 702
Egyszeruen nem ertem, h lehet ilyen szar ez a vedelemwww.raiders.com/assets/images/imported/OAK/photos/centerpiece/2016/06-June/060816-knj-presser-cp.jpg
Rolni
choose life
több mint 8 éve
Egyszeruen nem ertem, h lehet ilyen szar ez a vedelem
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 896
na jó, inkább elmegyek zuhanyozni
több mint 8 éve
Lefott a kv Carrnak is...Eddig tartott a szerencse sorozat...
több mint 8 éve
kritikus helyzetekben egesz ugyesRoberts az egyik legfakezűbb WR a ligában.roberts viszonylag rendben van (persze nem ma...)vam 3 jo elkaponk, abbol az egyik nek hatalmas napja van, a fel secondaryjuk leserult es mi csak azert is az RB-re dobaljuk a passzokatki a 3.?
Pari
deyell
Pari
deyell
több mint 8 éve
deyell
11 702
Roberts az egyik legfakezűbb WR a ligában.roberts viszonylag rendben van (persze nem ma...)vam 3 jo elkaponk, abbol az egyik nek hatalmas napja van, a fel secondaryjuk leserult es mi csak azert is az RB-re dobaljuk a passzokatki a 3.?
Pari
deyell
Pari
choose life
több mint 8 éve
roberts viszonylag rendben van (persze nem ma...)vam 3 jo elkaponk, abbol az egyik nek hatalmas napja van, a fel secondaryjuk leserult es mi csak azert is az RB-re dobaljuk a passzokatki a 3.?
Pari
deyell
több mint 8 éve
nekik most fogadok jon egy 50+y futas vagy elkapas, hogy jo legyen
több mint 8 éve
deyell
11 702
vam 3 jo elkaponk, abbol az egyik nek hatalmas napja van, a fel secondaryjuk leserult es mi csak azert is az RB-re dobaljuk a passzokatki a 3.?
Pari
choose life
több mint 8 éve
vam 3 jo elkaponk, abbol az egyik nek hatalmas napja van, a fel secondaryjuk leserult es mi csak azert is az RB-re dobaljuk a passzokat
több mint 8 éve
Nincs epp CBjuk...nekunk van Cooperunk es Crabtreenk...mi a faszomert az udfa RB kapja a passzt 3es rovidnel...aki amugy is droppol
több mint 8 éve
az szép visszahordás