NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 542
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Green Bay Packers
2 hónapja
kérdés meddig akar terjeszkedni az nflÉvente kevesebb mint 10 meccs bele kell hogy férjen. Nem is tudom, mennyi pontosan 6-7 most?Én megértem azokat az amerikaikat akik nem szeretnék ha az NFL kimozdulna az országból. De látva azt, hogy sokan sírnak egy himnusz alatt, mert olyan nagy ünnep nekik, hogy NFL meccs van az adott országban addig szerintem teljesen felesleges.mint mindenben az egyensúly az amit meg kell találni
A foci mindenkié🏈
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
5t látok most, de úgy rémlett hogy van 1 kanada és mexikó is
www.foxsports.com/stories/nfl/nfl-international-games-schedule-and-teams-for-london-brazil-and-germany
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Giants fanok most felröhögtek úgy érzemAztán eszükbe jut, hogy Daniel Jones a QB.
Wester
Hurts most jól imitálta Dr. Jonest. 😀
2 hónapja
nando89
3 894
Mckinney elkezdte nálunk , pont az a csapat ellen aki majdnem elvitte márciusban 😊
2 hónapja
Assurbanapli
1 355
Végre egy interception
2 hónapja
Toto21
5 950
Estet. Idaig nem villognak a tamadok
2 hónapja
Kampman
28 298
88 százalékos páratartalom, fincsiLényegében miami klíma, mondjuk ott most 73 van.
Kúrfürst briareos
2 hónapja
Giants fanok most felröhögtek úgy érzem
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Barkley, komoly kezdés baz🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
shagi0206
10 922
88 százalékos páratartalom, fincsiszerintem ott lennék rosszul
Kúrfürst briareos
2 hónapja
shagi0206
10 922
Jöhet a rettegett védelmünk. Hamar kiderül ki is derül majd, nekünk kell-e félni?az Eagles ott segít ahol tud 😀
Tactful Cactus
2 hónapja
NFL = No Fun LeagueNagyon szép punt.A TD szebb volt
Kampman
shagi0206
2 hónapja
Na ilyet még nem láttam, 12 v 12Az ördöngős brazil szurkolók megzavarták a csapatokat
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Jöhet a rettegett védelmünk. Hamar kiderül ki is derül majd, nekünk kell-e félni?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Kampman
28 298
Nagyon szép punt.
2 hónapja
KeyG
9 496
Ugyanezt csinálja a 74-es is. Ugyanezt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Rodgers irányítana erre jött volna a zászló.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
lol 12 a 12 ellen.Biztos sok CFL összefoglalót néztek a holtszezonban Höri csatornáján. 😀
Kúrfürst briareos
2 hónapja
ja nem tudják h eaglesre nem dobunk zászlótpeacock elég feláldozható gárdát küldött 😀A bírói gárdára ez szintén igaz.
Kúrfürst briareos
iktriad
2 hónapja
Na ki látott már ilyet
2 hónapja
Kampman
28 298
Na ilyet még nem láttam, 12 v 12