NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Ott is van. Juju!!
több mint 4 éve
Elzászlózódunk az egyesig 😊
több mint 4 éve
Ez semmi nem volt
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Ellenünk nem.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
vicces, hogy ez a fajta ünneplés tilos és 15 yard büntetés jár érte....de most valahogy nem 😀
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
a közelébe nem érünk Burrownak, de azért 3 embert küldünk, hogy tényleg az esélye is 0 legyen....megmagyarázhatatlan. És akkor persze hogy a zónában elváltja magát Sutton és Haden!!!
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Van vér a pucájukban és meg is érdemlik.semmi veszítenivalójuk nem volt!!! Mindenki ezt csinálta volna....nem ezért érdemlik meg, hanem mert szépen kihasználták a faszságunkat
Szokol
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Szépen megcsinálták 4.re
több mint 4 éve
Van vér a pucájukban és meg is érdemlik.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
na ettől talán felébredünk....
több mint 4 éve
Né mán! Megy a rookire a blitz és megzavarodik?? Há mik vannak??
több mint 4 éve
Sutton elaludt..
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Butler elmegy a kurva anyjába a 3 embere passzrushal8-an nem tudnak hátul zónázni...ez vicc
több mint 4 éve
Az a baj, hogy ilyenkor nem büntet az O. Simán nyakukra tehetnénk a kést már az elején, aztán ez van ,félpályán szerzünk labdát, és punt. Egy nyomorult 20y-ot se sikerül menni, hogy legalább egy FG lehessen. 😕
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
stop the count!!!
több mint 4 éve
Gorcsev
500
már vége is, hogy jöhessen jó legközelebb
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Most a szenvedős drive van
több mint 4 éve
Looool! 😀 Néztem a TB-meccset.. TB12 labdaszerzés után egyből beküldte az end zoneba. Mi meg beküldjük Connert a darálóba! 😀
több mint 4 éve
Conner -8y-os futás, hát ilyet se láttam még (tőlünk)
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Nekem is tetszene, de a csapat szerint izguljanak a szurkerek is (vagy fogják a fejüket) 😊
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Igen, csak van az a trükk, hogy konzisztensen haladsz, pontokat szerzel, néha TD-t, aztán a jó védelmeddel megzavarod az ellenfelet. Azt mondják az idős bölcsek, hogy néha ez is bejön. Szerintem kipróbálhatnánk.akkor már PO-ra mindenki tudná 😉 😀
Szokol
több mint 4 éve
Igen, csak van az a trükk, hogy konzisztensen haladsz, pontokat szerzel, néha TD-t, aztán a jó védelmeddel megzavarod az ellenfelet. Azt mondják az idős bölcsek, hogy néha ez is bejön. Szerintem kipróbálhatnánk.
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Ez az érthetetlen baszod: szenvedsz, szenvedsz, aztán 3 játék, 70 yard, TD...Ez az átverés része... Így mindenki legyint, hogy jajj az a Steelers O... Ha mindig nagy játék van, akkor mindenki ránk hegyezi a védelmi gurukat. 😊
Szokol
Szerkesztette: Reggio1914
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ez az érthetetlen baszod: szenvedsz, szenvedsz, aztán 3 játék, 70 yard, TD...Nem látod???!!!
Szokol
Kipróbálunk mindent, ami szar, aztán jönnek amik jók 😀
Most lesz megint 2 drive szarokkal tele...hát jó játékokkal bárki képes haladni