NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 536
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Green Bay Packers
2 hónapja
meg Brian Johnson nem legenda, csak egy emlékezetes meccse volt a Bama ellen 😊Brian Johnsonnak sikerült tavaly. IGaz, akkor Barkley még nem játszott nálunkLekopogom, de a koordinátorcserék jónak tűnnek eddig. Az offense az öltözőben maradt, a többi tetszetős. Bár ez a Moore-féle offense tiki-taka annyira nem az ízlésem, de ha eredményes akkor legyen.ennyi egyetemi legendával nem lehet rossz offense-t összehozni
mustaine
r.baggio
mustaine
ez meg kezd kissé röhejes lenni így, megyek is vissza a BYU vs SMU-ra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Same old Eagles D again 😀
2 hónapja
Barkley - Reed 2:2
2 hónapja
nagy playek jönnek de elég ad hoc a játék
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
shagi0206
10 922
Ha ott Barkley dupláz, akkor amott Reed is 😀
2 hónapja
Love kísérti a sorsot. Deannek ott volt egy 6os a kezében.
2 hónapja
Ó Díííín
2 hónapja
Brian Johnsonnak sikerült tavaly. IGaz, akkor Barkley még nem játszott nálunkLekopogom, de a koordinátorcserék jónak tűnnek eddig. Az offense az öltözőben maradt, a többi tetszetős. Bár ez a Moore-féle offense tiki-taka annyira nem az ízlésem, de ha eredményes akkor legyen.ennyi egyetemi legendával nem lehet rossz offense-t összehozni
mustaine
r.baggio
2 hónapja
KeyG
9 496
Jelentkezzen, aki szerint javult a futás elleni védelmünk!Én mondtam hogy nem 😀
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Lekopogom, de a koordinátorcserék jónak tűnnek eddig. Az offense az öltözőben maradt, a többi tetszetős. Bár ez a Moore-féle offense tiki-taka annyira nem az ízlésem, de ha eredményes akkor legyen.ennyi egyetemi legendával nem lehet rossz offense-t összehozni
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
shagi0206
10 922
amikor ezt tőlem utoljára kérdezték úgy 20 évvel ezelőtt, azt szemen vágtam 😀Giants fanok most felröhögtek úgy érzemHogyisvanez???
Wester
FunHun
2 hónapja
Barkley dupla.Már a Dream Teamben is alulértékelték szvsz, de azóta még jobban beérett a játéka.
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Jelentkezzen, aki szerint javult a futás elleni védelmünk!
2 hónapja
Jó reggelt alakul a meccs a GB TD-t már lááttam meg ezt a driveot is. Nem volt rossz 😊
2 hónapja
Lekopogom, de a koordinátorcserék jónak tűnnek eddig. Az offense az öltözőben maradt, a többi tetszetős. Bár ez a Moore-féle offense tiki-taka annyira nem az ízlésem, de ha eredményes akkor legyen.
2 hónapja
KeyG
9 496
Akkor kalapált volna el a jégeső amikor Barkely TD helyett Jacobsra fogadtam.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Barkley dupla.
2 hónapja
Kampman
28 297
Sackelni nem nagyon tudjuk, mindig jól engedi el a labdát.
2 hónapja
casaubon
2 391
Visszajott Barry?
2 hónapja
Alexander el ment sós cukorértÍgy ünnepelte meg, hogy Kovács Sanyi visszatért szakkommentátorként tegnap. 😀
gamerkr
2 hónapja
Kellen Moore becserélhetné magát, milyen régen volt balkezes QB-nk
2 hónapja
Alexander el ment sós cukorért