Philadelphia Eagles - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Jó reggelt!Pozitívumok: Blankenship a legjobb safety a pályán
Negatívumok: Minden
több mint 1 éve
Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörű
több mint 1 éve
Top 3 legkellemesebb soccer élményem evör.Hiányolom a helyi szpeakertől a sikeres mezőnygól esetén a szokásos "GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓAL. GÓL. GÓL: GÓL: GÓL: GÓL."A helyi speakernek biztos beugrott hogy éppen 6-os a különbség mint a német-brazil meccs végén
megynyikvánulást. Vagy az csak TD-nél lesz? 😀
iktriad
gamerkr
több mint 1 éve
Az első elbalfaszkodása nálunk már default, a másodiktól számolunk.Eddig két TD-t hagytunk benne a meccsben, fasza.3at
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Tényleg ez a mai egy "Kinek van jobb TE-je a South Dakota State-ről" Bowl. Tucker Kraft vs Dallas Goedert avagy ellenem az utódom. 😀
több mint 1 éve
Hiányolom a helyi szpeakertől a sikeres mezőnygól esetén a szokásos "GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓAL. GÓL. GÓL: GÓL: GÓL: GÓL."A helyi speakernek biztos beugrott hogy éppen 6-os a különbség mint a német-brazil meccs végén
iktriad
több mint 1 éve
Eddig két TD-t hagytunk benne a meccsben, fasza.3at
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Egyelőre Fangiotól azt kapom amit vártam, egy nem rossz O ellen teszem hozzá! Kár hogy az O-tól is azt kaptam eddig amit vártam.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Hiányolom a helyi szpeakertől a sikeres mezőnygól esetén a szokásos "GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓAL. GÓL. GÓL: GÓL: GÓL: GÓL."EEEEZ EGY TÁCCCSDÁN ZOLI!
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Eddig két TD-t hagytunk benne a meccsben, fasza.
több mint 1 éve
Majd jön pár BYU játékos hozzád mormon misszió keretén belül, hogy megerősítsen a hitedben. 😀tökmindegy az NCAAnál szarabb 😛most csatlakozom csak be erre a meccsre és látom, hogy itt sincs épp jogo bonito, de az épp zajló BYU vs SMU azért rendesen teszteli a hitemet
Kúrfürst briareos
r.baggio
több mint 1 éve
Hiányolom a helyi szpeakertől a sikeres mezőnygól esetén a szokásos "GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓAL. GÓL. GÓL: GÓL: GÓL: GÓL."mennyire nem szeretem én a latin kommentátori lelkesedést. A magyar se jó, mert ott meg kb fapofával közlik, hogy és itt a gól. A 2 véglet
iktriad
több mint 1 éve
az még hagyján de kutyát is sétáltatok még.ha 5kor indulsz és még aludni akarsz, akkor az nálam már kialvatlanság 😀 Én 9kor lefeküdtem, és a meccs után is fogok még, majd 9kor felkelek, addig érek rá kb aludni.reggel 5kor indulok ausztriába, én nemsokára elteszem magam, egyik csapat sem érdekel annyira h kialvatlanul uljek kocsibaennyi balfaszkodást, nagyon meccsben akarja tartani eaglest a packerspedig nem bántam volna, ha mondjuk egy akkora különbséggel mentek volna neki a 4. negyednek, hogy már azt nézni se kelljen, és aludhatok újra. Persze még lehet, csak nem úgy fest eddig.
azaz izgalmas meccset találtak ki az irok
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
shagi0206
1 ora powernap, red-bull, készülődés kocsiba beülve nagy termosz cold brew és go
több mint 1 éve
Hiányolom a helyi szpeakertől a sikeres mezőnygól esetén a szokásos "GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓAL. GÓL. GÓL: GÓL: GÓL: GÓL."megynyikvánulást. Vagy az csak TD-nél lesz? 😀
több mint 1 éve
ha 5kor indulsz és még aludni akarsz, akkor az nálam már kialvatlanság 😀 Én 9kor lefeküdtem, és a meccs után is fogok még, majd 9kor felkelek, addig érek rá kb aludni.reggel 5kor indulok ausztriába, én nemsokára elteszem magam, egyik csapat sem érdekel annyira h kialvatlanul uljek kocsibaennyi balfaszkodást, nagyon meccsben akarja tartani eaglest a packerspedig nem bántam volna, ha mondjuk egy akkora különbséggel mentek volna neki a 4. negyednek, hogy már azt nézni se kelljen, és aludhatok újra. Persze még lehet, csak nem úgy fest eddig.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
szekta foci már csak ilyentökmindegy az NCAAnál szarabb 😛most csatlakozom csak be erre a meccsre és látom, hogy itt sincs épp jogo bonito, de az épp zajló BYU vs SMU azért rendesen teszteli a hitemet
Kúrfürst briareos
r.baggio
több mint 1 éve
Van szíved itthagyni egy ilyen színvonalas meccset?reggel 5kor indulok ausztriába, én nemsokára elteszem magam, egyik csapat sem érdekel annyira h kialvatlanul uljek kocsibaennyi balfaszkodást, nagyon meccsben akarja tartani eaglest a packerspedig nem bántam volna, ha mondjuk egy akkora különbséggel mentek volna neki a 4. negyednek, hogy már azt nézni se kelljen, és aludhatok újra. Persze még lehet, csak nem úgy fest eddig.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
tökmindegy az NCAAnál szarabb 😛most csatlakozom csak be erre a meccsre és látom, hogy itt sincs épp jogo bonito, de az épp zajló BYU vs SMU azért rendesen teszteli a hitemet
Kúrfürst briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Persze tekinthetjük úgy is, hogy a rookie kickerünknek jó kis önbizalomnövelő field goalokat biztosítunk
több mint 1 éve
reggel 5kor indulok ausztriába, én nemsokára elteszem magam, egyik csapat sem érdekel annyira h kialvatlanul uljek kocsibaennyi balfaszkodást, nagyon meccsben akarja tartani eaglest a packerspedig nem bántam volna, ha mondjuk egy akkora különbséggel mentek volna neki a 4. negyednek, hogy már azt nézni se kelljen, és aludhatok újra. Persze még lehet, csak nem úgy fest eddig.
Kúrfürst briareos
shagi0206
több mint 1 éve
Kár ezért az utolsó passzért
több mint 1 éve
Hiányozni fog ez még..
több mint 1 éve
ennyi balfaszkodást, nagyon meccsben akarja tartani eaglest a packerspedig nem bántam volna, ha mondjuk egy akkora különbséggel mentek volna neki a 4. negyednek, hogy már azt nézni se kelljen, és aludhatok újra. Persze még lehet, csak nem úgy fest eddig.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
ennyi balfaszkodást, nagyon meccsben akarja tartani eaglest a packersBrazil csikicsuki, se veled, se nélküled szappanopera
Kúrfürst briareos
végül love wins