NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 4 éve
astroid
570
azért itt a végén Wattot a nyakánál fogták vissza 😀aztán büntetett
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
azért itt a végén Wattot a nyakánál fogták vissza 😀
több mint 4 éve
no
7 284
En nem vedem az ESPN-t, de ok az elso sipszo elott megtippeltek az osszes eredmenyt.Megmondom őszintén engem nem zavar az említett urak véleménye. Ha most nem írod le, akkor el sem jut hozzám, pedig azért látod, hogy elég sokat olvasok a csapatról. 😀Hát de most már lement 8 meccs. Amit te írsz, az jövőbe látás. Ezek meg a múlt elemzései.Nem érdemes ezzel foglalkozni....asszem az ESPN szakértője 7-9-et adott nekünk és 16-0-t a Ravensnek....valamit mondani kell és mivel nem vagyunk egy divatos csapat, az emberek jobban fogyasztják, ha lehúznak minket 😀Ez szép passz volt. (a futásunk viszont siralmas)Ezért nem értem a szakártőinket:
Jan
- Höri a vlogjában Burrowt jobbnak tartja BB-nél.
- a Ravens meccs után a fűzővel kifelé podcastban lehúzták BB-t.
- Bencsics és PFF Zoli a podcastjukban lehúzta BB-t,
Én meg hétről-hétre mást látok.
Szokol
Klaci79
Még mindig lazán top10 a szottyadt Lőcs is.
Szokol
A magyar szakértők, nem akarom bántani őket, de valamikor szurkolóként kezdték, ha játszottak ilyen játékot, azt sem ilyen szinten és a véleményük egyszerűen irreleváns 😉
Nem is hiszem, hogy bármelyik megnézett volna mondjuk 3-4 Steelers meccset
Klaci79
Neha Vasarnap reggel sem tudja az ember az esti meccset. De a Miami ev elejen vagy most. Ez egy jatek a tavalyi ev + FA+ draft es ennyi. Mint egy mai mock draft.
Biztos vagyok hogy meg kis penzben sem fogadott volna hogy lesz barki 16-0.
több mint 4 éve
Ne legyünk már puncik a rookie qb ellen!
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Az a Conner futás megölte a drive-unkat.nagyon sajnálom, mert egyszerűen a falban nem találjuk meg a kulcsot....DeCastrot is hova visszanyomják
Szokol
sajnos legalább 3 olyan falemberünk van, aki passprotectionben kitűnő, de runblockban pfff
több mint 4 éve
Az a Conner futás megölte a drive-unkat.
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Int közeli volt
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Megmondom őszintén engem nem zavar az említett urak véleménye. Ha most nem írod le, akkor el sem jut hozzám, pedig azért látod, hogy elég sokat olvasok a csapatról. 😀Hát de most már lement 8 meccs. Amit te írsz, az jövőbe látás. Ezek meg a múlt elemzései.Nem érdemes ezzel foglalkozni....asszem az ESPN szakértője 7-9-et adott nekünk és 16-0-t a Ravensnek....valamit mondani kell és mivel nem vagyunk egy divatos csapat, az emberek jobban fogyasztják, ha lehúznak minket 😀Ez szép passz volt. (a futásunk viszont siralmas)Ezért nem értem a szakártőinket:
Jan
Szokol
Klaci79
Szokol
A magyar szakértők, nem akarom bántani őket, de valamikor szurkolóként kezdték, ha játszottak ilyen játékot, azt sem ilyen szinten és a véleményük egyszerűen irreleváns 😉
Nem is hiszem, hogy bármelyik megnézett volna mondjuk 3-4 Steelers meccset
több mint 4 éve
Szeretem a következetes embereket 😊@SzokolUtálom Ebront.
kérlek értékeld ezt az Ebron elkapást 😀
Klaci79
Szokol
több mint 4 éve
Passzal szépen jövünk előre, Conner megint -5 yardos futás. Ezt nem tudom hova tenni, voltak meccseink ahol jól ment a futás.
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Johnson testcsel se gyenge
több mint 4 éve
Ebron 😊
több mint 4 éve
Hát de most már lement 8 meccs. Amit te írsz, az jövőbe látás. Ezek meg a múlt elemzései.Nem érdemes ezzel foglalkozni....asszem az ESPN szakértője 7-9-et adott nekünk és 16-0-t a Ravensnek....valamit mondani kell és mivel nem vagyunk egy divatos csapat, az emberek jobban fogyasztják, ha lehúznak minket 😀Ez szép passz volt. (a futásunk viszont siralmas)Ezért nem értem a szakártőinket:
Jan
Szokol
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Nem érdemes ezzel foglalkozni....asszem az ESPN szakértője 7-9-et adott nekünk és 16-0-t a Ravensnek....valamit mondani kell és mivel nem vagyunk egy divatos csapat, az emberek jobban fogyasztják, ha lehúznak minket 😀Ez szép passz volt. (a futásunk viszont siralmas)Ezért nem értem a szakártőinket:
Jan
Szokol
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
nem volt könnyű ezt a sacket összehozni végre...közben Sea rúgó 61-ről baxta be...
több mint 4 éve
Ez szép passz volt. (a futásunk viszont siralmas)Ezért nem értem a szakártőinket:
Jan
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
adom...sok ilyen faszságra dobnak...egyetemen esküszöm jobbak a bírókClaypool DPI -re gondoltamEz semmi nem voltMelyik? Ugye nem a Big Benesre gondoltál?
Jan
közben Whitworth térdsérülése miatt szerintem vége az évének
Ne ez sem volt egy csúnya TD 😀
Klaci79
Jan
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Stop 🤣😭 https://t.co/xlYWZyLw0D
— Dee (@Kalhetta) November 15, 2020
Roethlisberger fut 😀
több mint 4 éve
Claypool DPI -re gondoltamEz semmi nem voltMelyik? Ugye nem a Big Benesre gondoltál?
Jan
Klaci79
több mint 4 éve
Egy normális világban, amikor egy 8-0-s csapat fogadja hazai pályán a tavalyi 1/1-est és magabiztos előnnyel megy az első félidő végéhez közeledve, akkor a szünetben elmehetnék aludni. Nem merek... 😀
több mint 4 éve
Ez szép passz volt. (a futásunk viszont siralmas)
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ez semmi nem voltMelyik? Ugye nem a Big Benesre gondoltál?
Jan
több mint 4 éve
Szépen lépett fel