NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Green Bay Packers
2 hónapja
Nyilván a fal is benne van, de Jacobs se villog.Jacobs eddig nagyon keveset mutat.inkább a fal előtte sztm , los előtt megvan már az első kontakt.
nagylaza, főpohárnok
nando89
2 hónapja
ennyi balfaszkodást, nagyon meccsben akarja tartani eaglest a packersazaz izgalmas meccset találtak ki az irok
2 hónapja
nando89
3 894
komoly zaszló eső eddig a meccs
2 hónapja
shagi0206
10 922
Azért a támadók egyik oldalt sem villognak eddig. Nagyon szezon eleje van, fel kell venni a ritmust.az Eagles szezon végi formát vett fel O oldalon.
Tarsi
2 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Vissza a MM-i hagyományokhoz, a végén csak zavaró lehet az a sok maradék időkérés.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Tarsi
1 244
Azért a támadók egyik oldalt sem villognak eddig. Nagyon szezon eleje van, fel kell venni a ritmust.
2 hónapja
Kampman
28 297
ez azért baráti spot volt szerintemsárga vonal alapján inkább megvolt
Kúrfürst briareos
2 hónapja
shagi0206
10 922
de lehet marad csak 3-0TD kell, nem szabad ilyen lehetőségeket elvesztegetniennek a drivenak a végén már lehetne 21-0 is
Kampman
Kúrfürst briareos
2 hónapja
TD kell, nem szabad ilyen lehetőségeket elvesztegetniennek a drivenak a végén már lehetne 21-0 is
Kampman
2 hónapja
Eddig hibátlan ST és brutal D. Jó meccset nézek?
2 hónapja
Úgy érzem idén sem a Defet fogom szidni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Invincible
801
Hasít az O!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
2 hónapja
Kampman
28 297
TD kell, nem szabad ilyen lehetőségeket elvesztegetni
2 hónapja
nando89
3 894
Kelce hiánya hamar realizálódik
2 hónapja
shagi0206
10 922
Eddig elég biztató a Packers D. És rosszul fest az Eagles O
2 hónapja
Assurbanapli
1 355
Tavaly alig volt labdaszerzésünk, most meg az első drive-ban, nekem eddig megfelel, jöhet a többi,Hát tessék
Tactful Cactus
2 hónapja
Iktriad please! 😀Jacobs eddig nagyon keveset mutat.Engem 2-kor felébresztett, kevés tejjel.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
2 hónapja
Nem számít hány kísérlet!tökmindegy az NCAAnál szarabb 😛Az milyen?A megátalkodott kanadaiak a saját focijukat szeretik?én bármikor beszéltem 30 év alatti kanaidaival, azt se tudták mi az a kanadai foci
Assurbanapli
r.baggio
KeyG
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
2 hónapja
nando89
3 894
Jacobs eddig nagyon keveset mutat.inkább a fal előtte sztm , los előtt megvan már az első kontakt.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Jacobs eddig nagyon keveset mutat.Engem 2-kor felébresztett, kevés tejjel.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
KeyG
9 496
tökmindegy az NCAAnál szarabb 😛Az milyen?A megátalkodott kanadaiak a saját focijukat szeretik?én bármikor beszéltem 30 év alatti kanaidaival, azt se tudták mi az a kanadai foci
Assurbanapli
r.baggio
KeyG
Kúrfürst briareos
Akkor kihagyom. 😀tökmindegy az NCAAnál szarabb 😛Az milyen?A megátalkodott kanadaiak a saját focijukat szeretik?én bármikor beszéltem 30 év alatti kanaidaival, azt se tudták mi az a kanadai foci
Assurbanapli
r.baggio
KeyG
Kúrfürst briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers